Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kudret abi kaç kişi gidiyoruz poleneze listeyi yazarmısın benim cep oğuzhan abi de var,ben ve erkan 10:45 de benzincinin önündeyiz görüşürüz

Scudo
@bahtiyar közen

gerek yok bahtiyar 6 kişiyiz ben sen erkan ogün ,oğuzhan ve kubilay yalnız ogünün tansiyonu yüksektir ve sıkı basar biliyorsun bu nedenle kadromuza yeni gelen kubilay ve oğuzhanın gaza gelmemesi gerekecek daha önce gaza gelen arkadaşın nasıl kaza yaptığını biliyorum, bisiklet hayatı bitti polinez etapta, yarın benim sorumluluğumda kubilay ve oğuzhan olacak sizler erkan ve sen ve ogün serbest basacaksınız biliyorsun tarzımız bu ,,,yalnız bu antremanda iki kişinin sorumluluğu bende ,onları ben rampa bitimlerinde bekleyeceğim özellikle dönüşte oğuzhanı kollayacağım yarın bayağı ter atacak oğuzhan onun dönüş mesafesi fazla olacak,,

sabah ola hayır ola sezonu açalım yarın görüşürüz

@bahtiyar közen

iyi geceler bahtiyar yarın tam saatinde orda olacağız,,,,,

tüm ekibi tebrik eder herkeze teşekkür ederim,,,gerçekten afalladım bu gün, evet ne oğuzhanın ne de kubilayın sorumluluğa asla ihtiyaçları olmadığı gibi dehşet bi tempo yaparak rampaları dümdüz ettiler çok verimli bi antreman oldu çok çabuk polineze varıldı ,bu antremanın kritiği gerçi bıçkıdereye hazır değilim desede bahtiyar bence hazır , hele hele oğuzhan bıçkıdereyi bıçar yalnız dostlar tam 3.5 ay uzun yola gidemedim ama saat 16.30 da eve girdim hiç yoktan iyi dedim 100 artı km bana yazdı ,dönüşte oğuzhan duvar diye bağırdı evet gerçekten duvar rampaları çabuk aldık yok ettik ,istanbul dışı tavşanlı yolunu bu ekip çok kısa zamanda devirir bostancıda başlayacak ve gene bostancıda bitecek tam 160 km dir dönüşte lodos beni yavaşlattı kendimi yormadım tempomu düşürdüm dudulluya gelirken burnuma et kokusu gelince ekmek arası dana eti yedim ogün ve oğuzhan beni beklemedinizse iyi ,zati dudulludan sonrası kolay ogüne çok yakın idi ordan ata şehir ,oğuzhanada bostancı istikameti,sadece bi aksilik oldu kubilayın tekeri patladı,önemsiz bi olay idi,,,partnerler kesin belli oğuzhan ve ogün ve bahtiyar -kubilay-erkan üçlü kankalar, hepinize teşekkür ederim sizlen ölüme giderim,,, bu arada ogün tebrikler eski formun aynen devam ediyor,,,

benim dönüşte pilim bitti fakat sağ olsunlar bahtiyar abi ve erkan abi yalnız bırakmadı beklediler beni bende 14:45 de evdeydim.

@Kubilay Özgüç

olsun önemli değil ,,,zoru başaracağız kubilay ,yalnız dönüşte pil olayının bitmesi başta rampalarda aşırı asılman olabilir kontrolsüz güç, güç değildir gücünü kontrol etmek ,özellikle 100 artı km lerde çok ama çok önemli şimdi bıçkıdere etabını eski kadro 8 saate sığdırdı , 160 km lik etap idi,,,,,,bu etapta yer alan dostların son 20 km ye bile güçleri var idi önemli olan kendi temponun bilincinde olmak asla gaza gelmemek grup içersinde yüksek basanlar olacak ama sen sadece kendi temponu koruyacaksın baştan bütün gücünü harcar isen dönüşe gücün kalmayacak bu doğal ,bir çok antreman yapa yapa kendini cözecek ,bir çizgi yakalayacaksın her işin başı çalışmaktır bu performans bisikletçiliğinde bile aynıdır,,

bir anektot yapayım kubilay,,,,sabah seni aldığımız yerden polineze gidiş ve senin dönüşün eve toplam km olarak 100 ü aşmaz,rampalar dahil ,şimdi olayın zorluğu 160 km dir yani 100 km in üstü ve 200 km dir bayağı bi olaydır bu km ler ıron man katogorileridir , yalnız bi günde herkez 200 km gidebilir ama kimi 20 saatte gider kimi 10 saatte bu aradaki fark kişinin performans hanesine yazar çok çalışan zamanı sonunda yer ,,,,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Biz de teşekkür ederiz sana Kudret abi. Yine değişik güzergahlar, gayet güzeldi. Bu arada afiyet olsun sana; iyi yapmışsın et yemekle :) Biz Oguzhan ile seni beklemedik artık; nasıl olsa geldik diye.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kudret Kurtcebe

Biz de teşekkür ederiz sana Kudret abi. Yine değişik güzergahlar, gayet güzeldi. Bu arada afiyet olsun sana; iyi yapmışsın et yemekle :) Biz Oguzhan ile seni beklemedik artık; nasıl olsa geldik diye.

• Beğen
@Bugsbunny

ben tahmin ettim çünki dudulludan sonra bi şey kalmıyor bu arada ogün trafik yoğunlaşmasını gördüm bi dahaki sefere bostancıdan hareket ederek dudulludan giderek alemdar ve reşadiye paso inişler bu gün tersi yapıldı duvar rampaları aldık ,ordan cumhuriyet sapağından 6 km kalıyor polineze ve girişteki 3 km lik rampa alınarak polinez ordan dönüş üst üste gelen rampalar ve çavuşbaşı sapağından girmeden ikinci sapaktan paso iniş ,,ve sağa kıvrılıp tekrar rampa kavacık a varış,,,sadece sahil yolunda yani kavacık girişinden birinci köprü hizasına kadar trafik olur ama kısa mesafe ordan beylerbeyinden devam ve acıbadem tarafına yalnız acı bademden inmeyerek göztepe soyak sitelerine giden yoldan sağa ,

katılan herkese teşekkürler güzel tur oldu başka turlarda görüşmek üzere,ben ve erkana polenez 30 km yazdı 1 saat 50 dakikada aldık

Herkese tesekkurler. Herseyden onemlisi kazanin belanin yasanmamasiydi bence bugun. Buna bu gozle bakip keyif almaya calisirsak daha iyi etmis oluruz diye dusunuyorum. Ayrica yeni insanlar tanimak onlarla birsey paylasmakti esas olan bence bugun . Neticesin yaptigimiz sey herkes icin bir hobi . bende bugun bu hobimden buyuk keyif aldigimi soylemek isterim.

Herkese iyi haftalar, gorusmek uzere

• Beğen
oguzhan resim büyük oldu 640-480 boyutunda resimleri koyabilirsin

bahtiyar yukardaki linkte resimler var biraz erotik resimler galba bi yalnışlık oldu orda,,,

eldiven resmi koymuştum yanlışlık oldu kudret abi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri