Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
yukarda sizi unuttum sanmayın bahtiyar ve erkan siz sürekli demirbaş adaylarsınız,,,,

Scudo
(link)

cuma -ct - pazar - üç gün sele üstündeyim, bu pazar polineze evet derseniz gideriz istikamet üsküdardan kavacık ve polinez dönüş aynı ,,,,,,

@CAVOGUZHAN

o.k oğuzhan saat 09.00 da bostancıda buluşuruz saat 10.00 da kubilayı ailesi izin verirse hekimbaşından önce alırız sonra bahtiyar ve erkan dahil olur direk kavacık hop bismillah rampa geliyor ama en dik olanı en sonda ordan polinez kısa mesafe, dönüşü beylerbeyinden alarak kadıköye gelmeden hasan paşa tarafına doğru ve bağdat caddesi,,,,,,,,,,tabi hava süpriz yapmaz ise,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

abı hava suprız yapmıcak endıse yok ıns. hatta 16-17 derecelere varıcak ben cok kalın gıyınmemeyı tavsıye ederımm yinede.

18 Mart 2012
Pazar Güneşli 16 derece gündüz, 12 derece gece

tmm abi ben saat 9 da bostancıda olurum inş. buarada kemalin babasınıda davet edebilirim. kendiside bisikletcidir aynı zamanda maraton kosacak kadar da kondısyonlu. kemalın kıme cektıgını de anlamıs olursun :)

@CAVOGUZHAN

o.k kemalin babası gelirse çok sevinirim kendi yaşıtım olması beni çok sevindirecek valla ben yaşta kafayı performansa takmış başka deli az olduğundan daha doğrusu hiç olmadığından oldukça sevineceğim volkanın babası vardı bi ara bizle beraber oldu ama sonra bi daha buluşamadık ,,face e bakarsan bir kaç yaşlı sürücüler var ama avrupa yakasında konuçlanmışlar,anadolu yakada 50 yaş üstü bi kaç adam var,nejat benden büyük ama ameliyat sonrası artık eskisi gibi değil eski bisiklet şampiyonu bi arkadaş var 60 yaşına gelmiş ama buraya üye değil,senin anlayacağın sistemli bi biçimde sele üstü performans yapan 50 yaş üstü kumda iğne,,

@Kudret Kurtcebe

solıcem abı ısı yoksa o da bızle saat 9 da bostancıda bulusur.

abi geçen cumartesi rasathane rampasından ümraniye yaptım hava soguktu biraz grip olduk bu havalar bizi hasta etti abi bu pazar varız poleneze hadi gidelim açılışı yapalım

@bahtiyar közen

katılım artıyor guzel bu. buarada gecmıs olsun kardesım ...
köyden acı bal gelmıyor mu sıze ? sabah aksam 1 kasık her derde deva :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
buarada cumartesi bıyerelere gıdebılırım dıyenınız var mı ?

ctesi hava guneşli gosterıyor. katılımları beklerımmm,, şimdiden tesekkur

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@bahtiyar közen

selam bahtiyar ,bize bi şey olmaz bunun acısını çok fena çıkaracağız yazın 45 derecede 160-200 km lik etaplar bizi bekleyecek,,evet polinezi bu sefer alacağız gibi,,,,

@CAVOGUZHAN

cumartesi ben büyük olasılıkla sahilde olurum -caddebostan,,,

@Kudret Kurtcebe

abi tmm ozaman bulusalım . ama sahıl dısına cıkalım derım. cunku sahıl hafta sonu ana baba gunu gıbı oluyor. park eden arabalar vsvs derken keyıfsız bır hal alıyor.
ama benım maksadım daha farklı bır guzergah mumkunse ? nası olur ?

@CAVOGUZHAN

oğuzhan saat 11.00 de bostancıdan hareket ederek başıbüyükten aydosa ,,kısa yaparız çünki pazar olay biraz daha zor,,,,

@Kudret Kurtcebe

tmm abı, anlastık
buarada gelmek ısteyen dıger arkadaslarıda davet edelım. yine burdan kontak halinde olalım.

nisan programı,,,,,,,,,,,,,bıçkıdere için hazırlıklara başlasak iyi olur,,, 1-8-15-22-29 beş pazar ve bu beş pazar ağırlık 160 km ye verilirse 20 mayısta kartepe-rube için genel sonuca varırız,,,,,,,,,,,,,alacağımız derece 20 mayısı yapıp yapamıyacağımızı belirleyecek,,,,,,,,,,,,

evet dostlar faydalı bilgiler vermeye devam edelim ,,,,,
beslenme disiplini,,,,
pizzalardan uzak durun aşırı bal zararlı ve reçel nedeni şeker fazla ,performanscı vücuduna giren aşırı şekeri kontrol edecek aşırı unlu mamul yok beyaz ekmek yasak tam buğday ekmeği ,,,aşırı tuz yasak ,,,aşırı karbon hidrat yasak aşırı makarna yasak aşırı pilav yasak normal ölçülerde bulgur mercimek yenecek normal ölçülerde aşırıya kaçmadan dana eti haşlama her şey haşlama olacak asla kavurma ve kızartma yemeyin aksi takdirde uzun etaplarda serilirsiniz evet süt aşırı yok,,yumurta sabah iki adet tam yağlı peynir ile omlet siyah zeytin ,yeşil çay arada sırada çay,,,haftada iki kez etli dana yemeği türlü olur bamyalı olur sebze yemekleri kapuska faydalıdır etli olursa soframızdan kavurma ve kızartmaları atacağız unlu kekler aşırı yenmeyecek,,,,bu saydıklarım hafta içi beslenme disiplinidir asla colaya tenezzüi etmeyin aşırı içmeyin gazlı içecekler bize yasak tur esnasında maden suyu ,kuru üzüm aşırı yenmeyecek şeker fazlası var muz 3-4 adet tur esnasında ,,, bir performanscının başarısı ağız disiplininden geçer ,,,bisküvi aşırı yok çukulata aşırı yok baklava aşırı yok ,,,,yok kokoreçmiş bilmem neymiş dondurma bunlar angaryadır,,,,kesinlikle zeytinyağlı yemekler örnek ayşe kadın fasulye katkısız salça ile yemekler yapılacak, saf tereyağ gereklidir ,asla ayçicek ve mısır yağlarına başvurmayın bunlardaki doymuş ve doymamış yağ oranları birikerek insan metabolizmasını bozar yediğimiz herşeye kimyasal katan market kültürüne karşı uyanık olmak bizler için önemlidir marketlerden katkısız ürünleri alın,,,balık önemlidir ama kızartması değil haşlaması,,,,aşırı mangal kültürü performanscının kitabında yoktur,,,,

http://www.cxmagazine.com/wp-content/gallery/nbx-women-day-two/dsc_0576_result.jpg

yolların ası ve kralı sayko kros 28 jant yol bisikleti gerçek adrenalin ve sürat ,disk fren sistemi yok bazı saykolarda var ama disk frenden istifa etmek istediğim için yukardaki model çekici,,,toprak zeminde gidebilen asfaltta giden bisiklet, artık son aşama bence budur,,,,
http://cdn.mos.bikeradar.com/images/bikes-and-gear/bikes/time-trial-or-triathlon/1320766519341-1jpnim2lul96-399-75.jpg

-toprağı yutan yol bisikleti,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri