Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
önerilerin için sağol kudret abi beslenmeye dikkat etmek lazım uzun mesafe turlarını açalım artık

• Beğen
Tepkiler: Bugsbunny
Scudo
abi pazar günü hava iyimi polenez yapalım

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

@bahtiyar közen

Bahtiyar selam

yukarıda pazar gunune ait plan, sanırım gozden kacırdın. ıns pazar polenezdeyız. buarada ozelden cep numaramı atıyorum sana. bısı olursa o gun yıne telden konusuruz.

@Kudret Kurtcebe

Merhaba Kudret abi;

Bu pazar Polonezköy'e ben de gelebileceğim gibi görünüyor. Size Necip Fazıl Bulvarı'ndan katılayım. Güzergah değişik ise 9:00'da Bostancı'dan da katılabilirim. Buradan takipteyim.

Görüşmek üzere...

tamam abi cepten haberleşiriz

ogün nerelerdeydin sen pazar günü poleneze bekleriz

• Beğen
beni saat 10:00'da hekim başından önceki yerden mi alacaksınız ?

@bahtiyar közen

hava iyi ,,,,evet pazar yavaş yavaş hazırlanalım ,,,polinez sonra bıçkıdere ve sonra kartepe-rube

@Bugsbunny

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy helal helal..................... saat 09.00 da ogün bostancı adalar iskeleye gel bu gün selede idim şimdi girdim,,,,,

@Kubilay Özgüç

kubilay sen hekimbaşı durağından önceki durağa saat tam 10.00 da git ve otobüs durağında bekle sahildeki otobüs durağı yalnış durağa gitme sahil yolundan gelirken seni duraktan alacağız hekimbaşıda sana yakın hekimbaşında ertan ve bahtiyar olacak hemen sahil yolu üzerinde ,,,,hekimbaşı kavşağındada olabilirsin,,,

yarın saat 11.00 de oğuzhan bostancıya gel başıbüyük e bi ayar çekelim evet artık çalışma zamanı,,,,,pazarada cila yaparız polinezde,,,

@bahtiyar közen

Walla Bahtiyar, bi Polonezköy yapalım :)

@Kudret Kurtcebe

Tamamdır Kudret abi, pazar günü saat 09:00'da Bostancı'dayım. Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Bugsbunny

gel babo özledik yahu, çağatay bey de gelirse şık olur,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi gunaydin

Kusura bakma biraz gec haber veriyorum ancak ben bugun maalesef yokum. Ozur. Bisikleti bi bakima goturmem gerekiyor fenerbahceye. Vites gecislerine baktirmam gerekiyor yoksa bana sorun cikartcak gibi. İsim ne zaman biter bilmedigim icin bugun affini istiyorum. Ancak yarin saat 9 da bisikletim, fotograf makinem ve ben bostanci iskelesindeyim ins.

Buarada herkese iyi hafta sonlari

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@CAVOGUZHAN

o.k yarın rampalar bizi bekler saat 09.00 da bostancıdan hareket,,,

kudret abi ben ve erkan anadoluhisarında bekliyorum benzincinin önünde saat 10.45 de

• Beğen
@bahtiyar közen

o.k bu gün gene bi sele yaptım .evet hava çok iyi yarın dahada iyi olacak .saat 10.45 de o.k

Bende yarin 10 da hekimbasindan once ki duraktayim numarami Zaten oguzhan abiye verdim

@Kubilay Özgüç

o,k yarın hava pek süpriz yapamaz ,,,,,

(link)

saat 09.00 da bostancıdayım ,,,,,,,,,,,,,,,adalar iskele önü,

evet dostlar ,,,
yarın bi hasret giderelim hem yeni dostlar ile hemde eski dostlar ile bu arada kubilay benim kontrolümde olacak, kavacıktan sonra çavuşbaşı istikametinden inişe geçerken orda oldukça tehlikeli bi viraj vardır bi arkadaş oraya 70 ile girdi ve toplayamadı durumu ameliyatlık oldu,bu antreman modunda yardımlaşma olacak yalnız eski dostlarım serbest sürecekler,,,,şimdi eski dostlar süratlidir gerek kubilay ve gerekse oğuzhan benim kontrolümde olacaksınız ,yani sizleri ben kollayacağım ,,,,,,,,,,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri