Scudo Sports

Anadolu performans hazırlık antrenman

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
bahtiyar abi selamlar sizlerle garipçe rampalarında ne derece verimli olurum bilmem şuan oralara hazır olmadığımı pazar günü gördüm fakat sahil turlarına seve seve katılırım sarıyer tarafında oturuyorum karşıda turlar nasıl oluyor saat kaç ile kaç arası oluyor oralarda sizlerle çalışmak isterim böylece garipçe için daha sonra da şile tarafları için hazır hale gelirim...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@fatihaydın

spd şart fatih,,,neyse zamanla onuda alırsın,,,,rampada çalışma yapacağız fatih en sıkı rampalarda ,şilede ,,,yalnız buraya gelmek için garipçede çok çalışma yapmak lazım ferdi yapabilirsin arkadaşın ile yapabilirsin ben erkan ile 60 km boyunca bol rampalı etapta durmadık ve 3 saatte tamamladık tempo 20 idi amma 19 eğim rampalarda asla durmadık şile rampalarını bi çırpıda geçtik etap dudullu -şile rampaları bıçkıdere ve göçbeyli köyünün çıkışı tam 60 km ye yakın bi mesafe sayılır özellikle garipçede olmayan rampalar burda mevcut eğim 19 a yakın ve yol üstelik stabilize daha zor garipçede asfalt çıkıyorsun ,,evet çalışmak var dönmek yok,,
evet 85 km lik mesafeyi 3 saatte aldım tempo 28 idi ama hatırı sayılır tek bi rampa yoktu yani senin anlayacağın işin en zoru nedir 60 km lik eğimi 19 olan rampalar ile mücadele etmektir zamana karşı, düz yolda herkez basar 28 ile ama yolun tamamı rampa olursa işin tabiatı zor olur,,,rampalar bizim için esastır ,,,

@bahtiyar közen

bahtiyar şimdi accuya baktım durum vahim havalar bi garip gördüğün gibi bu gün bi güneş arkasından sağanak bu durum ta 5 hazirana kadar böyle haziranın ikinci haftasında yani 10 hazirana kadar durum kötü pazarları için konuşuyorum 10 haziran bıçkıdere, durma yok ilk 60 km biliyorsun etabı ,erkan da biliyor dudullu çıkış saat 07.00 de sizi alırım 10 haziran kesin ,,,hava yağmur aynen iptal ,bu arada hafta içi ben 18 km lik kartepe rampasını alacağım araç ile gidilecek ,ekip tam 3 kişi ve araç ile döneceğiz ,,,resimleri atarım buraya 30 mayıs çarşamba kartepe otele çıkma durumundayım durmadan 14 km lik rampayı daha önce geçen sene bir saat 58 dakikada çıktım tempo 8 bakalım bu 28 ile daha çabuk çıkacağımı zannediyorum süpriz bi forma olacak sırtımda onu 1300 rakıma taşıyacağım 18 km boyunca durmadan rampayı alacağım bakalım kaç saatte çıkacağım ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tabi ekip çaymaz ise,,,,,

anladım abi o zaman daha sıkı çalışmaya devam edicem yardımlarınızla en kısa zamanda üst düzeye gelirim ben de haftada 1 garipçe turunu sabit hale getireyim o zaman sürekli tempomu artırırım bu arada gerek karşıda gerek burada daha çok az eğimli rampalarla başlar sonradan eğimleri ve mesafeyi artırırım ya da daha farklı bi sistem varsa daha verimli olacak onu yapayım...

siz yinede beni tüm turlardan haberdar edin abi ben bana uygun olanlara gelirim mutlaka...

@fatihaydın

fatih spd ye bi şekilde bir an önce ulaş aksi takdirde rampada zorlanırsın yüze 30 karın var rampayı rahat alman açısından düz pedal seni yoracak şimdi bizim etaplarda rampalar üst üste gelir toplam mesafe 130 km dir rampalarda harcanan enerjiyi km ye vurursan 160 km ye denktir ki bu etap bıçkıdere etabıdır, bu etapda biz çok çalıştık, karşıda avrupa yakada yüksek rakımlı yerler yok ,ayrıca 19 eğim rampalarda azdır ,orda karaburun taraflarına gitmen lazımki sana 200 km ye patlar bi günde tekirdağ turu bana 194 km ye patladı, bi günde, ama rampalar en çok eğim olarak 5-6 larda kaldı işin zoru rampadır ne kadar çok garipçede çalışırsan o kadar bizi yakalama şansın olacak ilerki tarihlerde ve burdan haberleşmeye devam ,,,,

spd için var mı abi tanıdığınız bildiğiniz temiz 2. el satan ayakkabıyla birlikte sıfır baktım 100 eurodan başlıyr diyolar deltada falan... sonra garipçeye haftada 1 kez çıkarım hep
yavaş yavaş ilerlerim...

@fatihaydın

fatih bu forumun ana sayfasına dön aşağıda ikinci el topiği var senin bisiklete uyan bi adet kilitli pedal alacaksın bi de ayakkabısı ikisi ikinci elden olacak evet gene masraf çıktı ama ne yapacaksın karın rampada yüzde 30 azda değil bu arada kilitli pedala 15 gündede alışırsın bir aydada senin durumuna bağlı,,,

tamam abi bi araştırayım ben bulurum herhalde uygun bişeler ayarlarım.bu arada gezi turu performans turu vb turlar olursa gerek karşı sahilde gerek bu tarafta haberdar ederseniz sevinirim katılmak isterim hem tanışmış oluruz hem kendii test ederim.1 mayıs turu güzel fırsattı ama o zaman bisikletim yoktu malesef tabi benim kondisyona uygun turlar olunca gelebilirim ben çok yüksek performans turları şuanlık zor gibi.açıkçası garipçede o kadar zorlanmam canımı sıktı biraz...

@fatihaydın

fatih kafana takma kimse doğuştan performanscı değildir herşey hırs azim başkada bi olay değil şimdi havalar çok kötü yarın sağanak hafta sonu berbat ve hatta 27 mayıs pazar berbat hava resmen çıldırdı bi anda 30 derece oldu bu gün sonra bi anda düştü ve sağanak yağdı bu anormal bi hava daha neler göreceğiz bakalım saraybosnada kar yağıyor valla bu gidişle ağustosta kar yağarsa şaşırma derim ,evet accudan 25 günlük hava raporuna göre 3 haziran pazarda berbat ve 10 haziranda durum belli değil yalnız 4 hazirandan sonra havalar güneşli ve ısı 24 derece havaya endeksliyiz burdan bi pazar garipçe yapacağız ve saat 09.00 da beşiktaş barborosta buluşuruz,,,

biliyorsun bizim mesafe 233 km yazmıştı birde 18 km kartepe onuda yapacak güç kalmadı araçsız olmuyor

• Beğen
Tepkiler: iskender şerit
@Kudret Kurtcebe

peki garipçenin tarihi belli mi abi ben derim ki ben biraz daha ferdi çalışmaya devam edeyim çünkü garipçede sizin temponuzu da gereksiz yere düşürürüm ama sahil turu vb turlara gelirim hem tanışmış oluruz hem beni de görmüş olursun performans olarak...

@bahtiyar közen

bugün iş yerinde bi tadilat vardı nete girmedim anca şimdi giriyorum bahtiyar ,,,kartepe anca araçla olur o da tren ama tren yok oraya 2 sene bekleyeceğiz, ben 30 mayıs çarşamba hava iyi olursa ekip caymaz ise iş yerinden arkadaşlar ile gideceğim bakalım kısmet,,,

@fatihaydın

sahil turu ben pek yapmıyorum fatih ,yalnız ekipten bahtiyar ve erkan ile burdan haberleşerek kısa mesafe beykoz yaparsınız bunun için sen beşiktaştan motorla geçecen üsküdara, ordan beykoz dönüş üsküdar olur ,ama genelde düz yollar da var bizim turlarda rampada, yalnız dediğim gibi ilk 60 km biz asla durmayız ve basarız senin anlayacağın önümüze 19 eğim rampada çıksa devam ederiz ,henüz yenisin bu duruma gelmen için sen çok kere garipçe rampalarını devirecen ve asla mola yapmayacaksın bir an önce spd pedalı ve ayakkabıyı al ve öyle yap antremanları ayrıca futbol ve bisiklet birbirine ters spordur hele hele spd kullanıyorsan hepten terstir,,,kaslar spd de farklı işler şimdi garipçede olacağız o gün sende geleceksin ve bizim temponun ne olduğunu göreceksin ama biz öne geçersek yani ekibim, sen gerilerde kalırsın bu nedenle seni öne koyacağım seni sahada ben çalıştıracağım azcık sabret ve bu arada garipçede hazırlan ve spd ye geç tarih belli değil yalnız haziranda eli kulağında ,haziran ortalarında 15 hazirana hazır ol ,,,hava iyi olacak tabi,,

(link)

durumun vehametini görün hafta sonları resmen bitik ,,
20 mayıs yağmur ,,,,,,,,,,,,yerler ıslak iken performans olmaz ,,,,,,,,,benim teker zati kaydırıyor 1.32 lik teker,,,,,,,,,,,,
27 mayıs hava güneşli ama 26 mayıs paso yağış pazara yerler gene ıslak olur,,,,,,,,,,
3 haziran berbat yağışlı,,,,,,,,,,ve 9 haziran paso yağış var ve 10 mayıs pazar yerler ıslak olur böyle berbat bi haziran geçen sene olmadı yazın seller götürecek istanbulu,,,,,,,,,,,,,

tamam abi ben o zaman daha seri şekilde çalışayım 1 ay süre var önümde inşallah spd pedalı da o zamana kadar halledicem hatta pedalı daha kısa zamanda alıp başlamam lazım alışma süresi ve antrenman süresi derken o zamana hazır olmam lazım...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri