Scudo Sports

Aliexpress

Logoda da araya v katmışlar. Bence bildiğimiz çakma bunlar. Tedarikçisi olduğu izlenimini veren nedir?

Geçen hafta kendi sitelerinden kışlık bir forma aldım , üzerinde designed in london made in china yazınca araştırmaya başladım aslında , bu mağazayı bulunca ürünleri biraz inceleyince 1-2 üründe yorumlarda müsteriler görsel koymuş fena gözükmüyordu ürünler öyle bir çıkarım yaptım aslında

Scudo
Geçen hafta kendi sitelerinden kışlık bir forma aldım , üzerinde designed in london made in china yazınca araştırmaya başladım aslında , bu mağazayı bulunca ürünleri biraz inceleyince 1-2 üründe yorumlarda müsteriler görsel koymuş fena gözükmüyordu ürünler öyle bir çıkarım yaptım aslında

"Designed in xxx, made in China" demek "ürünlerimiz en azından fikren Çin malı değil" demenin yolu. Ünlü markalara üretim yapan firmalar firmanın adıyla oynayarak üretim yapmaz. Hatta aklı başında hiçbir firma başka markanın ismiyle oynayarak üretim yapmaz. Avrupa'da hiç kolay değil böyle işler de Çin'de her şey farklı.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Merhaba, AliExpress ayakkabı alacağınıza ben Nike’ın yol bisikleti ayakkabısını öneririm acemiliği atacaksanız. Ortalama ₺1400 (sıfır fiyatı) civarında alınabilir, bir arkadaşım kullanıyor ve memnun kendisi.
Nike ayakkabılara baktım, hoşuma gitti ama kendime göre numarasını bulamadım.

Ayakkabı konusunda Amazon.com.tr yi de incelemenizi öneririm, bazen oldukça uygun fiyata güzel ayakkabılar denk geliyor.
Sizden sonra amazona baktım ve birkaç tane buldum. İade rahatlığını da düşünerek amazondan sipariş verdim ayakkabıyı. Normalde 45 giyiyorum 46 aldım tam oldu. Ben 700 küsüre aldım 500 küsüre geliyor şu an:
Ayakkabı linki: (link)

Dosyalar

• WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.46 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.46 (2).jpeg
    51,7 KB · Okunma: 56
  • WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.46 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.46 (1).jpeg
    57,2 KB · Okunma: 58
  • WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.46.jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.46.jpeg
    46,6 KB · Okunma: 57
  • WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.45 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.45 (1).jpeg
    61,4 KB · Okunma: 57
  • WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.45.jpeg
    WhatsApp Image 2024-02-07 at 12.28.45.jpeg
    68,4 KB · Okunma: 55
Merhaba ,

Aliexpress de raphanın tedarikcisinin satış sayfasını buldum galiba , buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu , ürün kalitesi yakın mı ? Store adı da ralvpha baya benzer ,

(link)
Bu Rapha değil, Ralpha bildiğin çakma 😂

Rapha kendi sitesi harici Club House ve ülkesine göre tanınmış bisiklet mağazalarına ürün veriyor. Aliexpress, Amazon vs gibi sitelerde resmi satışı yok.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Tork anahtar seti fiyatı çok uygun ama kalitesi nasıldır? Kullanan var mı? Almaya değer mi? 2-20 nm aralığında.

Screenshot_20240210-123139.png

Merhaba ,

Aliexpress de raphanın tedarikcisinin satış sayfasını buldum galiba , buradan daha önce alışveriş yapan oldu mu , ürün kalitesi yakın mı ? Store adı da ralvpha baya benzer ,

(link)
Birinin hakiki "Adidas" tedarikçisi olduğunu iddia ederek "Adivdas" benzeri bi isimle satış yapması ne kadar inandırıcı sizce? Mike, Abidas, vb. gibi isimlerle bi dünya orijinal ürün satan yer var yoksa :)

Tork anahtar seti fiyatı çok uygun ama kalitesi nasıldır? Kullanan var mı? Almaya değer mi? 2-20 nm aralığında.

314562 dosyayı görüntüle
(link) ekteki ürünü aldım ben memnunum tavsiye ederim, özellikle karbon malzemelerle uğraşacaksanız bu tarz aletlerde ucuza kaçmamak gerekiyor diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Ben birkaç ay önce, çok satmasından, olumlu yorumlarından dolayı Riderace tork takımını almıştım. Memnunum.

(link)

Merhaba ,

(link)
Aliexpress'te herhangi orjinal bir ürünün tedarikçisini bulmanız mümkün değil :) Çoğu zaten dropshipper, birebir Rapha yazan ürünlerin de markayla alakası yok, bunlar ondan da yırtmak için markayı da 1-2 harfle farklı basan üreticiler, fason çin malı, kalite beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Aliexpress'te herhangi orjinal bir ürünün tedarikçisini bulmanız mümkün değil :) Çoğu zaten dropshipper, birebir Rapha yazan ürünlerin de markayla alakası yok, bunlar ondan da yırtmak için markayı da 1-2 harfle farklı basan üreticiler, fason çin malı, kalite beklemeyin.
Yine kalitesi de rezalet değil ama bu adamlar baya iyi taklit ürün yapıyorlar araya bir harf atıyorlar haberimiz olmuyor bire bir taklit yapıyorlar. Mesela bende de GCN taklit ürünleri var. Ürünleri aldığım mağaza kapatılmış durumda adam bire bir aynı araya harf atmadan logo değiştirmeden yapmış hali ile mağaza kapatılmış. Birde yine çakma ralvpha var oradan aldığım formadan da memnunum.
(link)

Dosyalar

• 1707643145650.png
    1707643145650.png
    43,2 KB · Okunma: 19
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
IMG_3009.jpeg
Tosekk markasının sele borusunun kalıtesını gordukten sonra gidonuda denemek ıstedım. Kalite ve goruntu anlamında guzel gozukuyor.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.266,38TL 55% İndirim | TOSEEK ZXB-TWO bisiklet karbon yol gidon 400/420/440mm UD Matt iç yönlendirme yol bisiklet gidon bisiklet parçaları
(link)

Aldım ve epeydir kullanıyorum , f/p yüksek ürün.

İncelemesini kanalımda yaptmıştım:

315561 dosyayı görüntüle
Tosekk markasının sele borusunun kalıtesını gordukten sonra gidonuda denemek ıstedım. Kalite ve goruntu anlamında guzel gozukuyor.

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 1.266,38TL 55% İndirim | TOSEEK ZXB-TWO bisiklet karbon yol gidon 400/420/440mm UD Matt iç yönlendirme yol bisiklet gidon bisiklet parçaları
(link)
Selamlar, specialized romin Evo ve selle italia yol seleleri kullandım . Ölçüleri benim ortopedik durumuma ve TT olmayan tarzda, ihtiyacıma göreydi, bir de toseek aldım, aralarında en memnun kaldığım bu markanınki oldu .. Hala kullanırım.. Diğerleri de kötü değildi ancak specialized hiç yumuşamadı, fazla sertti, yaz kış kullandım.. Sonra diğer bisikletimde selle italia kullandım, o da çok iyiydi fakat erken saldı, renk atmaya ve dış kaplama kumaşı 1-2 yılda incelmeye başladı ..

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Selamlar, specialized romin Evo ve selle italia yol seleleri kullandım . Ölçüleri benim ortopedik durumuma ve TT olmayan tarzda, ihtiyacıma göreydi, bir de toseek aldım, aralarında en memnun kaldığım bu markanınki oldu .. Hala kullanırım.. Diğerleri de kötü değildi ancak specialized hiç yumuşamadı, fazla sertti, yaz kış kullandım.. Sonra diğer bisikletimde selle italia kullandım, o da çok iyiydi fakat erken saldı, renk atmaya ve dış kaplama kumaşı 1-2 yılda incelmeye başladı ..
Şu aralar Toseek marka AE ürünü karbon sele borusu ve bahsettiğiniz seleyi inceliyordum. Yorumunuz benim için oldukça faydalı oldu, teşekkür ederim.

Şu aralar Toseek marka AE ürünü karbon sele borusu ve bahsettiğiniz seleyi inceliyordum. Yorumunuz benim için oldukça faydalı oldu, teşekkür ederim.
Aliexpress'te satılan her ürün kalitesiz değil. Ne kadar iyi bir firmadır bilemem ama Toseek markasını kullanan bir çok tanıdığım var henüz bir kötü yorum yapan olmadı.

Yarın AE'de büyük indirim başlıyormuş.
Bisiklet özelinde konuşursak ilgilendiğim bazı ürünlerdeki indirimleri kolaylık olması açısından paylaşmak istiyorum. Gözlük, üst boru çantası, yol bisikleti selesi, ve karbon sele borusunda indirim miktarları %10'dan az. İncelediğim yol bilgisayarlarında ise indirim gayet iyi.

Ek indirimleri de sipariş sırasında eklemeyi unutmayın, 2 ve fazlası, aynı firmadan 2 ürün almak gibi ek indirimleri de ekleyin.. bazen faydası çok oluyor

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Jeton kovalayın. Genelde ufak tefek olsa da bazen ciddi indirim sağlıyor.

Farklı para birimleriyle ödeme yapmayı deneyen oldu nu? Hep dolar olarak ödüyorum ben. TL ödersek daha ucuza mı yoksa pahalıya mı gelir? Euro’yu da merak ediyorum.

Geri