Scudo Sports

Aliexpress

1000004287.jpg
10 Mart'ta sipariş ettiklerim bugün sabah elimdeydi. Hem kargo işinde çok hızlandılar hem de malzemeler gerçekten kaliteli. 2017 yılındaki gibi 40 gün beklemiyoruz :)

Scudo
Şu aralar Toseek marka AE ürünü karbon sele borusu ve bahsettiğiniz seleyi inceliyordum. Yorumunuz benim için oldukça faydalı oldu, teşekkür ederim.
Aliexpress ryet marka seleler guzel. Suan full carbon adaptif bir selesini kullaniyorum ve oldukca rahat. Yaklasik 1000km oldu herhangi bir deformasyon vs falanda yok hala ilk gunku gibi.

Aliexpress ryet marka seleler guzel. Suan full carbon adaptif bir selesini kullaniyorum ve oldukca rahat. Yaklasik 1000km oldu herhangi bir deformasyon vs falanda yok hala ilk gunku gibi.
Rayları karbon olduğu için çok güvenemedim. 100 gram fazla olsun ama biraz güven versin diyorum kendi kendime. Sonuçta riskli bölgeler :)

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ridenow tpu iç lastikler yine indirime girmiş. Tanesi 150 liradan iki tane alınca vergi dahil 360 TL ediyor. İhtiyacı olan kaçırmasın. (link)

Bu çok fonksiyonlu alyan seti de indirimde. İçinde zincir kesme aleti de var. (link)

Ekran Görüntüsü (103).png

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Snr U
  • Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Rayları karbon olduğu için çok güvenemedim. 100 gram fazla olsun ama biraz güven versin diyorum kendi kendime. Sonuçta riskli bölgeler :)
Malzeme kalitesi cidden iyi, yakından görüp test etme imkanınız olsaydı bu markaya yaklaşımınız değişebilir, AE ürünleri yada karbon üretim yapan bu tarz firmalar özellikle kendi markasını belli seviyeye getirmiş hem mağaza olarak 2-3 yıl ve üzerinde aktif satış yapan ve bir çok geri dönüş almış ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum, işçilik gayet iyi seviyede :harika: En nihayetinde tercih meselesi, alıp almamak herkesin kendi kararı.

tempImagewZivuc.jpg
tempImagecRKhrp.jpg
tempImage6OFJ9o.jpg

tempImage0BwHWG.jpg
tempImagePXlkjb.jpg

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Malzeme kalitesi cidden iyi, yakından görüp test etme imkanınız olsaydı bu markaya yaklaşımınız değişebilir, AE ürünleri yada karbon üretim yapan bu tarz firmalar özellikle kendi markasını belli seviyeye getirmiş hem mağaza olarak 2-3 yıl ve üzerinde aktif satış yapan ve bir çok geri dönüş almış ürünlerini rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum, işçilik gayet iyi seviyede :harika: En nihayetinde tercih meselesi, alıp almamak herkesin kendi kararı.

315650 dosyayı görüntüle
315649 dosyayı görüntüle
315648 dosyayı görüntüle

315647 dosyayı görüntüle
315646 dosyayı görüntüle
Sanırım 120 gramdı bu sele. Şimdiki sele ve sele boruma göre en az 500 gram tasarrufum olacak değiştirdiğimde. Hafifliğin yanısıra sağlam olması da çok önemli. Aliexpress karbonlarına bakış açım değişiyor yavaş yavaş olumlu yorumları gördükçe. Yaza doğru mutlaka düşüneceğim karbon sele ve sele borusunu. Teşekkürler tecrübeniz için.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Yurtdışında 90$'a indirimle 40-50$ satılan lastiğin TR'deki fiyatına bakın. İnsanların neden TR'den bişey alası gelsin.

1710990121824.png

Son düzenleme:
Bisiklet parçalarında Og-Evkin, Ryet (Lexon), Thinkrider, Magane gibi markaların ürettiği ürünler oldukça iyi. Zaten bu markalar yavaş yavaş Aliexpress dışına çıkıp kendi markalarıyla dünya piyasasına girmeye başlıyor. Aliexpress'de çakma değil de kendi tasarımlarıyla kendi markalarıyla ürün çıkaranlar genelde iyi oluyor. Satıcının faaliyet süresi. Ürünün yorum sayısı gibi durumlar zaten ürün için bir görüş oluşturuyor. Ali'de çakma, taklit ürünlerden kaçının.

Bisiklet parçalarında Og-Evkin, Ryet (Lexon), Thinkrider, Magane gibi markaların ürettiği ürünler oldukça iyi. Zaten bu markalar yavaş yavaş Aliexpress dışına çıkıp kendi markalarıyla dünya piyasasına girmeye başlıyor. Aliexpress'de çakma değil de kendi tasarımlarıyla kendi markalarıyla ürün çıkaranlar genelde iyi oluyor. Satıcının faaliyet süresi. Ürünün yorum sayısı gibi durumlar zaten ürün için bir görüş oluşturuyor. Ali'de çakma, taklit ürünlerden kaçının.

Og-Evkin den birçok ürün aldım. Aktif olarak kullandıklarım da var.
Gidon aldım kullanıyoruz(abim)
seramik speed aldım kullanıyorum
karbon suluk kalesi aldım kullanıyorum
yine karbon yol bilgisayarı tutucu aldım kullandım memnun kaldım ve hediye ettim bir öğrenci kardeşime

Toseek markasını da çok övüyorlar. Gidonları hoşuma gidiyor.

• Beğen
Tepkiler: yusuf_49
(link) gps cihazını ilk defa görüyorum. özelliklerine bakarsak garmin alternatifi olabilir gibi duruyor. fiyat olarak da uygun bayağı.

(link) gps cihazını ilk defa görüyorum. özelliklerine bakarsak garmin alternatifi olabilir gibi duruyor. fiyat olarak da uygun bayağı.
Evet bu cihaz yeni çıktı, Magene c406 kullanıyorum, olukça da memnunum, şimdiye kadar hiç problem çıkarmadı, sadece GPS e ilk bağlanırken, biraz açık alan ve sabit durmak gerekiyor, bu şekilde çok daha hızlı bağlanıyor.
Önümüzdeki sene c606 ya geçmeyi düşünüyorum.

Herkese selamlar, aliexpressten cnc alüminyum yol bilgisayarı mountu almaya çalışırken indirimli fiyatın ücreti değişiyor bir anda. Daha önce başına gelen oldu mu? 130'a alsam gerçekten bedavaya gelecekti. (link)

@__bisiklet__sever__

Sık sık oluyor bu. Hatta aynısını yaşadım az önce. Şu seleyi AliExpress'ten alıp üç sene kullanmıştım:

Ekran görüntüsü 2024-03-24 002831.jpg

Sonra bisikleti satarken gönderdiğim için pişman oldum. Aynısı hala var mıdır diye ararken ücretsiz teslimat ile 130 liraya buldum. Hemen alayım dedim ama fiyat değişti.

Gerçi fiyatı yine çok iyi ama hemen almam. Takip ederim bir süre daha.

@__bisiklet__sever__

Sık sık oluyor bu. Hatta aynısını yaşadım az önce. Şu seleyi AliExpress'ten alıp üç sene kullanmıştım:

315746 dosyayı görüntüle

Sonra bisikleti satarken gönderdiğim için pişman oldum. Aynısı hala var mıdır diye ararken ücretsiz teslimat ile 130 liraya buldum. Hemen alayım dedim ama fiyat değişti.

Gerçi fiyatı yine çok iyi ama hemen almam. Takip ederim bir süre daha.
O zaman en iyisi şu an beklemek hocam. İndirimli birkaç tane daha ürün deneyince aliexpress biraz dolandırıcı hissettirdi. Artık indirime girmesini bekleyeceğim. Paskalyada iner diye tahmin ediyorum.

Güzel olmuş hayırlı olsun.
Bende (link)ürünü beğendim ama güvenemiyorum.
Sele borumda bu marka 6 7 aydır kullanıyorum şimdi gidonu taktım bence sağlam ve kaliteli ürünleri

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Selamlar.

Çin'den, 20 Mart akşamı verdiğim sipariş 29 Mart sabahı elime geçti. Ürün şu:

Ekran görüntüsü 2024-03-29 124725.jpg

2.4 litre hacimli. Beklentimi aştı açıkçası.

Ürün bedeli, nakliye ve vergi dahil toplam masraf 311 TL.

• Beğen
Tepkiler: TafLan ve Amanita
Geri