Hocam link yoku ?AliExpress’ten şöyle bir sele aldım, full karbon, şimdilik memnunum, ağırlık 125 gr -/+ 10gr oynar. Almak isteyen olursa linki ekliyorum. (link)
310847 dosyayı görüntüle310846 dosyayı görüntüle310845 dosyayı görüntüle310844 dosyayı görüntüle310848 dosyayı görüntüle
karbon sele raylarına dikkat edin, kişisel tavsiyem bu tarz ürünlere yönelmeyin.AliExpress’ten şöyle bir sele aldım, full karbon, şimdilik memnunum, ağırlık 125 gr -/+ 10gr oynar. Almak isteyen olursa linki ekliyorum. (link)
310847 dosyayı görüntüle310846 dosyayı görüntüle310845 dosyayı görüntüle310844 dosyayı görüntüle310848 dosyayı görüntüle
Gündüz görünürlüğü nasıl? Ben de bundan alacaktım bi ara ama emin olamadım. Işık gücü iyi ise alınabilir. Çok küçük kompakt bir yapısı var.merak ettiğim için sipariş vermiştim, fiyatına göre bayağı iyi yahu. arka lambayı sipariş vermemiştim, şimdi arkayı da sipariş vermeyi düşünüyorum.
311012 dosyayı görüntüle
311011 dosyayı görüntüle
mesajınızı gördükten sonra kutusundan çıkarıp tekrar denedim. kesinlikle lümen konusunda biraz eksik, bende lezyne strip drive gibi modeller de var. karanlık odada lezyne yi açınca oda kıpkırmızı oluyordu, xoss çok küçük bir yere ışık saçıyor.Gündüz görünürlüğü nasıl? Ben de bundan alacaktım bi ara ama emin olamadım. Işık gücü iyi ise alınabilir. Çok küçük kompakt bir yapısı var.
Rayı kırılmış karbon seleler var. Ama kırılmamış da var. O zaman?karbon sele raylarına dikkat edin, kişisel tavsiyem bu tarz ürünlere yönelmeyin.
evet, hafifler fakat bunun bir bedeli var. vasat kontroller, özellikle karbon ürünlerde fiyatı düşürmenin kötü bir yolu. aradaki 150 gram sizi uçurmayacak, daha önce çok sayıda kırılmış bu tarz sele borusu gördüm. yanlış anlamayın, sizi düşünüyorum.
Kadroları aliexpress Türkiye'ye göndermiyor. Arkadaş çinden başka bir şekilde karbon pinarello aldı çok memnun. Ama dediğim gibi almak çok zor.Aliexpress ten kadro olan oldu mu ? Nedir neyin nesidir ? Taunami markalı kadrolar görüyorum fixie için, Endonezya da sıkça kullanılıyor sanırım, en azından videolarda öyle görüyorum.
Aliexpress ten kadro olan oldu mu ? Nedir neyin nesidir ? Taunami markalı kadrolar görüyorum fixie için, Endonezya da sıkça kullanılıyor sanırım, en azından videolarda öyle görüyorum.
Büyük risk, Gümrüğe kadar sorunsuz gelse de gümrükten sonra neler olur bilemedim. Güvenli ulaşır mı acaba
Evet bu konuda haklısınız, şimdiye kadar bir çok ürün aldım hemen hemen hepsinin kutusu hasarlı geldi. Bu iş rus ruleti oynamak gibi bir şey.
Aslında kutu ve ambalaja Türkiye'ye gelene kadar birşey olmuyor. Ürünün içerisini kontrol etmek için açan gümrük memuru arkadaşlar, günün stresini ambalajlardan çıkarıyorlar, daha sonrada mumyalama usulü bantları sar yolla, bu bile vatandaşın malına zarar vermektir. Maket bıçağı var, malzemesi illaki vardır. Düzgünce açıp, kontrol edip kapatmak bu kadar zor olmamalı, vatandaşa bir çeşit mobbing uygulamaya mı çalışıyorlar acaba, paketi hasarlı görünce daha yurtdışından birşey almam fikri aklına otursun diye.Bugün bir ürünüm teslim edilecek. Kutu veya ambalaj hasarını merak ediyorum.
Aslında kutu ve ambalaja Türkiye'ye gelene kadar birşey olmuyor. Ürünün içerisini kontrol etmek için açan gümrük memuru arkadaşlar, günün stresini ambalajlardan çıkarıyorlar, daha sonrada mumyalama usulü bantları sar yolla, bu bile vatandaşın malına zarar vermektir. Maket bıçağı var, malzemesi illaki vardır. Düzgünce açıp, kontrol edip kapatmak bu kadar zor olmamalı, vatandaşa bir çeşit mobbing uygulamaya mı çalışıyorlar acaba, paketi hasarlı görünce daha yurtdışından birşey almam fikri aklına otursun diye.
Hocam link yoku ?![]()
Evet haklısınız, ben tamamen deneme amaçlı aldım şu ana kadar bir sorun olmadı henüz yeni olsada uzun kullanımda bir sorun yaşarsam buradan bildirim yaparım. Bence üretici firmanın tavsiye ettiği azami ağırlığı aşmadığımız sürecek sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Ama bir problem olursa mutlaka buradan paylaşırım.karbon sele raylarına dikkat edin, kişisel tavsiyem bu tarz ürünlere yönelmeyin.
evet, hafifler fakat bunun bir bedeli var. vasat kontroller, özellikle karbon ürünlerde fiyatı düşürmenin kötü bir yolu. aradaki 150 gram sizi uçurmayacak, daha önce çok sayıda kırılmış bu tarz sele borusu gördüm. yanlış anlamayın, sizi düşünüyorum.
güncelleme;merak ettiğim için sipariş vermiştim, fiyatına göre bayağı iyi yahu. arka lambayı sipariş vermemiştim, şimdi arkayı da sipariş vermeyi düşünüyorum.
311012 dosyayı görüntüle
311011 dosyayı görüntüle
Bu ışık fiyatından dolayı ilgimi çekmişti. Demek ki sorunlu bir cihaz. Bazı yorumlarda birkaç kullanımdan sonra bozulduğu yazıyordu hatta. Başka modellere yönelmek lazım.güncelleme;
ilk gün akşam olmadan lamba bozuldu.
Arkadaşlar merhaba,
Aliexpress'ten aldığım teflon tozu gümrükten geçmemiş. Daha önceden alanlar olmuştu sanırım zincir parafinleme işlemi için ama gümrükte biraz kafalarına göre takılıyorlar herhalde. Aliexpress'ten ücret iadesi almak mümkün mü bu durumda? Bu tür bir olay yaşayan var mı?