başlangıçtan 31 gün, daha sonradan da 21 gündür herhangi bir kargo güncellemesi yok. işin bir karışık noktası da başka bir siparişimi de bisiklet bilgisayarı ile birleştirdiler. o da kaybolmuştu.
dün diğer siparişime kargo güncellemesi gelmiş ve birleşmiş teslimat işareti artık görünmüyor. benim bisiklet bilgisayarından yine haber yok.
diğer siparişimi 20 gün bekletip bisiklet bilgisayarından ayırmışlar, şimdi o da çin de görünüyor. işin garibi onda bir de gümrüğe geldi diye güncelleme var, 1 günde gümrüğe nasıl geldi bilmiyorum.
kargo bilgisine bakılırsa siparişim 24 saatte gümrüğe geliyor, 20 gün gümrükte takılıp tekrar çine gidiyor ve çin de de biraz sıkılıp tekrar bana geliyor.
paket çin den çıkmadı, çok iyi biliyorum çünkü birleştirilmiş teslimat hava limanına takılmıştı. siparişimin nerede olduğunu ne ben, ne satıcı ne de sistem biliyor. benim sorunum cevap veren birisinin olmaması, müşteri hizmetleri de klasik şeyler söylüyor. bekleyin vs. ben anlamadım gitti, söylediğiniz gibi de olmadı. siparişim kapatılmadı, böyle giderse 75 gün süre bittikten sonra yine ben mağdur olacağım.