Scudo Sports

Akort yaptırırsam disk frenimde sıkıntı oluşur mu?

verisakeet karakter konusunda gülücük koyup sadece espri yapıyorum ki olayın bu olmadığı anlaşılsın diye
bende telefondan yazıyorum noktalamaya pek dikkat etmedim bu yüzden
benim espriyle söylemek istediğim de buydu noktalama işareti deyip insanların hatalarını bulmak yerine yardımcı olmak daha doğru fakat kendi söylediğini kendin yapmışsın orası da ayrı bir soru işareti ama sorun değil burda kimse tartışmak yada birbirine laf yetiştirme telaşında olmamalı gruplaşma kutuplaşma gereksiz konular ben arkadaşın yazdığının yanlış olduğu düşüncesindeyim bunu uygun bir şekilde açıkladım ama konuya cevap veren malesef ki arkadaş değil ve yine malesef ki senin söylediğin gibi yapılan yanlışları kabul etmemek ve üstüne kendi yanlışlarını karşı tarafa yüklemek doğru olmuyor bunları tartışmak yada laf yetiştirmek için yazmıyorum konunun anlaşılması ve tekrarlanmaması için yazıyorum zaten bununla ilgili gelecek cevaba da yorum yapmayacağım

herkesin bir tarzı vardır olabilir ama burası forum ise herkes burda yardım almak isteyebilir bazı insanlar google kullanmayı aramayı bilseler bile konuyu araştırmayı konuya ulaşmayı yada aradığı konu üzerinden istediği sonuçları çıkaramayabilir insanlara yardımcı olmak amaç olmalı forumların görevi de zaten budur yaklaşımlarınız üzüntü verici rahatsız olan varsa yazmayabilir eğer yardımcı olmak isteyen varsa ilgilenir sorun ortadan kalkar

Scudo
@NrClskn

Yorumunuzun bu kismini bilgisayarima kayt ediyorum, bakalim daha fazla forumda aktif olduktan sonrada böyle söyleyecekmisiniz. Berk kardesimiz aslinda cok iyi ve cok yardimsever kisidir. Siz onu tanimadan yorumunu begenmeyerek laf atiyorsunuz. Oysaki ben de konuyu sacma buluyorum.
Bu tür sorulari googleye veya herhangi bir yere sormak bile gerekmiyor.
Akort ayarini kendi yapmayacagina göre, güvendigi bir bisikletciye götürecektir. Eger bisikletci kasap falan degilse, akord yaparken zaten ayari tellerin jember kismindaki ayar vidalarinda yapacaktir. Bunu da bisiklet den hic anlamayan bir kisi bile biliyordur ki ozaman insan bi düsünür ve ona göre kendi kendine rotorun zarar görmeyecegini göz önüne getirir.

NOT: Madem bukadar iyimser kisisiniz ozaman birakin kim ne yazarsa yazsin. Sonucda her konuya iyi yorum gelecek diye bir durum yok. Bu durumda siz kötü niyetli yazanlari takip etmeyin ve kendiniz konu icin fikir vermek istiyorsaniz verin.

Ben ce siz daha bu forumda yeni ve fazla aktif olmadiginiz icin, neyin ne oldugunu bilmiyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Karşısındakini terslemek ve hevesini kırmak konusunda berke kardeşimizin başarılı olduğunu düşünüyorum :in:

yamulmadan kastettiğim şey eğrilme,diskin yamuk dönmesi gibi sorunlar.

@ALP KARAKAYA2000

Tamam kardeşim sen bisikletini götür servisine akort ayarını yapsın sen de o arada izle rotorla bağlantısı var mı yok mu kendi gözünle gör daha iyi anlarsın ben yorum yapmayayım.

• Beğen
@ALP KARAKAYA2000

jantınızın akoru kaçıksa rotorda tüm lastik gibi yalpalayabilir

bu tarz sorunlar olabiliyor malesef..olmaz olmaz arkadaşlar...
ben de yeni bisikletimde ufak bi akort bozukluğu var....binmeye başladıktan sonra oldu gayet normal bir durum..buna bağlı olduğunu düşündüğüm rotor un da aynı noktada aynı orantıda balataya sürtme yaptığını gördüm..biraz düzelttim ama tam anlamıyla kusursuz olduğunu söyleyemem.
dolayısı ile akort tamamıyle çözüldüğünde disk e daha sağlıklı ayar yapılabilir yani en azından bu iş daha basit halledilebilir...
yani sonuç olarak azıcık ucundan da olsa akort ile rotor un düzgün çalışması arasında bi ilişki vardır diye düşünüyorum..

• Beğen
Geri