Kendimi bildim bileli bisiklete aşığım annem de bir o kadar karşı.Anasınıfınndan 1. sınıfa kadar 3 tekerlikliyle idare ettim.Mekanı Cennet olsun rahmetli dedeciğim almıştı birkaç kez.O bisikletlere ne oldu hatırlamıyorum 1. sınıfın sonlarına doğru yani yazın sürekli bisiklet istiyordum ama nafile annem korkuyordu onun için bisikletime kavuşamıyordum ama sonunda dayanamayıp 4 tekerlekli bir bisiklet aldılar 3 günde o destek tekerlerin 1i kırıldı bende yaklaşık 1 ak sona diğer tekereri de çıkardım artık resmen bisiklet sürüyordum.
(aslında bisiklet ile ilgili çok sorunum oldu apartmanda koyacak yer bile)o da sanırım 1 ay sonra heryeri dağıldı dayanamdı bana

Ondan sonra 2. sınıfın yaz tatilinde yalvar yakar c-bike diye bir bisiklet aldık o da tatil bitmeden paramparça oldu. Aynakolun pedalları tutan yerleri kırlmışrı

Sonra senelerce annem yüzünden bisikletim olmadı ama ben bisiklet için tutuşurken bir de baktım ki bizim orada bike and outdoor diye bir yer açılıyor açılmadan önce uzunca bir süre orda tablası kaldı ben her fırsatta tabelada gördüğüm bikeandoutdoor'un sitesine girip bana uygun bir bisiklet arıyordum bulmuştum scott voltage 3 ama benim hala bisikletim yoktu her fırsatta dükkanın önünden geçip bisikletlere bakardım.
Çekmecemde artık bu bisikleti alacak kadar param birikmişti annemin istememesine rağmen aldım paramı koşarak bisikletimi aldım

ondan sonra bu ve diğer bisiklet sitelerini buldum arkadaş ve bolca bilgi edindim.
Yıllar geçtikçe daha da iyi bisikletlerim oluyordu 1 sene voltage ı kullandıktan sonra başka bir sitede 2. el ltd ilanı gördüm devreye yine birikmiş paralarım girdi ve ltd imi aldım artık çok mutluyum bisikletime her bindiğimde biraz daha aşık oluyorum ona şimdi Bora abi ile yarışlara hazırlanıyorum.Sorunun cevabına gelince artık bu kadar çabaladığımı görünce aileme de bisikletim rutinleşmeye başladı.
He şunu da ekleyeyim kaçkar yarışında sonuncu olmamın nedeni yarıştan önce hem ısınmak hem de parkuru tanımak için starttan uzaklaştık geldiğimizde herkes çıkmıştı

ben tam gaz yetişmeye çalışırken de ayakabının kalı pedalıma takılı verdi yani ayakkabıdan ayrıldı bende yarışı bırakmak zorunda kaldım . 2. kaçkar yarışında esmek üzere