Scudo Sports

Ailelerimizin bisiklete bakış açıları...

Annem karşımda iken dik açı ile (90 derece)zaman zaman bisiklet ile yanından geçerken 45 dereceye düşebiliyor bakış açısı, bazen de arkasına dönerek 180 derecelik bi bakış açısına ulaşabiliyor.

Şaka bir yana bisikletin bi parçam olduğunu biliyorlar, bisiklet koyacak yer sorunum hiç olmadı, koridora, odama... neresi müsait ise, şu anda 2 bisiklet var biri koridorda biri odamda ! 8 yaşından beri hiç inmedim bisikletten, bi tutku !

Scudo
@ultegrax

Ben balkona koyarak riske atmam abicim ! Hepsi evin içinde valla :) Balkona koysam annem oturulacak yer bırakmadın diye kızar.Böyle iyi evin içi serbest :)

@Ali AKTAŞ

abi acı muhabbeti süper:D:D bende balkona bırakmıyorum ne olur ne olmaz:):) 2 bisikletimden biri odada biri arada kardeşimin bisikleti balkon kapısında bitane belediye bisiklet var oda balkonun en ucra köşesinde yatıyor:):)

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
ailem hep karşı çıktı ne zaman ben bisiklet sürcem desem hemen dersini çalıştınmı diyorlar buda benim moralimi çok bozuyor

Anne yüreği dayanmaz :)
Soğukta binince " oğlum şimdi anlamıyosun ama , yaşlanınca acısı fena cıkar" laflarını duymaktan bıkmadım değil ;)

napcan bisikleti sana 1-2 sene sonra araba alcaz dediler ama sonunda onları ayrttım :D

gittin şu kümbeti getirdin koydun eve duvarlara sürüp pis ediyosun

oğlum dikkatli sür

şuna okadar para verilirmi

balkonu pisletme dışarda yağla

gidip yorulup geliyosun bide sırtında 5 kat çıkarıyosun

• Beğen
Tepkiler: Can Sonbay
ilk bisikletim 5 yaşında 14'' bi bisikletti daha 6 yaşındayken bulundugumuz semti tam olarak gezebiliyodum gelincede azarı işitiyoduk şimdi 2 sene sonra ehliyet alcaksın diyolar bende takmıyorum daha ehliyet alcanda daha ooohoooo diyorum ne güzel bisiklet masrafsız ama bu foruma katıldıgımdan beri kabullenmeye başladılar şimdide bizim köye gitmeyi planlıyorum bisikletle kimsenin gidecek cesareti olmadıgı için tek başıma gidiyorum artık gidip geldimmi (80km) biraz olsun güvenirler bu siteye üye oldugum zamandan beri bisikleti daha bi sevmeye başladım böyle bi site ilki var sagolun..........

maddiyat olarak biraz zorlansakta bana pek yakınmazlar bisiklet in benim yaşama sebebim olduğunu bilirler

• Beğen
@tamerbasaga

Yukarıdakilere ek olarak:

Çocuk musun sen?
Sakat kalacaksın birgün! (dizimde bağ sorunu var)

• Beğen
annem sıcak bakıyor ama babam bisiklete çok karşı

karşı olmasının sebebi de bana bişey olmasından korkuyor..biliyorum bunu ama turlara katılmama falan hiç izin vermiyor yaa:( :mad:

• Beğen
benim alacağım bisiklet için 350 tl param birikti.ama kime söylersem söylim herkes "o kadar para bisikletemi verilir" diyorlar
ben daha iyi bir bisiklet için az bir para biriktirmişim herkes böyle diyor.

• Beğen
yaşım şu anda 14.ben kendi bisiklet paramı biriktirmisken bile almama izin vermiyolar(sbs vardı haklılarda).tabi ben sabredemeyip o paranın birazını harcadım.2 senedir de bisiklet hayali kuruyorum.şimdide bana herkes büyüdün ne bisikleti seneye bırakırsın falan diyorlar.forumdaki kişileri gösterip onlar bırakmamış ama diyorum.onlar gibi olcağına inanıyomusun diyorlar.ben tabiki inanıyorum.umarım dikkate alınıp okunmuştur =)

• Beğen
afd92 adlu üyemiz.Teşekkür ediyorum.sonuna kadar inanmaya deevam edeceğim.inşallah sonun da sedona x11 veya scott voltage serisinden bişey alabilirim =)

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
@ecanaksoy

inşallah alırsın;)

@fatih ulusoy

fatih bildiğim kadarıyla ailen de bisiklete binen insanlar:)
yanılıyor muyum:D

Geri