Bisiklete ailemin bakışını anlatmıştım ilk sayfalarda..
Durum şu ki sizle paylaşmak istiyorum.
Okul bitti e güzel hele ki 4 yılda Ziraat müh. liğini bitirmek mucize gibi birşey...
Okul biter bitmez de çıkışımı alır almaz askerlik şubesinde buldum kendimi.
Ne bu acele diyorsunuz biliyorum

askerlik sürekli ayak bağı.
Bir iş başvurusuna giderken ilk 3 sorudan birisi
1- askerlik yaptın mı?
2- evlimisin?
3- ehliyetin varmı?
sonrası ingilizce vs vs devam ediyor zaten biliyorsunuz... Bende o sebeple hiç ara vermeden askerlik şubesine gittim o kadar acele etmişim ki öğrenci işlerindeki memur kırmızı soğuk mühürü vurmadığı için

Ispartadan Antalyaya araba ile geri dönüp mühürletip tekrar Ispartaya dönmek zorunda kaldım...
Sonucunda askere de gidip geldim şansıma kısa dönem çıktı (neredeyse tüm okul arkadaşlarım uzun dönem yaptı)
Sıra geldi seçim yapmaya Isparta mı Antalya mı?
herşeyi ölçtük biçtik ve mecburiyetten Isparta oldu ve kendi işimi kurmaya başladık.
Bir arazi aldık ve bahçe tesisi için girişimlere başladık ve hala devam ediyor, Durum o ki tüm bisiklet arkadaşlarım Antalyada kaldı. Bisikletler bodrumda yatıyor onlar bana bakıyor ben onlara...
Kendi işim olunca cumartesi pazarım da olmuyor.
Akşamüstü dahil binemiyorum. Kısacası bisiklet hayatım neredeyse bitmek üzere bunun farkına varıp Giant bisikletimi hemen parça parça satıp elimdeki parçalar ile idare edecek bir Trek topladım iyiki de toplamışım
Herneyse durum o ki eğer bir yerlerde çalışmıyorsanız ve kendi işinizi yapacaksanız bisiklete çok fazla binebilecek zamanınızın olmayacağını hatırlatayım. Gidip uçuk kaçık parçalar alıp sonra da satacam diye hiç uğraşmayın satılmaz değil satılır ama satınca insan üzülüyor.
Tavsiyem o ki öğrenciyseniz binebildiğiniz kadar binin. kendi işinizi kurup kurmayacağınız belli olmasa bile zevkini çıkarana kadar binin.
Her gün bu akşam üzeri bineceğim diye çıkıyorum. Ya eve gece 9-10 dan sonra girmek zorunda kalıyorum yada yorgunluktan ölüyorum ve yatağa atıyorum kendimi...
Bu yoğunluk kışa doğru nasıl olsa azalacak ve pedallayacağım
Pedallamaya devam arkadaşlar her ne kadar ben pedallayamasam da...