Merhaba,
Gerçekten tebrikler, çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Serdar Gültekin kardeşim gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra mutlaka o zevki yaşatmalısınız çocuğunuza. Ben bizimkiyle 7 Haziran Dünya Çevre Günü'ne katıldım. Sirkeci-Harem-Kadıköy-Bostancı-Kadıköy yaptım. Acaip keyif aldı. Arabalar bizi görünce daha dikkatli davranıyorlar, siz de biraz dikkatli olunca ortaya doyumsuz güzellikler çıkıyor.
Biz de tam aile boyu bisikletçi olmak üzereyiz. Oğlum 5.5 yaşında ve bisikletiyle Büyükada'da Büyük Tur yapıyoruz, yaklaşık 11 km. Eşime de bisiklet aldım. Bir de bebek var tabii 6 aylık. Eşimle dönüşümlü bisiklete biniyoruz. O bindiğinde bebeğe ben bakıyorum, ben binince o bakıyor. Bebeğin bisikletle taşınmasına yaklaşık 1 yıl var bu süre boyunca tek bisikletle idare edeceğiz. Gelecek baharda oğlumun bisikletini 20 inch'e yükselteceğiz. Aslında bebeği simdi de bindirebilirim ama başına kask takamadıktan sonra çok riskli ve kask takma yaşı 1.5 tan sonrasına denk geliyor. Ne kadar dikkatli sürseniz de yaşanan sarsıntılar bebeğin boynuna ve iskeletine zarar verebiliyor.