Scudo Sports

Adana'da aile boyu turumuz :)

@Melike S. Ünver

Niye mahcup olasınızki.Mucadeleye Cumhuriyet kadını olarak sonuna kadar devam.Başlamışsınız,sonu gelir.

İyi geziler küçük yavrularınızla birlikte.

Scudo
bende adanalıyım ama 13 yıldır ızmırde suruyorum bısıkletımı. adana nın gece bu kadar guzel bır manzarası oldugunu bılmıyordum.tskler. resımler için.

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
çok güzel bi tur ayrıca ufaklığında yeri pek rahattır oh annesi çevirsin o gezsin:)

• Beğen
harikasınız..
bir sonraki dünya turunuz da bizim için olsun..
ama buseferkinde
ufaklıkların ( kaşiflerin ) seyir defterinden alıntılarla da olsun..

• Beğen
Bende çoluk çocuk sahibi olunca ALLAH İZİN VERİRSE (gerçi daha çok varda) çocuklarımı daha 4 yaşından itibaren bisikleti sevdiricem ve alıştırıcam.

Melike Hanım çocuklarınız gerçekten çok şekerler. Allah analı babalı büyütsün, nazardan saklasın. Çocuklarınızı bu şekilde yetiştirdiğiniz sürece emin olun topluma yararlı ve örnek bireyler olacaklar, sosyal yönleri her daim gelişecektir.

Eğer ben küçükken bisiklet olsun veya herhangi benzer birşey olsun, bu şekilde yetişebileceğim bir zemin olsaydı bugün benim için herşey çok daha farklı olurdu. Malesef kişiliğin geliştiği o yaşlarda çok daha yararsız meşgaleler edinmek zorunda kalmıştım.

İnsanlar çocuklarına örnek olabilecekleri bir özelliğe sahip olamadıkları, onlara sevebilecekleri bir şeyler veremedikleri için suç oranı bu kadar yüksek bu ülkede. Ve bu yüzden kahvehaneler, batakhaneler, meyhaneler, tribünler ağzına kadar dolu. Gerçekten örnek alınması gereken bir aile annesisiniz. Tebrikler.

• Beğen
@street-street

Çok güzel düşünmüşsünüz, gerçekten çocuklarlarımla geçirdiğim en eğlenceli ve mutlu zamanlarımız bisikletli olanlar diyebilirim.
4 yaş geç bile, kaskla ve çocuk koltuğu ile 2 yaşından sonra gezdirebilirsiniz

@Bülent Bayer

Çok teşekkür ederim. Aslında pek çok kişi benzer uygulamalar yapmak istiyor ama çevre baskısına göğüs germeyi göze alamadığı için cesaret edemiyor maalesef. Aslında doğru bir şey yaptığınızda, ilk başlardaki alaycı tutumlar, tacizler bir süre sonra yerini saygıya bırakıyor. Bu süreci geçirirken etrafı umursamamak yeterli. Çocuklarım için düşündükleriniz umarım gerçek olur, tekrar teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Engin Tetik
Ercüment Bey tam dayaklık zaten:) sana ne kardeşim önce hayatımı yaşıyorum :):):):)

@semdekor

Evet, en güzeli budur :) Hazır olana dek bekleyin. Hazır olamazsanız da doğurup taşerona verin, büyüyünce alırsınız :D

@Melike S. Ünver

:D:D:D buna çok güldüm... gerçekten güzel bişey melike abla. gerçekten güzel, örnek olacak bi davranış. çocuklarınızda gerçekten çok şirinler. allah nazardan saklasın.

iyi forumlar

• Beğen
Geri