Scudo Sports

Adana'da aile boyu turumuz :)

Harika olmuş. Sizi tebrik ediyorum benim bir türlü cesaret edemediğim birşeyi yapmışsınız. Benim de 3,5 yaşında bir oğlum var en çok yapmak istediğim şey sizin gibi onu da alıp tura çıkmaktı ama bir türlü cesaret edemedim şimdiye kadar. Sizin turunuz bana da gaz verdi.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Scudo
Anlamlı ve güzel bir paylaşım olmuş.
Çoçuklarınızda sanslı böyle bisiklet seven bir anneye sahip oldukları için fotoğraflardaki mutluluk bunun bir göstergesi gibi.
Bisikletin ailenize mutluluk katması dilekleriyle. Saygılar

Merhaba,
Gerçekten tebrikler, çok güzel bir iş yapıyorsunuz. Serdar Gültekin kardeşim gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra mutlaka o zevki yaşatmalısınız çocuğunuza. Ben bizimkiyle 7 Haziran Dünya Çevre Günü'ne katıldım. Sirkeci-Harem-Kadıköy-Bostancı-Kadıköy yaptım. Acaip keyif aldı. Arabalar bizi görünce daha dikkatli davranıyorlar, siz de biraz dikkatli olunca ortaya doyumsuz güzellikler çıkıyor.

Biz de tam aile boyu bisikletçi olmak üzereyiz. Oğlum 5.5 yaşında ve bisikletiyle Büyükada'da Büyük Tur yapıyoruz, yaklaşık 11 km. Eşime de bisiklet aldım. Bir de bebek var tabii 6 aylık. Eşimle dönüşümlü bisiklete biniyoruz. O bindiğinde bebeğe ben bakıyorum, ben binince o bakıyor. Bebeğin bisikletle taşınmasına yaklaşık 1 yıl var bu süre boyunca tek bisikletle idare edeceğiz. Gelecek baharda oğlumun bisikletini 20 inch'e yükselteceğiz. Aslında bebeği simdi de bindirebilirim ama başına kask takamadıktan sonra çok riskli ve kask takma yaşı 1.5 tan sonrasına denk geliyor. Ne kadar dikkatli sürseniz de yaşanan sarsıntılar bebeğin boynuna ve iskeletine zarar verebiliyor.

Düşünemeden edemiyor insan : "Acaba benim annem de bu şekilde davransaydı bugün nasıl bir bisiklet tutkunu olurdum?" Çok örnek bir davranış ve özellikle de Metehan ve Haluk'un da kask takıyor olması.

Ayrıca Adana ile ilgili kısmen de olsa verdiğiniz detaylı bilgi için teşekkür ederim.

Sizin gibi annelerimizin sayısının artması dileğiyle.

Kefiyli pedal çevirmeler...

Önce içim sızladı kendi kızlarıma ben bunu yapamadım diye, iş, yorgunluk ,olanaksızlık ;bahane çoktu ama sonra düşündüm şimdi melike gibi ,BÖYLE ANNELER VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ iyi varmışşşşşşş , seni ve yavrularını öpüyorum inşallah Dünya gezinize İzmir'den Karşıya 'dan başlarsınız yer açın ege pedalcılar melike ve yavrularına eşinide şöle alalım :))

Harika olmuş. Sizi tebrik ediyorum benim bir türlü cesaret edemediğim birşeyi yapmışsınız. Benim de 3,5 yaşında bir oğlum var en çok yapmak istediğim şey sizin gibi onu da alıp tura çıkmaktı ama bir türlü cesaret edemedim şimdiye kadar. Sizin turunuz bana da gaz verdi.
Kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten çok eğlenceli oluyor. Hatta geçenlerde tur süresini biraz abartmış olmalıyız ki sırtıma dayalı kaskı hissedince bir baktım, Haluk mışıl mışıl uyumuş :) Apartman dairesinde oturuyoruz ve çocuklarımın doğayla mümkün olduğunca içiçe olması için uğraşıyorum. Haluk sinekten korkuyordu, şimdi çimlerde yuvarlanıyor :)

Mesaj yazan, destek veren, güzel dileklerde bulunan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu kadar güzel sözler duymak insana güç ve güven veriyor. Hepinize tekrar çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
Ayrıca bisikletiniz de eşimin bisikletiyle aynı. Bir de sakın sorumu yanlış anlamayın, babanın bu konulara yaklaşımı nasıl. Ben eşimi adeta bisiklet dünyasının içine ittim zorla.

@malazivore

Benim eşimi ikna etmem de biraz uzun zaman aldı; iki yıl kadar:eek:
Şimdi ise benim bisikletimi alıp biniyor zaman zaman;) Eski sporculuğundan kalan (voleybol) diz problemi var, uzun süre binemiyor o yüzden. Ama önümüzdeki evlilik yıldönümümüzdeki hediyem; boyuna uygun bir bisiklet olacak :)

çok hoş bi tur olmuş, ufaklıklar çekirdekten bisikletçi oluyolar ne kadar şanslılar:) şimdiden scott ' a alışırsa 15 yaşına geldiğinde carbon kadroyuda beğemez :D

• Beğen
Tepkiler: Melike S. Ünver
gercekten ornek bir davbranıs keske benide boyle gezdiren annemle tadına varabilseydim ah ah

herkes annesinin kıymetini bilsin ... yoklugunu onu kaybedince cok anlarsınız

cocuklarınızda gercekten cok tatlı allah bagıslasın hayırlı aksamlar

@Anıll

Sormayın, baştan Scott'a alıştırmam iyi olmadı:) Ama haftalık harçlığının tümüne el koyuyorum taksitleri ödemeye yardımcı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: Anıl MÜLK
Ayaklrınıza yuregınıze saglık :) Ayrıca kucuk oglunuzun bındıgı yerı cok begendım ^^
İyi Forumlar..

• Beğen
Örnek alınacak bir Türk kadınısınız, tebrikler.. Çocuklarınız da çok şanslılar, henüz bu yaşlarındayken, bilinçli ve modern bir annenin doğru yönlendirmeleriyle spor yaparak büyüyorlar.. ve de çok tatlılar :)

• Beğen
melike hanım ben sizi gördüm yanılmıyorsam. yaşar kemal koşu parkurunda. yenibaraj koşu parkuru eski adıyla. dilberler sekisinin karşında. ayrıca köprü kapakalrının olduğu yerden dsi tabelasının olduğu köprüde 2-3 defa gördüm sizi. resimlerinizden tanıdım:) çocuk koltuğu süper olmuş. ben bekarım ama komşumun çocuğu var çok şeker onu gezdirmek için bende bisiklete taktıracağım ondan. nerden aldınız acaba ? ve enrede taktırdınız ?

• Beğen
Geri