@Abdullah.R
Uzun ve detayları açıklamalarınız, geçmiş olsun dilekleriniz, hepsi için çok teşekkürler Abdullah Bey...
Araştırma ve Eğitim hastanelerinde bir prosedür var. O da tedaviye ilk noktadan başlamadır. Ben 12 yıl boyunca a'dan z'ye her türlü tedaviyi denemişken ve z'den sonrası için bir girişimde bulunulmasını istesem bana önce a'yı deneyelim diyecekler. Yani başa döndürecekler. Diyelim ki benimle gerçekten ilgilenecek bir hastane buldum. İlk gidişimde ben ne anlatırsam anlatayım bana klasik gözyaşı damlaları verecekler. Bir ay sonra kontrol olacak. Ben bir ay sonra tekrar o şehre ve hastaneye gideceğim. Bu sefer alerji testi isteyecekler. 15 gün sonra sonuçlar çıkacak, tekrar o şehre gideceğim, damlalar, ilaçlar belirlenecek. Bunları kullanıp 30 gün sonra kontrole gelmemi isteyecekler. O da fayda vermezse... şeklinde devam ediyor. Bu işin en son noktası gözyaşı kanallarını tıkamak ki bende o da denendi ve bir sonuca ulaşılamadı. İşte başka bir şehre, başka bir hastaneye gidersem yaklaşık 1 yıl sonra "Evet, herşey denendi, artık yapıalcak birşey kalmadı" denecek ve hiçbir mesafe kat edememiş olacağım. Nerden biliyorum? Çünkü ben o eğitim ve araştırma hastanelerinin normalde ulaşamadığım profesörlerine özel muayene oluyorum. Benim şu an tedavi olmak gibi bir niyetim yok ve olamaz da zaten. Çünkü bu hastalık ile ilgili modern tıbbın en sonuna geldim. Başka hastanelerde çok özel tedavi yöntemleri yok ki. Başı damla, sonu gözyaşı tıkaçları. Bugün kontrolden geldim, eğitim ve araştırma hastanesinki en üst düzey profesör. Bundan da fayda görmediysen yapılcak birşey yok diyor. Böyle yaşamaya alışmam gerekiyormuş.
Eğitim ve araştırma hastanelerinden fayda gören kişiler benim gibi herşeyi denemiş kişiler değil, adım adım ilerlemiş ve çözüme ulaşmış kişiler. Artı bunlar başarılı örnekler. Şu üçkağıtçı otçuları düşünün, bin kişi gider, 5 tanesi iyileşir. O beş kişiyle reklam yaparlar. İyileşemeyenlerin lafı geçmez. Bu da bu misal. Zaten dikkat ederseniz ben sadece paramı değerlendirme konusunda fikir almak için başlığı açtım, yoksa ülkenin en iyi profesörlerinin elinden birşey gelmiyorken burada modern tıbba dair bir arayış içerisinde değilim.
Tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım...