Emre Yönlüer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.083
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
Üç beş yobaz,uyruğunun ne olduğu bile belli olmayan insan müsveddelerini,biz İzmir'lilere indirgemeniz çok yanlış! İzmir son yıllarda çok göç alan bir şehir,heryer afgan suriyeli mültecilerle doldu,İzmir'li olamayan mütehhahitler inşaatlarında ucuz diye bu adamlara kucak açtı,yani her büyük şehir gibi sayın çok kıymetli hükümet sayesinde büyük göç aldı! İzmir medeniyetin ve Cumhuriyetin kalesidir,gerçek İzmir'lide medenidir,yuhalamayı sporcuya değil milletvekiline yapar! O yüzden böyle modelleri bütün İzmirlilere mal etmeyin.
Konya mevzusuna gelecek olursak,Konya gerek kurulan bisiklet takımı gerekse düzlük olup bisiklet sürmeye elverişli olduğundan bir bisiklet şehridir,son yıllarda yapılan yatırımlarlada oldukça büyüdü ve gelişti,o dalga geçenler kimdir nedir ne için dalga geçmiştir bilemem,terbiyesizliktir o yüzden takılmayın ama tekrar söylüyorum olayı bütün yerel halka mal etmeyin!
An itibarı ile.... Görüntü çok güzel.286035 dosyayı görüntüle
Önceki yarışlarda 28 44cü tamamlamıştı burdada bir ara sprint atıp yine sonlara düşüyor yinede helal olsun .d
Sonuna her tebessüm koyan kişi dalgamı geçmiş oluyor ? Bukadar ard niyetliyseniz siz bu sporu yapmayın. Ben gururlandığım için öyle tebessüm ettim aynısını yapmak isterdim çünkü.Dalga geçtiğin adam iki günde de kazaya karıştı
Bu arada Eurosport 1 neden açılmıyor bilen var mı??
(Türksat'ta yok 2 gündür.-Eurosport 2 açılıyor Eurosport 1 açılmıyor)![]()
| - Merhaba , Canlı Destek Hattı'na Hoşgeldiniz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim? - Merhaba Zeynep Hanım / Eurosport1 kanalı neden şu an kapalı? / Neden iki gündür kanalı kilitlediniz? / ücretini ödediğim bir kanalın bilinçli olarak devreden çıkartılması etik değil - Özcan Bey, Eurosport kanalı ile ilgili sorun kontrol edilmektedir - Eurosport2 çalışırken 1 çalışmıyor / devrede olmamasının sebebini de biliyorum, bunu onaylamadığımı beyan ediyor, hatanızı düzeltmenizi talep ediyorum - EuroSport kanalı ile ilgili sorun kontrol edilmektedir Özcan Bey, özellikle yapılan bir kesinti değildir. - ne zaman devreye alınacağına dair tarih verebilir misiniz? trt'nin de canlı yayınladığı Türkiye bisiklet turu bitince muhtemelen? - Bir bilgi iletilmedi tarih konusunda / Genel bir sorun ve incelenmektedi.r |
Bir daha oku bakalım Konyayı eleştiren bir cümlem varmı?İzmir şöyle Konya böyle demeye gerek yok
Üsluba bak üsluba! tövbe estağfurullah tövbe! Anlayamadıysan senin algı problemin var demekki!Hocam bırak allasen ne anlatıyorsun sen ya
Elit lafı ağzımdan çıkmışmı bak bakalım dicemde okuduğu anlayamama problemin var belli! medeni ile eliti karışrıtmışsın aslan!Bende tam tersini söyleyeyim 3-5 Elit var diye İzmir elit mi oluyor?