Scudo Sports

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2022) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
Eskiden sanki daha uzundu yarışlar. Gerçi yarışın ortasında canlı yayın giriyor ama sanki daha uzun sürüyordu.

Cahilce bir soru sorayım. Tepedeki helikopterin sesi sporcuların kafasını patlatmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Ödül töreni gösterilmedi. TRT Spor da neden yayınlanmıyor hayret bir durum.

Sipil dağında bekleyen arkadaşlar harikaydınız :D izmirde linç,yuhalanmalar vs saçma sapan şeyler gordukten sonra iyi geldi.
Ödül töreni gösterilmedi. TRT Spor da neden yayınlanmıyor hayret bir durum.

Futbol daha önemli

''Bisiklet Forum''u temsilen oradaydım (bir formamız bilem yok ki!)

Dün espriyle karışık jant istedim Bora Hansgrohe'den ala ala matara aldık:komik:
Matara olmuş 150 tl hocam, günün karı...Eskiden yola atarlardı artık onlarda yapmaz oldu:))
2016 yılı Tour Of Mersin den kalma mataralar bazen yol kıyılarında denk geliyor..Ahı gitmiş vahı kalmış:)))

Matara olmuş 150 tl hocam, günün karı...Eskiden yola atarlardı artık onlarda yapmaz oldu:))
2016 yılında Tour Of Mersin den kalma mataralar bazen yol kıyılarında denk geliyor..Ahı gitmiş vahı kalmış:)))
çöp atma noktalarına atıyorlar artık ya da beslenme noktalarına atıyorlar. kurallar böyle artık. gelişi güzel fıcıtmak yok :)

Eduardo'nun yorulacağını düşünenler yanıldı. adam 4,5 km kala bastı geçti, kazandı yarışı helal olsun

Finish'te beklerken kesin yakalanır diye yorum yapıyordum, yanılttı :) Helal olsun gerçekten.

IMG_20220413_145502_HDR.jpg

Cahilce bir soru sorayım. Tepedeki helikopterin sesi sporcuların kafasını patlatmaz mı?

Alışıklar o sese

Pazar İstanbul etabının start-finiş noktası Taksim - AKM önü. Start erken olacak, geçiş yolları daha da erken kapanır. Son etap bitişinde sporcular daha istekli ve rahat oluyorlar foto çekimi ve sohbet için.

Tek olumsuz şey yağmur olacak muhtemel :(

İstanbul etabının haritasını gördüm, yönü hakkında bilgisi olan?

Geri