Scudo Sports

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2022) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Bu arada Eurosport 1 neden açılmıyor bilen var mı?? :kötü:

(Türksat'ta yok 2 gündür.-Eurosport 2 açılıyor Eurosport 1 açılmıyor) :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve MakRo
Scudo
Üç beş yobaz,uyruğunun ne olduğu bile belli olmayan insan müsveddelerini,biz İzmir'lilere indirgemeniz çok yanlış! İzmir son yıllarda çok göç alan bir şehir,heryer afgan suriyeli mültecilerle doldu,İzmir'li olamayan mütehhahitler inşaatlarında ucuz diye bu adamlara kucak açtı,yani her büyük şehir gibi sayın çok kıymetli hükümet sayesinde büyük göç aldı! İzmir medeniyetin ve Cumhuriyetin kalesidir,gerçek İzmir'lide medenidir,yuhalamayı sporcuya değil milletvekiline yapar! O yüzden böyle modelleri bütün İzmirlilere mal etmeyin.
Konya mevzusuna gelecek olursak,Konya gerek kurulan bisiklet takımı gerekse düzlük olup bisiklet sürmeye elverişli olduğundan bir bisiklet şehridir,son yıllarda yapılan yatırımlarlada oldukça büyüdü ve gelişti,o dalga geçenler kimdir nedir ne için dalga geçmiştir bilemem,terbiyesizliktir o yüzden takılmayın ama tekrar söylüyorum olayı bütün yerel halka mal etmeyin!

Hocam bırak allasen ne anlatıyorsun sen ya. Bende tam tersini söyleyeyim 3-5 Elit var diye İzmir elit mi oluyor? Yuhlayanların hepsi Türk!

İzmir şöyle Konya böyle demeye gerek yok Türkiye işte; ne bekleyebilirsin...

takip etmiyorum ama, bir çomar yola atlıyor, bisikletçileri düşürüyor sonrasında yuhalıyorlar felan ne oluyor ? inanılmaz utandım

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
(link)

neandertal neslinin tükenmediğini gösteren olaydır.

bu yorum cugk oturmuş.

Merak ettiğim bir şey var,
Öndeki 5 li ortalama hızları nedir?

Turuncu formalı sporcu düşünce içim acıdı ya :/

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Atasoy
Gogi çiyaa çok fenaa düştü helal olsun anında kalktı devam etti.
Ahmet örkenin sprintinee bakın maşallah

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Yazık..

Son düzenleme:
Önceki yarışlarda 28 44cü tamamlamıştı burdada bir ara sprint atıp yine sonlara düşüyor yinede helal olsun .d

Dalga geçtiğin adam iki günde de kazaya karıştı

Hayatında 4-5 tane bisiklet yarışı izleyen adam Ahmet’in o atağı kazanmak için yapmadığını bilir. Nasıl derler “şan,şöhret,halkı selamlama,yarışı onurlandırma” tarzı bir atak yaptı. Kendini göstermeye çalıştı yani, kendi de biliyordu onu bırakmayacaklarını. Sprint etaplarında son 10km yapılan kaçışların yüzde 5-10u anca kazanıyordur yarışlarda, o da olağanüstü durumlarda gerçekleşir zaten kaza olursa gibi.

Dalga geçtiğin adam iki günde de kazaya karıştı
Sonuna her tebessüm koyan kişi dalgamı geçmiş oluyor ? Bukadar ard niyetliyseniz siz bu sporu yapmayın. Ben gururlandığım için öyle tebessüm ettim aynısını yapmak isterdim çünkü.

Bu arada Eurosport 1 neden açılmıyor bilen var mı?? :kötü:

(Türksat'ta yok 2 gündür.-Eurosport 2 açılıyor Eurosport 1 açılmıyor) :acpsnr:

Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm. Saf rolü oynuyorlar şu an 😡

- Merhaba , Canlı Destek Hattı'na Hoşgeldiniz. Size Nasıl Yardımcı Olabilirim?

- Merhaba Zeynep Hanım / Eurosport1 kanalı neden şu an kapalı? / Neden iki gündür kanalı kilitlediniz? / ücretini ödediğim bir kanalın bilinçli olarak devreden çıkartılması etik değil

- Özcan Bey, Eurosport kanalı ile ilgili sorun kontrol edilmektedir

- Eurosport2 çalışırken 1 çalışmıyor / devrede olmamasının sebebini de biliyorum, bunu onaylamadığımı beyan ediyor, hatanızı düzeltmenizi talep ediyorum

- EuroSport kanalı ile ilgili sorun kontrol edilmektedir Özcan Bey, özellikle yapılan bir kesinti değildir.

- ne zaman devreye alınacağına dair tarih verebilir misiniz? trt'nin de canlı yayınladığı Türkiye bisiklet turu bitince muhtemelen?

- Bir bilgi iletilmedi tarih konusunda / Genel bir sorun ve incelenmektedi.r

TRT'deki spiker yarış sonunda yolun ortasında birden başlayan dubalar ve buna karşı alınmayan önlemler nedeniyle İnciraltı'ndaki kazayla alakalı "pelotonda yarışçılar dalabiliyor, kendi aralarında konuşabiliyorlar dikkatsizlik yapabiliyorlar" tarzı bir yorum yapınca son mide bulantısı ile tekrar 2 gündür açılmayan eurosport'a döndüm ki nihayet yarış bittikten sonra yayın ulaşılabilir hale dönmüştü...

3 gündür utana sıkıla takip ediyoruz yarışı. Bugün federasyonun yaptığı açıklama tüyü dikmiş. Sürekli inkar ve sürekli dış etmenlere suç atmak bu ülkenin kültürü haline geldi.

İstanbul'da yarışın geçeceği güzergaha yakın yaşıyorum halen bir tane bile uyarı, ikaz görmedim. İstersen sabah 4'te başlat yarışı. Yeterince hazırlık yapmazsan insanlar sıkıntı yaşayacaktır.

Ayrıca organizasyonun beceriksizliği mi daha mide bulandırıcı, yoksa olup bitenlerle alakalı ırkçı, şovenist, cahil yorumlar yapanlar mı daha mide bulandırıcı onu da bilmiyorum. Belki de müstahak bunlar hep!

İzmir şöyle Konya böyle demeye gerek yok
Bir daha oku bakalım Konyayı eleştiren bir cümlem varmı?
Hocam bırak allasen ne anlatıyorsun sen ya
Üsluba bak üsluba! tövbe estağfurullah tövbe! Anlayamadıysan senin algı problemin var demekki!
Bende tam tersini söyleyeyim 3-5 Elit var diye İzmir elit mi oluyor?
Elit lafı ağzımdan çıkmışmı bak bakalım dicemde okuduğu anlayamama problemin var belli! medeni ile eliti karışrıtmışsın aslan!
Neyse sana izah etmekle uğraşamam birader,anlayamadıysan geçmiş olsun anlayan anladı.
asıl konumuza dönelim,yariş ortami cok guzeldi,olayi yerinde takip etmek heyecan verici.Müsadenizle bir iki fotoğraf paylaşayım.
Sabah pisti teftiş ettim :cool:
IMG20220412113220.jpgIMG20220412135025.jpg

IMG20220412142259.jpg
Screenshot_2022-04-12-16-09-27-69_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpgIMG20220412144336.jpgIMG20220412144545.jpgIMG20220412144611.jpg
buda günün hatırası
IMG20220412151928.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar geneli spezialized gördüm yarışcıların rica etsem onlardan birinin kullandığı model ve markayı paylaşabilirmi biri nekadar büyük bir maliyetli bisikletlerle yarışıyolar merak ediyorum.

Turun tamamını izleyebileceğimiz bir yer var mı, özeti değil.

Geri