Scudo Sports

48 saatte 850+ km

son 60 km alanya'ya :krktm:

edit: yav yolda kimse beklemiyor mu eşlik etmiyor mu bu adama bir iki fotğraf ve video olsa çok güzel olurdu

Scudo
Maalesef Alanya'ya doğru kafadan şiddetli rüzgar görünüyor. Alanya'dan tekrar Manavgat'a döndüğünde bu rüzgar ona rahat verir.

upload_2016-4-9_22-27-4.png

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
37 saat 15 dakika ,40 'ıncı saatte ya da 41'inci saatte osman aga bence alanyaya girecek

Migros'ta mola verdi sanırım ee adam azcık dinlensin zaten bu saatten sonra olur bu iş

• Beğen
Az mola verdi şimdi hareket etti yani şu anda devam ediyor ve az kaldı. Haydi Osman Şirin haydi artık ha gayret az kaldı! :ssrtcbya::)

@ÖmerMurat

sürekli yenile yenile kafayı yedik yahu :komik:

son 60 km
5 km gitse 55 km ,,tahminim çıkacak gibi alanyaya 40 ıncı saatte varabilir.

@Kudret Kurtcebe Aynen burada da aynı Kudret abi, ne oldu, acaba niye durdu, durdu mu diye diye sayfayı yeniliyorum sürekli. Biraz yolu da bildiğim için mecburiyetten durabileceği yerleri az çok kestirebiliyorum tabii.

Şu an direkt rüzgara karşı sürüyor, 40 saatte çok rahat alırdı ama şu an çok zor bence, hala ihtimal dahilinde mi evet ama rüzgar kuvvetli ve tam karşısında. Yolculuğun başından bu yana en zorlu kilometrelerle yüzleşiyor hava şartlarından dolayı.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar, rüzgar müzgar adam 40'la gidiyor :)

edit: 50'ye dayadı

• Beğen
@ÖmerMurat

ömer dostum finale mehmet sunuyu çağıralım alooooooo
mehmet sunu yetişşşşşş final geliyor son 55 km.........

@Zfr

duydu herhalde sona doğru bir atak yaparsa dedim ,,40 saatte istanbul alanya vay anasını şimdi......

abi çok heyecanlı yaw ben yarışları böyle takip etmiyorum.gece gelirse bize uyku yok.:D

kabak çekirdeği aldım çitleyerek izliyorum valla :)

• Beğen
Vala ben gerginim aynı zamanda, sahile doğru indikçe denize yaklaşıyor ve rüzgarla direkt muhattap olacak, ve iyi rüzgar bugün.

Geri