Scudo Sports

Mywhoosh Kullanıcıları

Zwift ve Trainingpeaks Virtual kullanıyorum. Bir iki kere bu MyWhoosh'u kullandım ama powermetre'den gelen watt'ı eksik ölçtüğünden verim alamadım. Çevremdeki kullanan birine de sordum aynı cevabı verdi. Kimsenin bunu dile getirmemesi de garip. PM 350w ölçerken(garminden) uygulama 300w gibi bir değer okuyor. Özel bir kalibresi mi var? Tek sorun yaşayan biz miyiz yoksa 😀

Scudo
Arkadaşlar Merhabaİ;
Rouvy kullanıcısıyım. Bu uygulamada haftalık antrenmanlar, puanlar, puana göre bisiklet upgradeleri falan filan var. Mesela haftalık antrenman veriyor fakat ben bu antrenmanların bir kısmını dışarıda tamamlıyorum. Bunları strava veya yol bilgisayarı üzerinden rouvy'e bak ben dışarıda sürdüm demek için atma veya tanıtma şanımız var mı?

Arkadaşlar Merhabaİ;
Rouvy kullanıcısıyım. Bu uygulamada haftalık antrenmanlar, puanlar, puana göre bisiklet upgradeleri falan filan var. Mesela haftalık antrenman veriyor fakat ben bu antrenmanların bir kısmını dışarıda tamamlıyorum. Bunları strava veya yol bilgisayarı üzerinden rouvy'e bak ben dışarıda sürdüm demek için atma veya tanıtma şanımız var mı?

Rouvy kullanmadım ancak bir Zwift kullanıcısı olarak cevabım hayır. Zaten neden yapsınlar, şirket olarak iş planları ve para kazanma yolları sizin dışarda değil evde Rouvy üzerinde bisiklete binmeniz.

Bisiklet üzerinde powermetre ya da hız sensörünüz varsa, telefonda Rouvy'i açıp dışarda sürerseniz belki uygulamayı kandırabilirsiniz ancak başka bir yol olacağını hiç sanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Helvetica
Rouvy kullanmadım ancak bir Zwift kullanıcısı olarak cevabım hayır. Zaten neden yapsınlar, şirket olarak iş planları ve para kazanma yolları sizin dışarda değil evde Rouvy üzerinde bisiklete binmeniz.

Bisiklet üzerinde powermetre ya da hız sensörünüz varsa, telefonda Rouvy'i açıp dışarda sürerseniz belki uygulamayı kandırabilirsiniz ancak başka bir yol olacağını hiç sanmıyorum.
Teşekkürler bilgi için.

• Beğen
Tepkiler: cixece
TP Virtual parali olunca MyWhoosh'a geri dondum. Kosu da eklenmis, bazi problemler de giderilmis gibi. Hem kosuda hem bisiklette sorunsuz basladim bakalim hayirlisi :)

Decathlon Maltepe'de şans eseri çok iyi fiyata bulduğum D100 trainer ile ben de evde antrenman dünyasına adım attım.

Başlığın önceki mesajlarında mywoosh uygulamasının çok sorunlu olduğundan bahsedilmiş ama aradan geçen sürede epey ilerleme kaydetmiş gibi. 5 senelik emektar dizüstü bilgisayarıma kurdum. 5gb devasa bir güncellemenin sonunda grafik ayarlarını medium'a çekince pürüzsüz bir kullanım sunuyor. IGPSport hız, kadans ve nabız sensörlerine sorunsuz bağladım.

Strava ile bağlantı kurmak için telefondan girmem gerekti, uygulamasına o seçeneği koymamış akıllılar.

İlk turu Freeride olarak yapayım dedim. Lokasyon olarak Zürih'i seçme gafletinde bulundum. Yokuşa doyurdu ilk turdan.

Strava ile bağlantı kurmak için telefondan girmem gerekti, uygulamasına o seçeneği koymamış akıllılar.

Üye oldum ama başlamadım henüz kullanmaya. Strava'ya otomatik atmıyor mu? Profil sayfamda Strava ile bağlı görünüyorum.

1747487555474.png

Üye oldum ama başlamadım henüz kullanmaya. Strava'ya otomatik atmıyor mu? Profil sayfamda Strava ile bağlı görünüyorum.

327076 dosyayı görüntüle
Otomatik atıyor, orada hiç sorun yaşamadım. Lakin masaüstü uygulamasını ne kadar kurcalasam da bağlantılar seçeneğini göremedim. Telefondan girip halledebildim.

Enteresan bir şekilde cihaz olarak garmin edge 1030 gösteriyor kayıtlarda. Benim cihaz 840 ama D100 Ant+ desteklemediği için bağlamaya çalışmadım bile.

Uygulamayı kurcalarken çok çeşitli hazır antrenman planları gördüm. Bedava bir program için harika bence.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan ve lrfan
Otomatik atıyor, orada hiç sorun yaşamadım. Lakin masaüstü uygulamasını ne kadar kurcalasam da bağlantılar seçeneğini göremedim. Telefondan girip halledebildim.
Edit Profile kısmına girince çıkıyor

1747491172097.png

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Merhaba arkadaşlar, uygulama başlarken internet yok hatası veriyor, daha önce karşılaşan veya çözüm bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Dosyalar

• IMG_20250518_154730.jpg
    IMG_20250518_154730.jpg
    51,2 KB · Okunma: 18
Geri