Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Başlarken ve bitişteki kilo durumunu merak ediyorum.
Bir de bisikleti ve vites modeli nedir ?

Scudo
40 saatte gidemez. Bence minimum 45 saat (gönül ister ki 38 saatte gitsin:)).

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Manavgatta uzun bir mola verip kuşluk vakti gibi çıkarsa programa uyar gibi.

• Beğen
bisiklet üstündeki süreyi nerden öğreniyoruz bilen varmı

@barış barış o kadar ayrıntıyı runtasticden göremiyoruz, bisikletteki gps'de mevcuttur rpm bilgileri falan.

biz 80 km gidene kadar adam 800 km gidiyor ağlamak istiyorum

Tekrar üstünden geçelim, şu an 702 km'de, bulunduğu yerle Alanya arası 100-110 km arası, toplam aldığı mesafe 810-820 kilometre gibi olacak maksimum, tabii bu runtasticin ne kadar doğru ölçüm yaptığını da bize gösterecek, yani hedeflenen 850+ nasıl olacak merak ediyorum açıkçası. Bu yüzden tahminim şu 850+ yapana kadar devam edecek bence, Gazipaşa'yı görmemiz muhtemeldir.

@ÇaNakkaLeRuHu sorma 20 dakkadır ömere sövüyorum ben de ama haberi yok, çın çın sesi olarak duyduğu için anlamıyordur ne dediğimi.

• Beğen
O değilde önünde 120 km yol var Alanya'ya 900 km nasıl eecek bu tur? 850 bile etmiyor. Git gel mi yapacak alanya içerisinde?

@intikam91

bahadır arkadaş epey arkalarda mesajında 900 km demişti,topik 850 + demekte..sonuca az kaldı zati,

@ÇaNakkaLeRuHu Eyvallah beklerim, ne pişman olacağım, alt tarafı bir köfte-piyaz, akrabaları da al öyle gel hatta, yenilen yerde bereket vardır sıkıntı yok :)

@intikam91

Mesafeyi ölçmedim ama bir Anamur yapar heralde :)

@ÖmerMurat

Eyvallah kardeşim sağolasın söylemen yeterli. ALLAH(C.C.) bereketli bol kazançlar versin İnşaallah.

• Beğen
@intikam91

Evet git-gel yapabilir. Geçen yıl Nisan'da İstanbul-İzmir 24 saatte 500+ km için yola çıktığında İzmir'e zamanından önce varınca şehir içinde git-gel yapa yapa 24 saatte 570 km'yi bulmuştu.

• Beğen
Geri