Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Başlarken ve bitişteki kilo durumunu merak ediyorum.
Bir de bisikleti ve vites modeli nedir ?

Scudo
40 saatte gidemez. Bence minimum 45 saat (gönül ister ki 38 saatte gitsin:)).

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Manavgatta uzun bir mola verip kuşluk vakti gibi çıkarsa programa uyar gibi.

• Beğen
@barış barış o kadar ayrıntıyı runtasticden göremiyoruz, bisikletteki gps'de mevcuttur rpm bilgileri falan.

Tekrar üstünden geçelim, şu an 702 km'de, bulunduğu yerle Alanya arası 100-110 km arası, toplam aldığı mesafe 810-820 kilometre gibi olacak maksimum, tabii bu runtasticin ne kadar doğru ölçüm yaptığını da bize gösterecek, yani hedeflenen 850+ nasıl olacak merak ediyorum açıkçası. Bu yüzden tahminim şu 850+ yapana kadar devam edecek bence, Gazipaşa'yı görmemiz muhtemeldir.

@ÇaNakkaLeRuHu sorma 20 dakkadır ömere sövüyorum ben de ama haberi yok, çın çın sesi olarak duyduğu için anlamıyordur ne dediğimi.

• Beğen
O değilde önünde 120 km yol var Alanya'ya 900 km nasıl eecek bu tur? 850 bile etmiyor. Git gel mi yapacak alanya içerisinde?

@ÇaNakkaLeRuHu Eyvallah beklerim, ne pişman olacağım, alt tarafı bir köfte-piyaz, akrabaları da al öyle gel hatta, yenilen yerde bereket vardır sıkıntı yok :)

@intikam91

Mesafeyi ölçmedim ama bir Anamur yapar heralde :)

@ÖmerMurat

Eyvallah kardeşim sağolasın söylemen yeterli. ALLAH(C.C.) bereketli bol kazançlar versin İnşaallah.

• Beğen
@intikam91

Evet git-gel yapabilir. Geçen yıl Nisan'da İstanbul-İzmir 24 saatte 500+ km için yola çıktığında İzmir'e zamanından önce varınca şehir içinde git-gel yapa yapa 24 saatte 570 km'yi bulmuştu.

• Beğen
Geri