Scudo Sports

48 saatte 850+ km

@ertataseven Aksu'dan dönecek galiba ama, merkeze girerse aynı yoldan dönmek zorunda kalır. Gerçi aksu'dan manavgata falan eşlik edilebilir giden olursa, süper olur.

Scudo
Antalya'dan gelecekler için de uzak değil mesafe, tramvay yolu bile uzatılıyor Antalya'dan Aksu'ya. Alanya'da Cartier takımının karşılayacağını biliyorum, Facebook üzerinden organizasyon var zaten, guruplara ve halka çağrı yapılmıştı.

Not: Ben sabah karşılıyor olacağım zaten, gece takip edeceğim sürekli, mutlaka bir yerden sonra dahil olur ve orada olurum, ilerleyen saatlerde haberleşelim @celilcetiner

bu gidişin bir de dönüşü var mı? :)

Aylardır 222 km nasıl yapılır diye düşünüyorum analar ne yiğitler doğuruyor inancımızı artırdın büyüksün ağabey..

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Bu gece antalyada uyuyup alanyaya sabaha karşı çıkar belki. Çünkü karşılama sabah 8 gibi planlanmış. Aksi takdirde insanların gelmesi çok zor olur

• Beğen
önceki sayfalardaki fotoğrafların birinde 413. km de 15500 kalori yakmış gözüküyor.sanırım bisiklete takılı cihazdan alınmış görüntü. takip ettiğimiz sayfada 644. km de 14000 kalori gözüküyor. hangisi daha gercekçi bilgi acaba. 12000-13000 kalori için cok büyük kayıp yorumları yapıldı forumda.eğer fotoğraftaki cihaz daha doğru bilgi veriyorsa şu an 23-24 bin kalori yakmış olması lazım.

Birileri muhtemelen bisikletini kurcalıyor veya çok meraklı memleketimin insanı ilk önce nereden gelip nereye gittiklerini sormuş olabilir aldığı cevap ile
-şimcik bunlamı geldin gardaş çokta hafifmineymiş bir sürüyüm bakıyım. benimde gençliğimde böyle bir velespitim olacağıdı alamanyaya gadar gideridim. Hemi bunun direkseyonu niye eğrikine
gibisinden bir replik dönüyordur.

@ÖmerMurat Ben sabah hava iyi olursa okurcalar dan karşılıyacam.

• Beğen
Karacaören barajı gölbaşı restaurant da molada gözüküyor şu an bende.

Antalya il sınırına çok az kaldı...

Bir yandan da Bask turunu izliyorum. Contador genel klasmanı alacak gibi görünüyor.

Antalya iline girdi Osman Şirin.

• Beğen
En başda büyük bir azim=sabır=inanç=bol,bol çalışmak ve antrenman ve sonuç=başarı şimdiden tebrikler.

abi helal olsun valla , biz 100-150 km gidiyoruz canımız çıkıyor , gerçekten tebrikler :harika::harika::harika::harika:

• Beğen
Geri