Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@Oğulcan Yürek

Si nereden geleceğinizi söyleyin ona göre tarif yazalım.

Scudo
Günaydın Nevres hanım,

Malesef saatlik tahminlerde ara ara yağmur geçişleri var.Hazırlıklı olmanız gerekli İzmirdeki gibi malzemeleri çantaya yerleştirin :)
Selamlar.

(link)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Oğulcan Yürek

Eğer kendi aracınızla gelecekseniz Otoban'daki İzmit Batı çıkışından sonra Sekapark tabelalarını takip edeceksiniz. Otobüsle gelirseniz İzmit Otogar'ında bekleyebilirsiniz, Seka Kamp'a gidiş güzergahımız İzmit Otogar'ı yakınından geçiyor.

Eğer gruptaki arkadaşlardan kimsenin telefonu yoksa sizde bana numaranızı gönderdin özelden, ben de size gönderirim.

@mustafa tabanlı

Günaydınnnnn
yağmurluklarım çeşit çeşittt biliyorsunuz. sorun yok. hazırım. hatta evden fazla yağmurlukta ayarlıyorum, arkadaşlarım için..

Sezer,

Seka Kamp a giderken yolumuz otogara yakın olacakmış. İstersen zaman durumuna göre sen de otogarda bekleyebilirsin. Geçerken toplarız sizleri...

Şafak 1 :)

@NEVRES KMEThank you very much durma geri kaç
şaka bir yana yağmur ciddi gözüküyor sıkı yağmur koruma önlemi gerekebilir hava da çok sıcak değil ona göre giyinin.Yaz yiğidi gibi giyinmemek lazım.
Bir soru yeme içme işleri hakkında bir proje var mı?????

@sezer16

hahaaa if spurn, I do more :)))) be careful....

Aman yağsın ben razıyım yazın susuzluk mu ,ıslak bir tur mu dersen cevap belli zaten :))))

Tahir bey ve Nevres hanım, anladığım kadarıyla KÜBİK size eşlik edecek. Bu durumda bana gerek kalmadı, işlerim yüzünden gelemeyebilirim. Yine de yolu bilen birine ihtiyaç duyulursa; bisiklet yoluna girmeden yarım saat evvel arayın beni, işi gücü bırakır gelirim mutlaka. Size iyi eğlenceler şimdiden.

@rahmi kocaman

Elbet bir şekilde yolu buluruz. :D

@sezer16

Duyan da seni çok kilolu sanar ha :))
Seka Park buluşma yerinde öğlen için atıştıracağız.
Tur sonrası yiyecek bir yer buluruz
merak etme sen ;)
Dağ başına gitmiyoruz :D

@osmankitay

Osman,
bana vız gelir yağmur. Kışın işe gidip gelen de bendim hani ;)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@NEVRES KME

Rotorları çizince akıllandım.

@rahmi kocaman

Beni hoş görünüz lütfen, KÜBİK le (grup) tanışmadım sanırım bu forumda. Ya da benim gözden kaçırdığım birşeyler mi var....
Sizi de görmeyi ve birlikte pedallamayı çok isteriz. İşiniz öncelikle tabiki. Saygı duyarız. Ben Seka Park ta ilgili ve rota bilen kimseleri görmezsem size haber veririm.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler ;)

• Beğen
@sezer16

Siz Bursa'da Kestane Şekeri ile mi karın doyuruyorsunuz? Biz de Izmit'te Pişmaniye yeriz hep. :p

• Beğen
Tepkiler: Snr U
@sezer16

eyi olurrrrrrr :)

@Tahir Keskin

Biz cezerye yiyoruz :p

• Beğen
@NEVRES KME

Önceki mesajlarda yazılmış, orada gördüm. Sanırım 5-6 kişilik bir ekiple size katılacaklar. Yolu bilenler olarak ima etmiştim aslında. İsmen veya şahsen ben de tanımıyorum kimseyi burada :) Tek bildiğim oraya nasıl gidildiği.

Yine de otogardan gelecek olanları toparlayabilirim. Bu teklifim de aynen geçerlidir.

Geri