Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

La bırak neti. Dersine çalış. Yarın gelemeyecen yoksa.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Scudo
Nevres hanım da yine açık unuttu forumu hiç bişey yazmıyor.:(

@Berksan

Ben artık köşeme çekilip tekrar yapmaya karar verdim, 10'da sınavım var :)

Planda bir değişiklik olmayacak sanırım, yarın görüşmek üzere...
Bu arada Kübik'te son durum ne bilmiyorum ama, 5-10 kişi katılacak galiba :)

İnsanı bu hocalar kanser eder, ilk önce sınavları 1 hafta öne çektiler, yetmedi hafta sonuna sınav koydular! Böyle mantık yok. !

Toplu cevap yaziyorum. Kizim yoldan geldi. Bir haftadir ozledim. Onunla mesgulum.
Baris Yazici da geliyor. Olduk 8 kisi :)
Tahir senin sinavin yok 11.30 da biz bahse konu cafede senle bulusuyoruz. Randevuna gec kalma lutfen. Hurmalari unutma.
yarin sinavi olan gencler, basarilar dilerim.
sinav yuzunden gelemeyecek olan gencler oncelik sinv olsun. Biz daha cok gorusuruz. pedallamasanizda aksam ugurlama faslindaa gorusuruz.
Cetin, koca gun cevap yazmadin da simdi bana mi satasiyon anlamadim.
agzindan miknatisla cevap toplayip foruma liste yaptim, sana begendiremedim.
evet giselerden sonraki benzinlikte bulusmak uzere 34 BF...
hepinize esenlikler diliyorum. Yarin rastlasmak uzere.
mobil tlf ile yazmak iskence gibi. Harf komedilerine gulebilirsiniz ve her cumlemin sonunda gulucuk yerlestiremedim. simdi toptan :) kabul ediniz lutfen.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Sevgili pedaldas, ben turumun gerektirdiklerini tum gun yapiyorum. Musaade etde aksam diger onceliklerime zaman kalsin demi :))))) tum sorular cevaplandi zamaninda. Turu acis seklimizde bulusma yeri belli. Cizgimiz belli. Yola cikacak grup belli. Daha ne yazayim :)))) bilemedim.
Tanri izin verirse yola cikmak ve varmak kaldi... En cok da Edip le pedallayaacam ya ona heyecan yapiyom ha..

@caglayan

Bende oldukca sismanin, buyrun gelin birlikte pedallayalim :)))
ğrubu her kg dan arkadasla kurduk. Herkes katilabilsin diye :)
Bekliyoruz...

@caglayan

Bende oldukca sismanin, buyrun gelin birlikte pedallayalim :)))
ğrubu her kg dan arkadasla kurduk. Herkes katilabilsin diye :)
Bekliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Bende kimse cevap yazmayınca tabaktaki kurabiyelerden uzaklaşıp kondisyon bisikletine yönelmiştim, neyse ki gerek kalmadı :) yarın eritirim ben onları :) Eşimi ikna çalışmalarım sürüyor, başarılı olursam 2 kişi olarak yarın seka parktayız.

Yarına hazırız, bakımlarımızıda yaptırdım, temiziz'de ohhh miss.... Gece 1'e kadar ders çalışacağım, bakalım ezber yapabilirsem.... %50 halen gelme durumum...

(link)

Herkes uyudu sanırım, yarın görüşmek üzere.... Dostum keskin ben uyanamassam beni uyandır lütfen :D

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Yüz yüze gelemedigimiz ama sanki uzun zamandır birlikteyiz gibi hissettiğim sevgili dostlarım , bu satırları yağmurlu bir İstanbul sabahında belediye otobüsün den yazıyorum umarım herseye rağmen keyifli bir gün geçirirsin.

Bir aksilik olmazsa bende işleri ekip geleceğim. Tahir ile irtibattayım. Muhteşem üçlü olarak Sanberk-Tahir ve ben geliriz :mlk:

Benim yerime de pedallayın arkadaşlar, gelemediğime çok üzüldüm :agla:

@Çetin ŞAHİNÖZ

Dun geliyorum demedin mi abi :(

@Çetin ŞAHİNÖZ

Sekapark muhabneti seninle başlamıştı abi. :( Gelemedigine ben de üzüldüm.

Üff yaa bende çok üzüldüm arkadaşlarım,
Kesin ilk fırsatta gelicem. Hatta naapıcam biliyor musunuz. İlk gelişimde gelemiyen arkadaşlarım olursa onlar için bir daha gelicem, söz. Taa ki herkesi tamamlayıncaya kadar.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Eveeet buluşma yerine ilk ekip geldi.
Gölcük'ten Berksan, Yusuf Ziya ve Tahir Keskin.
34 BF ve 41 BF'den gelecek olanlarî bekliyoruz.

Var var.
Ekip kalabalık. Kahvaltı yapıyoruz. :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Geri