Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@Berksan

Berksan, solundan zıııııtttttt diye geçme durumunu gözümde canlandırıp güldüm. Hay sağol.
Tabi bu arada bizi de geçmiş olacaksın. Artık ardından bakar, Berksannnnnnnnnnnnnnnnn diye bağırırız :))))

Yaptığımız turların en güzel yanı, sizler aynı yerde birbirinizi tanımamış oluyorsunuz. ve bizlerle birlikte tanışıp pedallıyorsunuz. İşte bunu çok seviyorum bennnn :)))

Scudo
@Berksan

Berksan'ım,
Tabiki devam edecek. Gelince hatırlat sana birşey anlatacam ;)
Melih le ne vakit anladınız aynı okulda olduğunuzu?? anlamadım. bu tur sayesinde mi ;)

Buşra sopasını gösterdi. Valla sizleri koruyamam aramızda mesafe çok. Ayağınızı denk alın gençler :))))
Gruba sahip olun bundan sonra...

Merhabalar takımdan birkaç arkadaşımı da ikna edersem cumartesi günü Pendik tarafından bende gelmeyi isterim.Yol kısa ancak takım turlarımızda sürekli o yoldan geçtiğimiz için tek başına sıkıcı geliyor artık.Birde bir sorum olacak.Gidilecek yol asfaltmı , ormanlık bir yol mu olacak ? Yol bisikletiyle sorun yaşamam herhalde ? Teşekkürler. :)

@Oğulcan Yürek

Merhaba dostum,yolun çok büyük kısmı temiz asfalt hiç bi sıkıntı olmaz sadece sekakamp maşukiye yolu arasındaki 2-3 km bağlantıda yol biraz bozuk ama yol bisikletleriyle sıkıntı yaşamıyoruz. :)

Arkadaşlar saat kaç gibi Kocaelide olursunuz tahminen ?

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Büşra Yoldaş

ben hızlı değilim siz yavaşsınız :islik: o gün arka grup koptu zati 15 km hızla gittiğimiz halde. 25 hızla gidiyorum çokmu :) sende bu hızlarda süreceksin kaçarı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Cemre Can Süral

Selam Cemre Can,

Biz kısmetse saat 10 da hareket edeceğiz bostancı dan. Ve direkt Seka Park taki buluşma yerine geleceğiz. Cafeye..

@Bora Çalışkan

Sağlık olsun Bora. Katılmak istemen bile çok hoş. Başka turda görüşmek üzere inşallah...
Sevgi, selam

@Melih Çolak

Buşracığım,

Mesajı aldın :) Demekki sende biraz pedalları hızlı basacaksın.
Gençler birbirinize destek olursanız grupta herkes keyfini çıkartır ;)
Hadi bakalım Cumartesi görüşmek üzre..

@Melih Çolak

Hayır ön grup koptu o gün, biz koptuk demiyorsun da :) 25 bana çok yani...
Benim daha ikinci otoyol deneyimimdi o, yapabilsem hızlı giderim zaten ama siz de grubu bırakmayın.

@Berksan

Sen yola geleceksin galiba, Melih'te uzlaşma hevesi görmüyorum da hiç :)

Buşracığım,

Mesajı aldın :) Demekki sende biraz pedalları hızlı basacaksın.
Gençler birbirinize destek olursanız grupta herkes keyfini çıkartır ;)
Hadi bakalım Cumartesi görüşmek üzre..

Görüşmek üzere Nevres Hanım, uzun zamandır sürmedim ama hızlanmaya çalışacağım :) Edip'in hızına yetişirim diye düşünüyorum ben...

@Yusuf Ziya Özen

Ya sorma, altı üstü bahçe sınırı dışındaki ağaçtan erik çalıyordum :p Ne var yani 1 poşet erik doldurduysam adam sopayla kovaladı :D

Bayır aşağı kaçarken, ön lastik büyük bir taşa çarptı takla attım rotor yamuldu değiştirdim, ah amca ah :agla:

@Büşra Yoldaş

Görüşmek üzere Nevres Hanım, uzun zamandır sürmedim ama hızlanmaya çalışacağım :) Edip'in hızına yetişirim diye düşünüyorum ben...

Büşra, şansına hatta sana inat olsun diye bu melih sanki eşmeye götürmüş sizi, insan bi alıştırma olsun diye ufak ufak başlattırır yollara :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş

Büşra, şansına hatta sana inat olsun diye bu melih sanki eşmeye götürmüş sizi, insan bi alıştırma olsun diye ufak ufak başlattırır yollara :)

Adem ayarladı o turu aslında, bana dedi ki turdan önce; bu turdan sonra artık her yere gidersin :) Neden öyle dediğini tur bitince anladım. Melih sürekli gözden kayboluyor :)

evet bende gelmeyi düşünüyorum

@Büşra Yoldaş

Yol uzun bacaklarının açılması için demiş, ama bırakmaman lazım 1 haftanın en az 3 günü çalışman lazım :))

Melih bit gibidir her yere girer çıkar, kaybolur gözden :D :hasta:

@Melih Çolak

Arkandan bağırıcam kanki, bit melihhh dur loyynnn :D c.tesi görüşürüz :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Geri