Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@rahmi kocaman

İlgine çok teşekkürler Rahmi,

Senin tlf numaran bende mevcut. Sezer ile ben irtibattayım zaten. İhtiyaç dahilinde hepinize ulaşabilirim. Sezer de ihtiyaç duyarsa seni ona yönlendiririm. Fakat diğer gelecek olan arkadaşın bilgileri elimde yok.

• Beğen
Tepkiler: rahmi kocaman
Scudo
Hava da bugün bayağı bozuk. Yarın da yağmurlu olacağı söyleniyor. İnşallah güzel bir hava olur :)

@Emrah Özşahin

Güneşli olmasa da şimdiki gibi kapalı olabilir, fakat burası Kocaeli belli de olmaz. :) Gelecek olanlar yanlarında yağmurluk da getirsinler, hırka da, ince forma da. :)

Arkadaşlar,

Listemiz aşağıdaki gibidir.

34 Avrupa Yakası Nevres + Cihan Soyugazi
34 Anadolu Yakası Oktay Erkan + Cengiz Öz + Çetin Şahinöz+ Bayan Şahinöz+Edip Şahinöz

Görüşmek dileğiyle
Selamlar
Organizatör :p

@NEVRES KME

Beyler, hanımlar; GELİYORLAR TÜYELİM. :D

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
@NEVRES KME

Nevres Hanım, 54 BF olarak katılsam nasıl olur?

Ek: Meteorolojiden baktım da, hava durumu yarın için oldukça kötü. Hiç bulaşmayayım. İyi eğlenceler. :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@Semih Aydınlıoğlu

Katılımınız bizi mutlu ederdi.

16 BF ve 34 BF hava durumundan korkmadı ;)

Karar sizin tabiki :)

• Beğen
hava bir açıyor bir yağıyor rüzgar çoğunlukla ve hafif soğuk. gideceğimiz yol açık alanda kartepenin eteğinde şimdi orda acayip rüzgar vardır ve tabikide soğuk ona göre termalleri çekin :)

@NEVRES KME

kübikten 3-4 kişi rahat gelir sanberk biliyor yolu ve kübikten gelicek arkadaşlarda biliyor sorun olmaz bu durumda :)

@Semih Aydınlıoğlu

Yolunuz çok mu uzak Semih bey
Ne ile gelecektiniz?
Pedallamasanız bile sohbetimize eşlik edersiniz
Buyrun..

İstanbul tarafından gelip te yük olur diyeceğiniz eşya varsa ben alabilirim araba bisiklet taşıyıcısı dolu ama bagaj boş.

Bu arada burada hava sağanak yağışı bıraktı sadece az kapalı, bana göre yarın izmit de İstanbul da güzel olacak.

@NEVRES KME

Mesafeden kaynaklı bir durum değil Nevres Hanım, bilakis çevreden Seka Park'a en yakın benim ama yağmurlu havalarda şehir dışına çıkmıyorum. Hatta dışarı da pek çıkmıyorum. Yol bisikletim var, çamurluk falan da mevcut değil. Bir başka turda görüşüp tanışırız umarım.

• Beğen
Nevres hanim son durum şu mudur:
Saat 10.00'da 7 kişi Istanbul'dan arabalarla hareket edip Sekapark'taki Marina Cafe'ye geleceksiniz.
Yanlış bildiğim noktaları düzeltin.

Sanırım biz Oktay bey ile buluşup ardışık geliriz.

@Tahir Keskin

@Melih Çolak

Şuan çalışıyorum bit melih :) aklımda kalırsa yarın turdayım :)

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Berksan

Allah zihin açıklığı versin.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Geri