Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@Mehmet D.

Bekleriz...

Scudo
Yaaa valla sizin yatacak yeriniz yok oturun evinizde kestane patlatın tombala oynayın ne işiniz var sekakamp yollarında yağmur çamur Nevresin peşinden...:)))))) şaka elbette çok da iyi yapıyorsunuz ben de geleceğim yağmura çamura hazırlıklı geleceğim...

Evet dostlar.

Sizleri heyecanla bekliyoruz. Kimler var ekipte, yavaş yavaş listeyi oluşturalım mı?

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
bizim kübik li arkadaşlar hemen etkinlik oluşturmuşlar (link) bakalım kaç kişi gelicek :)

@Melih Çolak

Sen gelme bit melih :D

Cumartesi Gök Gürültülü Sağanak Yağış gözüküyor .... (link)

Aslında bisikletsiz gelsek nası olur, sıcacık bir yerde oturur geyik yaparız, ne gerek yağmur çamur yani dimi :p

@Çetin ŞAHİNÖZ

De mi Çetin abi, kafayı mı yedik?

Benim delikanlının bisikletine yol lastiği taktırdım bu akşam. Göreceğiz bakalım Cumartesi performansını.
Aslında Oktay bey de kızını getirebilir, arkadaş olurlar :p

@Çetin ŞAHİNÖZ
hayırlı olsun yeni lastikler.
Buşra ve ben varız ya Edip e yaşıt. :) Ama Oktayın da kızı grupta olsa sevinirizzz

Yağmur iyidir. :)

Şimdiden başladıysa cumartesiye kesin diner. Erken başlaması iyi haber bence bu yüzden

@Cemre Can Süral

Bilgilendirme için teşekkür ederim , şuan tek sıkıntım yağmur (çamurluk vs var ama işte yüksek hızda inişler düşündürüyor beni :D ) yağmur sorununu aşar isem cumartesi günü oradayım.Fakat izmitin yabancısı olduğum için tam buluşma yerini belirten bir harita var ise benim için daha rahat olur. :)

Geri