Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@Tahir Keskin

sen de gülmeye devam edebilirsin Tahir, zannetmeki o hurmalar çeyizinde kalacak, bisikletin mevsimi yoktur diyorum.
Tur iptal olmayacak, yağmur yağsa da sizleri görmeye geleceğiz :)
Hurnalar eşliğinde sohbet edeceğiz.
Bilginize

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
Scudo
@sezer16

Dilerseniz otogardan alırım sizi. Yalnız ben gurubu Yahyakaptan parkında bekleyeceğim, geliş saatinize göre orada birlikte bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@Oktay Erkan

Oktay dostum,

Biz yola devam edelim :) Arkadaşlık, dostluk, pedaldaşlık, forumdaşlık, bisiklet olmayınca tur iptali olmadığını da gösterelim.
Onca kişi bizi bekler. Zaten bizi tanıştıran ve biraraya getiren BİSİKLET değil mi?
Bisikletsiz olunca darma duman olup dağılacakmıyız??????

Çok teşekkür ederim teklifinize henüz durumum netleşmedi rotadan baktım yol çok uzun değil ben kendim gelirim size ayak bağı olmayayım.

@Çetin ŞAHİNÖZ

15-20 ortalama gezi için zaten oldukça yüksek. Ben her durumda size eşlik ederim Çetin bey. Yol zaten çok zorlayıcı değil. Bir kaç dik olmayan yokuş dışında bir şey yok.

@Çetin ŞAHİNÖZ

Pedaldaşım,
Güzel düşündün, bence hiç sorun olmayacak. Biz yola koyulduktan sonra her duruma çözüm buluruz diyorum :)
Yağmur bile ciddi bir sorun değil.
Yağmurdan korkup kaçmayalım. Baktık ki yağmur yağıyor, araçlarla yola devam ederiz.
Yazın kamplı Seka kamp yaparız o zaman :)))
Ne dersin???

@sezer16

Otogar bana çok yakın o yüzden bir sıkıntı olmaz. Ayrıca otogardan buluşma noktasına gitmek de zor olur buraları bilmiyorsanız. Bahsettiğim park güzeldir, vakit geçer sorun olmaz.
Otogara göre yeniden ayarladım size haritayı (link)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
@rahmi kocamanOtogar burası mı haritada başka bir yerde gözüküyordu iki tane mi otogar var izmitte???

@rahmi kocamanHoca 15-20 km ortalamayı tutturuyorlarsa daha ne istiyoruz o zaman biz geride kalacağız demek ki:)))))))

O sitenin saçma bir link oluşturma sistemi var. Yanlış oluşturmuş cizdiğim yolu. Ben size google ile çizeyim
(link)

@sezer16

34 Anadolu ve 41 BF,

Bakınız Bursa plan yapmakta, yol rota öğrenmekte, bazılarımız ise yağmur lafı etmekte.......
:) lütfen arkadaşlar ıslanmaktan korkmayalım. Giysi seçimlerinizi yağmur ve rüzgara göre yapalım.
YOLA DEVAM :)

Bütün kış yağmur çamur demeden bindik. Cumartesi yağmur var diye geri durmayız zaten. :)

@NEVRES KME

Olmasından yanayım :)

Yağmurda çok bindim. Zevkli de. Ama disk frenlere çok zarar verdiğinden artık binmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
@alperK

ALPERK,
şimdiye kadar bisiklet ile gidecem diyen çıkmadı. isteyen gidebilir biz tutmayalım :) Buluşma saatinde orda olmanız yeterli.
Gidecek olan bizler araçlarımızla gidiyoruz.
Otobüste iyi fikir. Aracı olmayanlar bu şekilde de katılabilir.

@Büşra Yoldaş

Sonunda seninlede tanışıcaz büşra :) Hep bir aksilik oluyordu senin geldiğinde turda ben olamıyordum, benim geldiğimde sen :)

@Tahir Keskin

Binmişmişmiş, nereye bindin yahuuu 5 ayda en fazla 100km yapmıssındır :p Yurt dışında değilmiydin :D İşin güzel yanı, seninle pedallamayı özledim dostum, gene solundan uçarak geçicem inşallah :)

@Berksan

Zaten 2 tura katılabildim henüz, sen bağımsız takılıyorsun diye düşünüyordum ben :)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Büşra Yoldaş

Doğru free takılıyorum genelde, Melih çağırdığında geliyorum, bazen birlikte, bazen gruplara katılıyoruz... Şu son dönemlerde kocaelideki grupların hep aynı bölgelere gitmelerinden sıkıldım, bu yüzden tek başıma dağlara vurur oldum kendimi :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
Geri