Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

bişey aklıma takıldı ortalama kaç km hızla gidiyorsunuz ?

Scudo
@Melih Çolak

Aklına takılan çok güzel bir soru Melih. Çetin beyin eşi ve oğlu Edip in kullanım durumunu bilmemekle birlikte, sanırım hızlı olamayacağız anlamında bu durum.
Sanırım Çetin de soruya cevap verecektir.

@Melih Çolak

Melihcim benim de aklıma şu takıldı, sen ortalama kaç km hız ile gidiyorsun?

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
@Tahir Keskin

benim hızım 30-35 km arası eğerki rüzgarı arkama alırsam 35-40 arası :)

@NEVRES KME

yol uzun olduğu için ben 20 km iyidir diyorum yoksa 20 km altı o yol bitmez :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
En arkadan kim geliyorsa onun hızıyla gidilir genellikle onu yalnız bırakmamak adına bu tip turlarda genel uygulama bu yönde olur öncü ve artçı arası ne kadar az olursa mesafe olarak o kadar emniyetli oluyor.Herkesin aynı hızda gitmesi mümkün değil tabii.Ortak payda meselesi:))))

@NEVRES KME

Sevgili forumdaşlar ve pedaldaşlar,
İzmir turumuzda tecrübe ettiğimiz bir durum için ekleme yapmak istiyorum.
Öncelikle yolcunun işini Allah bilir diyoruz. Bununla birlikte rüzgar, yağmur veya olumsuz sebepler biz sürücülerin zamanlamasını etkiliyebiliyorlar.
Bu nedenle kararlaştırılan saatlere yetişilemediğinde, bekleyenlerin hoşgörüsü ile her iki tarafta birbirini mümkün olduğunca uygun bir zaman diliminde beklemeliler.
Ayrıca rota biliniyorsa ve buluşma noktasına gecikecek olduğunu düşünen arkadaşlar, direk yetişebilecek oldukları şekilde grubu istedikleri yerde yakalayabilirler.
Ve mümkün olduğunca tlf ile iletişimde olabilecek şekilde hazırlık yapmanızda fayda var düşüncesindeyim.
Sonrasında vay efendim geldim yoktunuz, bekleyen yoktu, gibi üzücü durumlar yaşamayalım :)))
Sonradan programı çıkan haber vermeye çalışsın grubu bekletmesin.
Gelecem diye yazmayıp sonradan katılacak olan arkadaşlar buluşma saati ve rotayı düşünerek hareket etsinler lütfen.
En önemlisi, yakın şehirler diye düşünsekte trafik unsuru ve tekrar dönüş yapacağımızı göz önünde tutarak, gereksiz vakit geçirmeden hareket etmeye özen gösterelim.
Grup içerisinde samimi olalım ve fikirlerimizi söylemekten çekinmeyelim. Böylelikle zamanı daha ergonomik ve turumuz pedllarımızın yanında daha zevkli olacaktır düşüncesindeyim.
Sevgi ve selam :)

İzmit'te, Üniversiteli öğrencilerden başka bisiklet kullanan ve BF de olan yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu????????????????????? ;)

@NEVRES KMEizmit otogar- sekakamp yol profilini görmek mümkün olur mu? Aşagıdaki rota planlayıcı herkesin işine yarayabilir en azından rotayı görürüz ben otogardan gelirsem bana da yardımcı olur .Tşk.
(link)

Size moral bozucu bir haber vereyim: O gün İstanbul ve İzmit' te sağanak yağış bekleniyor. Havayı takip edin...

http://www.foreca.com/Turkey/Kocaeli?details=20140412

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
Bütün kış yapmadı, cumartesi bastırarsa gülerim bu şansa. :)

Bu aralar pek tutturamıyorlar. Bence son dakikaya kadar şansınızı deneyin.

Hız olarak düz yolda eşim ve oğlum 15-20 km yi rahat tutturabiliyorlar. Sadece yol uzunluğu sebebi ile yorulurlar ise zaten ben onlarla beraber geride kalırım ve gecikme artar ise grubun devam eden kısmı
bizi dönüşte yoldan alır sorun olmaz.

Bence tek ciddi sorun yağmur bakalım ne olacak o güne yakın.

@osmankitay

Osman bey,

ilgi alakana teşekkürler. sen dua etmeye başla çünkü bu tur olacak inşallah :))

• Beğen
Tepkiler: Osman Kıtay
Geri