@NEVRES KME
Sevgili forumdaşlar ve pedaldaşlar,
İzmir turumuzda tecrübe ettiğimiz bir durum için ekleme yapmak istiyorum.
Öncelikle yolcunun işini Allah bilir diyoruz. Bununla birlikte rüzgar, yağmur veya olumsuz sebepler biz sürücülerin zamanlamasını etkiliyebiliyorlar.
Bu nedenle kararlaştırılan saatlere yetişilemediğinde, bekleyenlerin hoşgörüsü ile her iki tarafta birbirini mümkün olduğunca uygun bir zaman diliminde beklemeliler.
Ayrıca rota biliniyorsa ve buluşma noktasına gecikecek olduğunu düşünen arkadaşlar, direk yetişebilecek oldukları şekilde grubu istedikleri yerde yakalayabilirler.
Ve mümkün olduğunca tlf ile iletişimde olabilecek şekilde hazırlık yapmanızda fayda var düşüncesindeyim.
Sonrasında vay efendim geldim yoktunuz, bekleyen yoktu, gibi üzücü durumlar yaşamayalım

))
Sonradan programı çıkan haber vermeye çalışsın grubu bekletmesin.
Gelecem diye yazmayıp sonradan katılacak olan arkadaşlar buluşma saati ve rotayı düşünerek hareket etsinler lütfen.
En önemlisi, yakın şehirler diye düşünsekte trafik unsuru ve tekrar dönüş yapacağımızı göz önünde tutarak, gereksiz vakit geçirmeden hareket etmeye özen gösterelim.
Grup içerisinde samimi olalım ve fikirlerimizi söylemekten çekinmeyelim. Böylelikle zamanı daha ergonomik ve turumuz pedllarımızın yanında daha zevkli olacaktır düşüncesindeyim.
Sevgi ve selam