Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

abi yağmur yok gibi hava serim olursa mükemmel olur

Scudo
@bahtiyar közen

bahtiyar durum şu....
giderken en kısa zamanda alacağız yolu ondan sonra bu havada denide girsek ne olur girmesek ne olur hava kapalı olacak...genede sahile gideceğiz şile merkez ile alakamız yok....ayrıca 10.30 dönüşe geçecek arkadaşlar var fakat yolar farklı olacak biz ahmetli ulupelit yolundan yolu uzatarak tuzlaya çıkacağız dönüşte tünel çalışması varmış yalnız dikkatli olun ...

Hava pamuk gibi tabi sabah güneşi olmasına rağmen yakıyor. Bulutlar da pamuk, yokuşlar bir acayipmiş. Yoldayım yazcam yine...:)

beyler ufak bi antreman geçtik dehşet su kaybı oldu bu demektirki biz fena halde su kaybedeceğiz yarın gerek gidişte gerekse dönüşte ,,,,
200 km ye talip olanlar

1- kudret
2- bugs bunny
3- memet
4- süpriz konuk
5 - soner

derşana teklif var ısrar yok dönüşü aynı yerden yapmayacağız ,,,
dönüş ahmetli eski istanbul şile yolu,erenler ,oruçoğlu ,bıçıkıdere göçbeyli,göçbeyli caddesi,istanbul bulvar yolundan kurtköy pendik yolu ve kaynarca tuzla,ve bostancı hatırı sayılır rampalar 11-12 eğimleri göreceğiz hadi hayırlısı bu akşam erken yatmayan yarın yollarda zebil olur ona göre...

beni pendikte bırakırsınız kudret abi :D

@Mehmet Ser

hadi memet istediğin oldu ,tam seni pendiğe bırakacağız beraber olacağız daha ne istiyorsun anca beraber kanca beraber süpriz konuğumuz var ..hadi gene iyisin iyi....

:in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

süpriz konuğumuz kim kudret abi :D merak ettim özelden beklıyorum

@Mehmet Ser

memet vallada billada söz verdim,,, kimseye söyleme dedi süpriz konuk bayağı iyi adam ha bilesin ....
sen onu seversin....

:in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Tamam öle olsun kudret abi. Ben şirketten cıkıyorum yarın saat 6 ya 10 kala bostancıda görüşmek üzere Kendinize iyi bakın bol bol makarna yeyin birazcık bol da kafein alın :D :eek: :in: :rolleyes: :D :)

@Mehmet Ser

evet tereyağlı makarna var bu akşam menüde ...

herkeze bol şanslar ....kontenjan kapalı .....
şile 200 km olacak.................

etap sabah bostancı saat 06.00 ------
2 saat 41 dakika sonra ...shell benzinci...
mola -----toplanmaca.......
uygur sokaktan içeri şile merkez ile alakamız yok biz istanbulun kalabalığından zati kaçıyorız bütün istanbul yarın şilede .....
evet süpriz konuk gelecek sıkı adamdır ................
bisikleti ile yatar kalkar................

:) :) :) :)

evet saat 23.00 de ben yatarım .....saat yarımdan sonra yatan ve 3 saatlik uyku ile gelen yarın zebil ziyan olur benden söylemesi...
deniz kenarına sakin bi yere gideceğiz 10.30 dönüş başlar pek fazla deniz muhabbeti olmaz nedeni duş alamazsak tuzlu tuzlu yanarız sadece ayak banyosu yaparım...............

makarna,, köfte yiyin sabah kahvaltıda dört yumurtayı lor peynir ile çırpın aşırı süt yasak..................

yanıma snikırs dört adet alacağım dört adette cevizli sucuk ..ve tabi su ..............yolda manavlardan tek tek muz götürmece............

dönüşe beş adam var 200 kmye diğer arkadaşlara tersdir bu istikamet onlar ümraniye tarafına yönelirken bizler tuzlaya gideceğiz ..............

@Kudret Kurtcebe
Doğrudur Kudret Ağabey, ben bugün Ömerli'ye kadar hava kapalı olmasına rağmen 1 LT su içtim. Bir de yakıcı güneş (çünkü tam karşınızda) ile gidiş/dönüş 5 LT'lik bidon alsanız yeridir! Ben şahsen dün 10 LT'lik damacanayı yavaş ve dengeli bir şekilde arka bagajda taşıdım...:)

@Salih Dinçer
Kusura bakmayın yazamadım ama ben taksitle de olsa bu yoldan alacağımı aldım. Yarın sizleri bir kaç dakika görmek için tekrar antrenmana geleceğim sonra eve dönmeliyim mobilyacılar gelecek.

Yollara geklince:
Öncelikle genelde hız limiti 70 km. ve erken saatlere rağmen vızır vızır hafriyat kamyonu geçiyor. Oysa Polonezköy'de haftasonu belli bir yerden sonra girmeleri yasak. Burada ise Şile'ye kadar serbest olmalı. Ama bu önemli değil çünkü gidiş yolunun emniyet şeridi (en azından benim gittiğim yere kadar) büyük ölçüde geniş. Neredeyse bir şeritden fazla. Ancak dönüş yolu kötü (yamalı, herhalde eskisi) ve emniyet şeridi yer er azalıyor.

(link) (link)
1.foto: %10 eğimli yol ama alakası yok!
2.foto: Çekmeköy çıkışındaki çalışma, dönerken bu yol kullanılacak ise sağdan gidilebilir, şehre girmeye gerek yok...

Hava durumuna gelince:
Güneş doğunca ışığın belli bir şiddette ulaştığı her yere yağmur yağdını tahmin ediyorum çünkü yollar çok yoğun ıslaktı. Ama Ömerli'ye yaklaşınca kurudu. Ben uzmanı değilim ama herhalde güneş ile yağmurun bir ilişkisi var. Sabah ve akşamları ısı değişikliklerinde anında etki/tepki meselesi. O yüzden yarın belki yolları bizim için şöyle bir temizler. Zaten şimdi baktım Romanya üzerindeki fırtına dağılmış, rüzgar temizlemiş.

(link) (link)
3.foto: sabah 8 suları (Paşaköy'ün ilerisi)
4.foto: sabah 7,5 suları havanın durumu

Son bir not: Bu kamyonlar bazen yarışıyor! Bu dallamalara müsaade etmemek lazım, yolu boş bırakmamalı...

(link) (link)
5. foto: uzaktan dönüş yolu ve yarıştıkları an,
6. foto: yakında (5x zoom) dipdibeler soldaki geçemedi tabi...:)

Başarılar...

salih teşekkürler sabah çok süratli gidilecek bu yüzden kamyon olsada önemli değil 2 saat 41 dakika hedeflendi....3 saatte olabilir insanların performansları bir değil nitekim benzinciye ilk varan bekleyecek solda kalıyor shell ve şile giriş kavşağından bi km yukarda... evet su kaybı dehşet olacak ...bunun nedeni zati sürat yapacağız akabinde rampalarda da öyle...su olmaması yol kenarlarında son derece dez avantaj giderken bi iki yerde öyle ayak üstü yemek yenen yerler var ama az.......
solda su merkezi şileye 10 km kala ,,, çeşme var orda,,,,, ordan büyük olasılıkla su takviyesi yapacağım ...ondan sonra 10 km şileye ama şile ile alakamız olmadığından 5 km kalıyor shell benzinciye...dönüş yolunda su var en azından bu bize moral takviyesi olmakta dönüş yolunu biliyorum oldukça çetin rampalar sıcakta bizi bekliyor, ama çeşmelerde var otoban yolda doğru dürüst bi tane çeşme bulamazsın....

abi ben önlemimi aldım iki suluk bisiklete monte ettim sabah ola hayr ola

@bahtiyar közen

helal bahtiyar evet hazırız saat 06.00 da çıkacağız ve 9 km sonra alemdağ meydandaki parka geleceğiz ve bekleme yapmadan hemen hücum şile benzinci... evet 23.00 de yatmaca ........

abi erken yatmak lazım sabaha dinç olalım

@bahtiyar közen

takım 12 kişi,, herhalde geliyor bakalım fire vermez inşallah ben bostancıda sefayı ,mertcanı, derşanı ,memeti ,soneri, bekleyeceğim ,,,,biz 6 kişi burdan siz altı kişi ordan evet hiç kimse gelmez ise ben topuklayacağım 9 km basarak alemdağa geleceğim saat 06.00 da çıkacağım ve hiç kimseyi beklemeyeceğim ...

bostancı adalar iskele önü ,,,a takımı ... saat----- hareket 06.00 adalar iskele önü..

1- kudret kurtcebe,,,takım a çavuş..,
2- mertcan sarı kanarya .... b takımına katılacak 9 km sonra..kesin geliyor..
3- soner - kesin geliyor..takım a .
4- sefa--- kesin geliyor b takımı
5- derşan .... a takımı--kesin geliyor...
6- memet --kesin geliyor...a takımı

alemdağ b takımı saat 06.30 meydanda ....

1- bugsbunny ........geliyor kesin
2- çağatay ----geliyor kesin...
3- bahtiyar -kesin geliyor
4 -erkan - kesin geliyor
5- ömer doğan ---kesin geliyor ..
6- ismail -b takım kesin geliyor...

12 kişi.....

kontenjan kapalı bakalım kimler gelecek...

evveett hazırlanıp şimdi kadıkoye gecıcem...bı bakalım kadıkoye nereden vapur var.. :) bu arada kudret abi benım tel vardı sende sanırım bı caldırırsan sevınırım..numaranı kaydedeyım..0539 581 9396

Geri