Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

@sarikanarya567

mertcan ,
16.00 da trafiğe kalma durumu olacağından bu kararı başta çağatay bey verdi, ve ismail arkadaşda destekleyerek mustafa dostumda o.k diyerek bu arkadaşlar dönecek ve hatta 10.30 da dönüşe geçeriz.....serbest sürüş olacak nitekim herkez kendi temposunda gider ...evet dönüş çetin olacak ama akşamın 18.00 ine kadar vakit var ....

trt haber, hava durumu, şimdi geçti şanslıyız kapalı hava yağmur yok 27 derece bu bizim en büyük şansımızdır...

Scudo
@sarikanarya567

diğer arkadaşlar ne der ,derşan kesin döner çünki hava kapalı olacak haberde geçti yarında trt - haberden kesin sonucu akşam alırım (cumartesi akşamı)hepimizin menfatine havanın bulutla kaplı olması ısı o kadar yakıcı olmayacak evet tepede güneş olursa dönüş hepimiz için cehennem olacaktı bakalım son gün ne olur .........sen shell benzincide duruma bakarsın seninle birlikte saat 16.00 da dönmek isteyen olursa onlar ile beraber dönersin bakalım aramızda yeni bisiklete başlayan var o arkadaşlar için dönüş çile olacak bunları yazıyorumki herkez olayı tartsın ona göre gelsin keza sen bana mesaj attın 2 ay bisiklete binmedim diye bu durumda seninde dönüşünde zati sorun olacak bilgin olsun dönüş her şekilde tepede güneşte olmasa senin için zor olacak teker dişli ise hepten bittin demektir bu turu mert arsanın turları ile karıştırma derim...

dönüş..çağatay beyin fikri mantıklıdır trafiğe kalmak istemeyenler ,,,dönüş 10.30 serbest sürüş şeklinde olacaktır...

1- kudret
2- çağatay
3- ismail
4- memet

evet diğer arkadaşlar kesin fikirlerini shell benzinciye vardığımızda belirtirler...

@Kudret Kurtcebe

Benim şefimden ne istiyorsun kudrettin bey Şefim ne yaptı size adamcağız hafta içi hafta sonu ay ışığında gece turu düzenliyor Köprü bisikletçileri gibi senede bi defa köprüden geçip bisikleti balkona kaldırmıyor Belki trafikte bisikleti yavaş sürüyor olabilir ama her zaman tedbirli olmak gerekir Herkes sizin gibi performans bisikletçisi değilki kudrettin bey Şefim araba kullanırken bile kask takıyor Kapadokyadan arabasıyla dönüşte şefim kaza geçirdi Emniyet kemeri ve kaskı hayatını kurtardı KASK KAZA ANINDA SİZİ KORUR Kudrettin bey bunu unutmayın :) :) :) :)

@Zafer Ünlü

gerçektenmi .....kazamı geçirdi üzüldüm geçmiş olsun haberim yok durumu nasıl ....................
kaza nasıl olmuş haberim yok valla .....zafer dalga geçmiyorsun değilmi ....
valla eğer doğru ise geçmiş olsun ........
arabada kask takıyormu onu bilemem ...emniyet kayışı kurtarır tabi....
evet herkez performans bisikletçisi olacak diye bi durum yok saygı ile karşılarım ama göründüğü gibi olanı severim .................
bu şile turunda kask olacak zafer meraklanma o kadar da aptal değilim .....
bu zorlu bi tur ve yol uzun ..............

@Kudret Kurtcebe

Malesef gerçekler her zaman acıdır Buradan şefime tekrar geçmiş olsun diyorum :( Siz siz olun yola çıkarken uykusuz ve yorgun çıkmayın sakın :(
Rapor: Dikkatsizlik ve Uykusuzluk
Hasar: 8 Bin TL
Mala gelsinde cana gelmesin :( :( :(

@Zafer Ünlü

yapma ya..harbiden çok üzüldüm şimdi ...geçmiş olsun...
uykusuzluk nerelere mal oldu ....bi an uyku dalgınlığı sonucu 8000 ytl lik masraf...evet mala gelsinde cana gelmesin...paranın değeri yok değersiz bi kağıt parçası ama insan hayatı önemli .......genede hatalar bizi yakalyor gördüğün gibi... arabaya uykusuz binemeyiz bisikletede ve bu şileye gelecek dostlar erken yatmalı aksi takdirde 3 saatlik uyku ile valla dağılırlar ....
kask şart bu turda zati kaskı olmayana kağıt imzalatacağım bundan sonra böyle hiç kimse kızmasın ve de gücenmesin zor turlarda böyle....

Şefimin durumu iyi doktor dedi çok bisiklet sürmekten araba sürmesini unutmuş Yakında beraber bisiklet turlarına çıkacağız :) :) :)

kontenjan ,,konsey kararı ile kapanmıştır önemle duyurulur,, 12 adam yeterlidir daha fazla adam ile bu tur olmayacaktır daha fazla adam risk demektir bu durumdan ötürü özür dileriz ... etap zordur 130 km dir toplam artı 14 rampa ve gidişte 4 rampada eklenince(18 rampa) bu turun km cinsinden hesabı 160 ları bulur ...

bostancı adalar iskele önü ,,,a takımı ... saat----- hareket 06.00 adalar iskele önü..

1- kudret kurtcebe,,,takım a çavuş..,
2- mertcan sarı kanarya .... b takımına katılacak 9 km sonra..kesin geliyor..
3- soner - kesin geliyor..takım a .
4- sefa--- kesin geliyor b takımı
5- derşan .... a takımı--kesin geliyor...
6- memet --kesin geliyor...a takımı

alemdağ b takımı saat 06.30 meydanda ....

1- bugsbunny ........geliyor kesin
2- çağatay ----geliyor kesin...
3- bahtiyar -kesin geliyor
4 -erkan - kesin geliyor
5- ömer doğan ---kesin geliyor ..
6- ismail -b takım kesin geliyor...

12 kişi.....

saat 10.30 dan sonra dönüşe geçenler...

kudret,memet,ismail ve çağatay

10:30 dan sonra dönerim bende..

@sonEr´´

soner süpriz bir dönüş olarak önerim şu olur çünki aynı yerden dönmek bana acaip konsantrasyon bozukluğu yaratmakta gelen olursa ama yol çok uzayacak bakalım...olay şu deniz olayından sonra ahmetli tarafına yönelerek ordan ulupelitliye ve ordan göçbeyliden istanbul bulvarına, kurtköy pendik sapağı 70 km sonra ora,, 10 km sonra kaynarcaya vardıktan sonra yani tuzla bostancı arası 20 koy etti 100 km önerim 100 km yi dönüşte almak böylelikle bu tur bize tam 160 km olur ama rampaları hesaba katarsan 200 km yi buluruz benim derdim 24 temmuza hazırlanmak...
şimdi bahtiyara ve arkadaşına ismaile ömere ve çağatay beye bura ters olur memete ters değil sana değil derşana da değil ama gelirmi bilemem...sefa ve mertcan için bu tur çok ağır olur ................

Çavuşum , bencede dönüşün aynı yoldan olması sıkıcı geliyor...Farklı bir dönüş yolda daha iyi bir motivasyon sağlar..Beni biliyorsun farketmez :)

@sonEr´´

helal soner gerçekten ben aynı yolu dönmek istemiyorum bu yolu daha önce gittim yani tuzladan kaynarca ve ordan bıçkıdere ve ordan ulupelitli ve ahmetli ve şile,, dönüş dudullu olmuştu ama gidişte acaip rampalar varda dönüşte genede rampa olacak ulupelitli inişi acaip diktir uçarak ineceğiz...
memet gelir ona çok yakın ora evine daha doğrusu...süpriz bi konuk var bizi yakalayacak yolda...derşan gelirse iyi olur ...sefa ve mertcan için bu olay onları zorlar ...onlar geldikleri yoldan dönerler...diğer arkadaşlara ters onlar ümraniyeye yakın çünki..

@Kudret Kurtcebe
Bence de dönüşün farklı yol olması motive arttırıcı olur. Hem ciddi yokuşlar devre dışı bırakılmış olur. Eğer akşama kalınacaksa fosfor renkli ve reflektörlü yelek iyi fikir olabilir.

Az önce bende Şile yolundan döndüm. Az kalsın yağmura yakalanıyordum. Giderken Çamlık çıkışında trafik oluyor, geliş yolunu alt geçit için kapamışlar. Yolu şehir içinden vermişler. Alemdağ'ı girişini geçince yol rahat bir bakmışsınız Paşaköy Sapağı'ndasınız. Ancak dağlardan dolayı yüzünüze esen rüzgarlar var ve de sabah güneş yüzünüze vuracak. Özellikle ilk yokuşta zorluyor.

Kudret Ağabey, bahsettiğiniz üç yokuştan biri Paşaköy'e çıkan mı? Yoksa daha ciddileri var mı?

Başarılar...

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Bu arada hafta sonu ısı biraz düşüyor. Hava kapalı olma ihtimali yüksek görünüyor. Balkanlar bol bulutlu ve rüzgar KB'dan esiyor. Sanırım sıcak olayı elediniz. Bu yolu A ve B takımı da alacağına eminim. Dönüşünüz de sağ salim olur inşaallah.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Salih Dinçer

geliş yolunun kapalı olması sıkıntı verecek arkadaşlara evet ben dönüşü 100 km uzatarak tuzla tarafına ceviriyorum... dönüşte ömerli rampaları sıkıdır fakat bununla alakamız olmayacak ..
salih yalnız ben soner memet ve süpriz konuk dört kişi dönüşü aynı yoldan yapmayarak yolu dahada uzatarak 200 km ye yaklaştıracağız bi günde 200 km bu bi bakıma iyi olacak çünki 24 temmuzda bi 200 km daha var bizi bekleyen..

soner ..............
süpriz konuk

kondator..................
ayvayı yedik soner................

:eek: :eek: :eek: :eek: :D :D :D :D :D

:eek: :eek: :eek: :eek: o zaman ben gelmem rezil kepaze oluruz :D

@sonEr´´

valla bende gitmeyeceğim moralim bozuldu arkadaş kondator bu rüzgarında boğuluruz ...

:) :) :) :) :D :D :D :D :D

adam nerden buldu beni arkadaş..internetten buldu herhalde ,,işte böyle fazla 200 km ler yaparsan adamı yakalarlar kondator beni yakaladı ,merak etmiş yav bu adam 53 yaşında ne ayak diye valla geliyor acaba ne yalan uydursam soner akıl ver yahu,,,,,

:) :) :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Saat 16:00'ya kadar beklememek çok iyi bir fikir. Ayrıca, dönüş yolu olarak önerdiğiniz güzergaha ben de varım. Pazar sabahı görüşmek üzere...

Geri