Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

Scudo
@sonEr´´

soner son 98 km idi bostancı ne yazdı ..baktınmı benim tahminim 120 km yaptık yalnız çok rampa var idi 160 km ye denk bi yorgunluk oldu bence hepimizde ...

@Kudret Kurtcebe

ben şileden sonra eminonunden sahil yoluna girdim florya orman yaptım toplamda 170 km tuttu..6 saat 42 dakika filan..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Hoş gelmişsiniz...:)

Şile yolu ile şu alt geçitler biterse ve ben daha hafif bir bisiklet alabilirsem, sizlerle Şile'ye basacağım inşaallah...

@sonEr´´

soner özelden söylediğin doğru ise 150 km o vakit ulupelit rampa ve daha bir sürü rampada kaybedilen enerjiyi hesaba katarsak evet benim dediğim çıktı 200 km lik bi yorgunluk yarattı hepimizde ,,,sana daha fazla 200 artın var senin artı hasanada bu arada pendik tersaneye doğru arka teker patladı ....

@Salih Dinçer

teşekkürler salih..
salih gelmen ile renk kattın gerçi kontenjan dolu dedik ama olsun bi fire verdik...

arkadaşlar herkeze ama hilafsız herkeze teşekkür ederim derşan ömer üzülmeyin gene yaparız yalnız baştan a-b takımlarını oluşturmamın bi nedeni vardı performanslar bir olmayacaktı ve nitekim mertcan salih birbirlerini tamamladılar amaç aynı performansa sahip arkadaşların birbirini bulması hedeflendi şimdi şileye varıldı varılmadı bu önemli değil önemli olan hepimiz orda idik ömer olan zincire olsun bu arada herkez çok iyi idi.....
bugsbunny ve hasan süpriz olarak geldi....ve memet ve soner bu dörtlü yüksek tempo ile birbirlerini tamamladı.....çağatay beye teşekkür
ederim ismail sanada ....renk kattınız bizim olay bayağı çetin oldu ama iyide oldu ertan tur sonuna doğru biraz yorulunca onu kollama yaptık .....ve güzergahı değiştirdik pendik tersane ye hep beraber girdik arkadan ertanı kollamaya devam ederken olan bana oldu bisiklet gitmemeye başladı
bi baktıkki arka teker patlamış grup benden uzaklaştı ses etmedim gerek yoktu çünki beni niye beklesinler tabi anında şip şap değiştirdik ama biraz zaman aldı ......bahtiyar sende iyi idin bu arada o ulupelit rampası neydi
yahu gene hatırladım 3 sene önce gitmiştim ama unutmuşum o rampayı...
evet 9 kişi saat tam 09.00 benim kareye girmem ile tamamlandı ben saat tam 09.04 de shell de ,idim 06.05 çıkış bostancı ...............
yalnız bostancıdan mesafe daha uzak oldu ...evet göztepeden daha kısa ama bostancı etabı daha güzel yalnız arkadaşlar şile yolları yapılmadan bi daha şile olmaz anca ekimde gideriz....gene,,,yalnız gördünüz acaip güzel ahmetli- erenler -ulupelit ....oralar cennet ................

@sarikanarya567

bak böyle şeyler söyleme mertcan sen bu gün forumsuz olursun yarın canavar olursun asla ama asla motivasyonunu kendi elinle kırma seni tabiki kollayacaktık b takımı ile seni buluşturduk sen daha iyisini animallah yaparsın genç adamsın ben neyim ki...54 lük fosilin teki bi ayağı çukurda...

ne fosili be...yaşıtların yolda yürümeyi beceremiyor çavuş :)

ehuehu :D bu çayevindeki muhabbet neydi ya :D dur dur dur !!! ya meğer adam zamana karşı yarışıyormuş :D::DD:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@sonEr´´

valla soner gördün ordaki yaşlı bey ile ben seneler önce 3 yıl önce tanıştım dost canlısı bi adam ,gördün bu şehirde kaybettiğimiz değerleri ben o bıçkıderede gene yaşadım ve bıçkıdereden ayrılırken o saf kalmış ,köylü olabilir ,hepsine hakkınızı helal edin dedim ....bu insanlar sevilecek ,saygı duyulacak insanlar, bu insanlar bence şehire gelmesin onları bozar bu istanbul sonunda bende kendime bi köy bulup gidecem bu istanbuldan...

@Kudret Kurtcebe

Ben de sana teşekkür ediyorum Kudret abi. Oraları sayende görmüş oldum. Ve tabi ki yorumlarına da katılıyorum; cennet gibi yerler. Gidiş rotası ile dönüş rotasının farklı olması da çok iyi bir fikirdi. Oralardan sonra E-5'te bisiklet sürmek, çok keyifsiz oldu :(
Ayrıca tura katılan tüm arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. Çok keyifliydi...

@derşan sezer

Çok geçmiş olsun Derşan. Arkadaşının durumu nasıl ?

iyi gibi en azından hayati tehlike yok,bıçaklıyan tiplerde motorcuymuş polisin dediğne göre hells angels türkiyemi ne şimdi onları arıyorlarmış.Ben orda olsam katil olurdum herhalde silahsız dolaşmıyorum bu zavallıları koyun gibi görüp dövüp bçaklamışlar.2 günümüz harap oldu bugünde burdayım.

• Beğen
Tepkiler: krankmili
Katılan herkese çok teşekkürler. Ben çok keyif aldım. Özellikle gidiş süperdi. Organizasyon için Kudret çavuşa çok teşekkürler :) Fosil olmak ne demek bomba gibisiniz.

Dönüşte İsmail ile son rampaya kadar kontrollü birlikte gittik ama sonra biraz sıcak biraz da rampadan geriye bakmayı bir süre unutmuşum orada koptuk. Son rampada sıcak yanında Şile yönünde 3 sıra kilometrelerce tıkanmış trafik beni şaşırttı. Bre insanlar saat 12 olmuş hala yoldasınız ne zaman ne yapıp geri döneceksiniz. Sürekli şişt pişt ağbi aşağıda trafik var mı, yoruldun mu falan laflar. En azından acı çekiyorum ama hareket ediyorum siz kendinize bakın diyecektim ama önüme baktım :D İyi ki erken dönmüşüz yoksa bu sürünün dönüşüne kalsak eziyet olurdu.

Son 10 km benim için de bitmek bilmedi çünkü nereden sapacağımı bilemedim. Sürekli sapak kollayarak artan trafikte yol almak sıkıntılıydı ama sonunda bitirdim.

Bizim yol toplam 90 km tuttu. Data için link

(link)

kudret abi e5 te seni bekledik gelmedin herhalde başka yoldan gitti diye düşündük ama tur çok güzeldi süper yerler orman temiz hava yollar boş ama çıktığımız rampaların sayısını hatırlıyamıyorum ben ve erkan tahminen 130 km yaptık katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim

kudret abi eylüldede yaparız

Geri