Scudo Sports

'' 3 temmuz şile 142 km '' evet yorucu ''

bu turda öğrendiğimiz dersler oldu,bu turun kazasız geçmeside sevindirici lastik patlamaları oldu herkeste yedek şamyel olduğu için sorun çıkmadı

Scudo
@bahtiyar közen

bahtiyar yazdım gerçi,, lastik pendik tersane yoluna girdiğimizden bir km sonra patladı ve onun için orda kaldım ama hallettik tabi iyiki dönüşte patladı ..
zati bi şey kalmıyor ordan banada o mangalcılar ne öyle kardeşim bütün sahil ta caddebostana kadar tuzladan millet mangal yapıyordu....
ayrıca bahtiyar bu turu ekimde yaparız gene aynı yol gidiş ve dönüş farklı,, ama bi daha o pendik tersane yoluna girmem biliyorsun erkan yorulduğu için o yola girildi dedepaşa bulvarından döneceğiz kayış dağından başıbüyükten ideal tepe olur evet sıcaklar hele bi geçsin kasımda dahi yaparız kasım en uygun yeterki sağanak yağış olmasın kuru soğuk hava olsun yol uzun olunca hasta olma riski var..

@Bugsbunny

bende teşekkür ederim
valla harbiden cennet bi daha kasımda gideriz...

@Çagatay Çimşit

çağatay bey teşekkür ederim
çağatay bey renk kattınız bi daha kasımda yaparız ama dönüşü farklı yaparaız...siz arabayı bostancıya park edersiniz.....adalar iskele önüne valla cennet yerlerden geçtik tek araba yoktu açıkça sabaha erken bile o şile yolu trafik yoğundu zati kasımda bu kadar yoğunluk olmaz evet şileye kasımda gitmek daha uygun .....ekim gene sıcak olur yada ekim ayı sonu..
zamanla insanlarımız öğrenecekte biz göremeyeceğiz çağatay bey ....

herkeze merhaba,
Kudret abi daha faza resim bekliyoruz. Çok güzel bir tur olmuş sizin önderliğinizde her zamanki gibi. Tüm katılımcıların pedalına ve yüreğklerine sağlık. paylaşım için çok teşekkürler.
Derşan Bey, çok büyük geçmiş olsun. Umarım arkadaşınız en kısa sürede iyileşir.
selamlar,
d.a.

teşekkürler doğan.perşembeye kadar işim yok belki yarın gene bir aksilik olmazsa tek başım çıkıp turu yapıcagım içimde kaldı çünkü.

@Çagatay Çimşit

evet çağatay, bi süre iyi gittik; ama trafiğin olduğu rampada fazla zorlayınca sağ bacağıma kramp girdi. 5 -10 dk kadar durmak zorunda kaldım. son rampa gerçekten bitmek bilmedi. kudret beylerin rota çok iymiş. geze geze bi tur olmuş. biz malesef duraksız gelmek zorunda kaldık. zaten dursak da nerde duracaktık :)
benm de eve 115 km oldu; ama yorgunluğum hiç 115 km gibi değildi. gerçektende, rampalar sağolsun, 200'lere yaklaştırdı.

yol hakkında: gidiş herkes için kolay oldu sanırım. bence ideal saatlerde yol, bisiklet için çok iyi. sabah çok erken çıkıp, dönüşü de hemen yapmak gerekir.
biz dönerken istikametimizdeki araba sayısı çok azdı; ama şile yönüne doğru arabalar adım atamıyordu. herkesin derdi de "niye gidemiyoruz" idi.

dönüşte gerçekten iyi rampalar var. eğimleri fazla olmasa da, uzunlukları sıkıntı yaratmaya yetiyor. olaya bir de güneş eklenince...gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur. gerçi uzun süredir bisiklete binemeyişim beni çok fazla etkiledi. eminim çoğu kişi rotayı daha rahat bitirmiştir.
katılan herkese teşekkürler.. bir süre istanbul dışındayım. dönüşte yine görüşmek üzere..

@ismailofli

evet ,ismail,, işin zoru oluyor sıcakta gördüğün gibi dönüşüde yüksek tempo ile gitmek ve kramp olayı evet risk var tabi bu tur kasımda olsa daha uygun olur tabi yalnız bizim baştan süratli bi biçimde gitmemiz ve saat 09.00 da benzincide olmamız büyük avantaj sağladı bize ,zati dönüş serbest sürüş biçiminde oldu ,o cennet yollarda durmak ,,hele hele bıçkıdereye gidip bi dostlarımızla sohbet etmeden olmaz idi, tüm köy bıçkıdere bisiklet ile gelen insanlara karşı sempati duyuyor, hepsi ama hilafsız hepsi ,insan sevgisi ile dolu ,kaybettik ya biz bunları o bıçkıdere benim dostlarımın köyü ve oraya kışında gideceğim gene aynı güzergah yaparım..

ismail bizim dönüş neşeli oldu kazasız yolu bitirdik çok dik rampalar vardı

Geri