Berke
Road Bike Cyclist
- Tepki
- 5.223
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- KTM
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Orayı boşverin, ana fikre odaklanın.Bu ne demek anlayamadım?
Orayı boşverin, ana fikre odaklanın.Bu ne demek anlayamadım?
yeni nesil, gülme efekti. yazı diline indirgenmiş hali.Bu ne demek anlayamadım?
Orada anlatmak istediğim :Ben herhangi bir kurala uyuyorsam uymayanları eleştirmem de herhangi bir mahsur olmamalı anlamındaydıHukuksuz bir sokağa çıkma kısıtlaması ile kırmızı ışıkta durma, vergi ödeme gibi şeyler kıyaslanmış ahahahaajsfhkadjlgsdf.
Burada bisiklet sürmüyor diye birisine keriz, enayi yada başka bir yapıştırma yapan kesinlikle Pravakötör veya İnsanlıktan nasibini almamıştır. Bundan yana hem fikiriz.Başkaları uymuyor, sündürüyor, savsaklıyor, işine geldiği gibi uyguluyor diye ben kendi adıma söyleyeyim kuralları esnetecek kuralları delmek için mantıklı mantıksız sebepler bulacak değilim.Kurallara uyuyorum diye de kendimi enayi gibi kusurlu suçlu gibi hiçbir zaman hissetmedim.Örneğin kırmızı ışıkta dururum durmayanı eleştirmek benim hakkım. Vergimi düzenli verdim, stopajımı tam yatırdım, vergi kaçakçısını eleştirmek benim hakkım. Kurallara kim hangi nedenle uymuyorsa yiyebileceği cezayı gözönüne almalıdır.
Kurallara uyulmazsa, kuralları herkes kendine göre yorumlarsa o toplumda düzen mi kalır.
Ben çok iyi anladım.Benim tarzım değil. Ben karşı savı çürütmek, ikna etmek için çabalarım.Kuru kuruya "bu onunla alakasız diyerek" klavyeye rastgale basmam.Bu karşı fikre bir çeşit değer vermemektir benim gözümde.@hamlet2006 Random deniyor hocam.Alakasız,saçma ve aptalca bir şey görüldüğü zaman yazılıyor genelde
ana fikir diyor ki, hastaneler lebaleb covid 19 vakası ile dolu. Allah korusun, bisikletle ilgili bir kaza geçirirseniz, alelacele acilde tedavi görürseniz, acilde geçireceğiniz ilk 20 dakika içinde enfekte olma şansınız yüksek. sizi geçmiş olsun diye uğurlayan sağlık çalışanlarına teşekkür edip sevdiklerinizin yanına döndüğünüzde, onlardan kronik hastalığı olsun olmasın birine virüsü taşıma olasılığınız var. bu virüs sebebi ile, 7.7 kg carbonated, 22 fiteslik alete virüsü bindirip eve yatıya getirmeniz istenmiyor kısaca. capisci?Orayı boşverin, ana fikre odaklanın.![]()
İşte tam olarak bu cümle Türkiye'de gerçekleşecek en son şeydir.Ben kuralların kişiden kişiye, durumdan duruma değişmemesi taraftarıyım
Dışarıda tek başına sporunu yapandan zarar gelmez merak etme d vitaminin tam olsun ki virüsü daha hafif atlat. Hem obezite de virüsü daha ağır geçirme sebebi. Stres atacak etkinlik bulamayan insanın alkol tüketimi de artar ki fazla alkol tüketimi de karaciğere zararlı. Dışarı çıkıp tek başına egzersiz yapmayı yapmamaktan daha zararlı sananlar var ne desek boş.Arada hala dışarda nasıl bisiklete binerim diyenler vardı
Ben üzerime düşen sorumlulukları mümkün olduğunca, yapabildiğim kadar yerine getireyim de; inşallah herkes de bir gün hakkıyla yerine getirir.Herşeyi dosdoğru yapamayacağımız muhakkak en azından bir sıfırdan büyüktür diyen başkaları da vardır, ki var.İşte tam olarak bu cümle Türkiye'de gerçekleşecek en son şeydir.![]()
Ah ah umarım her şey istediğin gibi olur abim.Ben üzerime düşen sorumlulukları mümkün olduğunca, yapabildiğim kadar yerine getireyim de; inşallah herkes de bir gün hakkıyla yerine getirir.Herşeyi dosdoğru yapamayacağımız muhakkak en azından bir sıfırdan büyüktür diyen başkaları da vardır, ki var.
Yabancı dediniz de az önce Twitter'da şuna denk geldim:Geçen yıl kapanmalar ilk başladığında olaya çok idealist yaklaşıyordum. Ancak aradan geçen zamanlarda yaşananlar bende konulan kurallara güven sorunu oluşturdu. Hele kendi vatanımda yabancılardan daha kısıtlı kurallara tabi olmaya hiç bir şekilde ikna olamıyorum.