Scudo Sports

24 Saatte 590 Km Türkiye Rekoru Bisiklet Turu

Scudo
@Ahmet Ayaz

spor ile ilgili olarak strava kayıtlarına rastladıysanız eğer hergün 200 km garanti sürüyor. Hiç bir yere arabayla gitmiyor. Halen gün aşırı köprüyü nasıl geçiyor hayret ediyoruz. Kayıtları doğru. Profesyonellerin kendisinden tek farkı bu işten para kazanıyor olması. Kendisi bu işten para kazanmıyor ama onlardan bir farkı yok. Aklınıza soru işareti gelmesin yakınen tanıyan birlikte tur yapmış, çanakkale dahil bizzat görenler olarak söylüyorum. Perşembe akşamı Pab turumuz var. Ben daha çıkamadım şimdi çıkınca basar gelirim diyor. Tur beylikdüzü eminönü biz eminönüne varmış balıkları yerken şimdi
Çıktım halen oradaysanız geliyorum deyip biz daha çıkmadan varıyor.

Adam herşeyi bisiklete yoruyor.

-Birol abi dizim ağrıyor neden olabilir?
-Bisiklet sürmemekten.
-Birol abi karnım ağrıyor.
- haftada bir gün sürerseniz öyle olur.
Dişim ağrıyor desek bisiklet diyecek.

Ramazanda oruçlu oruçlu ben cesaret edemedim. Birlikte tura çıkan arkadaşlar var mesela @Mur@t_Ok . Yazın sıcağında oruçlu 150 km yol yapmış yetmemiş gelmiş bizim gibilerle iftar öncesi tur yapıyor.

Şimdiye kadar bedenine zarar verdiğini vücuduna zarar verdiğini görmedik. Adam sağlıklı maşallah. Başka söze ne hacet. Hiçbir hastalığım yok diyor. Sen delisin birol abi diyoruz bak işte o doğru der. Akıllının bisikletle işi ne diye espriyi patlatır.

Bizim kulüp biz canlı canlı görüyor inanıyoruz. Yarışa girse kazanır ama yarış marış ego falan umrunda olöuyor. Bu rekorun fazlası turları sürekli yapıyor. Bu turda şehidimizi ziyarette olmasa belki tenezür etmezdi.

Evet arkadaşlar Türkiye rekoru kırıldı 24 saatte 620 km yol yaparak Birol Çakır abimiz kendini yine göstermiş oldu. Bizim için her zaman İdol oldu.Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü olarak her zaman yanındayız

Kendisini canı gönülden tebrik ediyorum. Çekemeyenler illa olacaktır. Kimileri yapar kimileri konuşur

Tebrikler. Gercekten buyuk bir basari.

Strava'da 4300 metre yukseklik kazanimi gorunuyor. Duz bir parkurda bundan daha fazlasi cikardi mutlaka. Birol arkadasimiz daha duz bir parkurda bu denemeyi tekrarlamayi dusunur mu acaba?

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Iyi dilekleriniz icin her birinize tek tek tesekkur ederim.
Anlamli bir etkinligi Esenyurt bisiklet spor kulubu olarak tamamladik.
Emegi gecen herkese tekrar cok tesekkur ediyorum :)

@S-Works sürüş videosunun hepsini izleme imkanımız olacak mı acaba? Böyle bir bisiklet ustasının sürüşü izleyip analiz ederek belki kendimize de bir şeyler çıkarabiliriz. Lütfen mümkünse 24 saatin hepsini youtube veya başka bir video paylaşım sitesine yükleyiniz.

@07yusuf Çoğu kısmı hızlandırılmış şekilde 2 3 saatlik ayarlayabilir bence :)

@07yusuf Pek mümkün olacağını düşünmüyorum. Döndükleri zaman Ensar ile görüşürüm. Belki hdd ile gelip kopya alma durumunuz olabilir. Kayıt 1080 p olarak yapıldı. Sanırım 20 30 gb arası boyut olacaktır.

Geri