Scudo Sports

24 Saatte 590 Km Türkiye Rekoru Bisiklet Turu

@birolcakir genelde dalga geçiyorlar 10 km bile insanların gözünde okadar büyükki sizleri anlattığımda inanmıyorlar artık onları aldırış etmiyorum insan her yaşta hayallerinin peşinden koşmalı bu işin yapılabilir olduğunu bizlere gösterdiğiniz için teşekkür ederim ayrıca fethi sekin için istanbuldan hareket etmeniz de çok hoş bi durum izmir kıymetini bilir umarım..

Scudo
24 Saatte 625 km Türkiye Rekoru
Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü Sporcularımızdan Birol Çakır 14 Eylül de Esenyurt'tan yola çıkarak İzmir'e 24 saatte 625 km yol gidip Türkiye rekorunu kırmasının şerefine bu akşam söyleşi tarzında yapmış olduğumuz sohbetimize Akşam Gazetesi Editörü Sayın Serdar Sağlam Bey'de eşlik ederek röportaj yapmıştır.
EBSK olarak Büyük Bir AİLE olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk.
Bir sonraki hedefimiz KARS SARIKAMIŞ şehitleri anısına 3 günlük KARS yolculuğu olacaktır.

Daha önce kırılan 24 saatte 560 km rekorun sahibi Sayın Osman Şirin abimiz bizzat arayarak tebrik etmiş ve bu ince davranışıyla herkese bir örnek teşkil etmiştir. Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü olarak Osman Şirin abimize teşekkürü bir borç biliriz. Saygılarımızla.

(link)

IMG-20170918-WA0022.jpg IMG-20170918-WA0024.jpg IMG-20170918-WA0023.jpg IMG-20170918-WA0025.jpg

@one of you

(link)

• Beğen
Tepkiler: one of you
24 Saatte 625 km Türkiye Rekoru
İzmir adliyesi önünde tehlikeyi sezerek teröristlerce çıkan çatışmada silahındaki son kurşuna kadar kahramanca vatanını müdafaa etmeye çalışan Kahraman Şehit Polis Fethi SEKİN anısına yola çıkan Esenyurt Bisiklet Spor Kulübü Sporcularından BİROL ÇAKIR 14 Eylül Gecesi saat 03:00 sularında Esenyurt'tan yola çıkarak İzmir'e kadar 24 saatte pedal çevirip 625 km yol yaparak Türkiye rekoruna imzasını attı.
Birol Çakır ve Esenyurt Bisiklet Spor Kulübümün bir sonraki hedefi 3 günde Sarıkamış Şehitleri anısına Kars'a pedal çevirmek olacak. Bu anlamlı turda Esenyurt Bisiklet Kulübü olarak sonuna kadar yanındayız.

TRT HABER RÖPORTAJI

Helal olsun, sosyal paylaşım ağında 1 ayda 590 km yaptım diye bir fotoğraf paylaşmıştım. Bu başlığı görünce çok ilgimi çekti.

@wildboytam35

Abdesinden suphesi olmayanin namazindanda suphesi olmazmis :)
Eskort aracsiz yalniz gece gunduz 42 saat surdum. Acikcasi devam ederdim. Izmirin icine girmektense devam etseydim daha fazla giderdim.
Yakin zamanda dunya rekoru icin bireysel calismalara baslarim bu rekoruda daha yukarilara cikartacagim.

@saglam.serdar
Emeğine sağlık tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
@saglam.serdarMerakla beklemekteyim. Sabah ilk iş :)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@saglam.serdar

Teşekkür ederiz emeğinize sağlık

@Mur@t_Ok

Ben teşekkür ederim...

@birolcakir

Ben teşekkür ederim :)

@soneryen

Çok teşekkürler...

@saglam.serdar
Asıl Teşekkürü biz sana ederiz. Bu arada ben tam karşında oturan gözlüklü ve sakallı kişiyim

• Beğen
Geri