Scudo Sports

24 Saatte 590 Km Türkiye Rekoru Bisiklet Turu

Şuanki kat edilen mesafe 550 km
Geçen süre 20;12;12
Toplam mola süresi: 2;36;21
Ortalama hız: 31.25 kmh
Şuanki konum: Selimpaşa/MANİSA

Evet 10 km sonra yeni TURKİYE rekoru BİROL CAKİR abimizde

@turac000

Detayları inşallah alınca burada paylasacagiz

Scudo
Neden ne oldu ki :)

@07yusuf

@Aytaç DİREK
Ooo raslantıya bak süper

@turac000
Adam iki suluğada turlarda hep çay dolduruyor. Abi sen su içmeden nasıl dayanıyorsun diyorum. Bana diyor ki bana çay olsun yeter başka birşey istemem. Mesela Deli gibi çay içtiğini iyi biliyorum

@soneryen
Bilmiyorum, çok fena bir video. 500 km yapan bir insan... kendimi düşündüm bi an. Acaba yapabilir miydim diye.
Ve bunu ikizi kadar benzeyen birinin anısına yapmak. Gerçekten de videoyu izlerken Fethi Sekin'e ne kadar da benziyor diye düşündüm. Gözler, kaşlar, bakış...Videonun sanki siyah beyaz bir havası da var.
Çok duygulandırdı beni hocam. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

@soneryen Benim de uzun turlarımda canım hep demli çay ister :komik:
Ama tabi sürüş esnasında içmek istemezdim heralde, sürüş bitsin veya molada dinlenirken içeyim.

Şuan rekorun kırılmış olması lazım. :) Bakalım saat 3ten sonra yeni rekor kaç km olacak. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
@hasanhoznur

Şu an Manisa'dalar

Canlı sürüşü buradan bakabilirsiniz ilk km Ler eksiktir.
(link)

@Çetin EBSK

Ben bir şey yapmiyorum amaç gönül vermekte bisiklette gönül işidir

Aldığım bilgiye göre Birol abi 560 km rekoru kirmakla kalmayıp İzmir içinde de rota çizip 700 km ye ulaşmak için pedallayacak

TRT gece 3 te sıkıntı olacağını belirttiği için sabah haberlesip goruseceklermis

• Beğen
Tepkiler: Çetin EBSK
Helal şu an memleketim Manisa da Allah kaza bela vermesin...

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Birol Abi dediğimiz abimiz şu Hızlı ve Çılgındaki Birol Abi mi?

Birol Abi bence yarışlara falan katılmalı 700 km yi biz arabada bile yapamıyoruz.:naslyany::naslyany:

@one of you
Evet Birol abinin yaşı 44

Gece aldığımız bilgide 24 saatte 1 saat kala rekor kırılmış 600 km olarak sonrası için net bilgi sabah saatlerinde verilecektir

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Günaydın. Müthiş olmuş. Tebrikler.
Birol Abi ile Strava'da karşılıklı takipleşiyoruz. Ustteki mesajlarda bazı arkadaşların bahsettiği gibi, kendisi icin standart bir tur olmuş bu. Ara ara kafasına esip 500-700 KM'ler yaptığını görüyorduk.

Tekrardan bravo. Sapka çıkarılır.

Çok alemsin Allah seni bildiği gibi Yapmasın @turac000

Evet o arkadaştan bizim kulüpte. Bizde akıllı yok ki. Daha doğrusu akıllının bisikletle işi ne. Adam relaks ego yok defalarca söyledik yarışa gir kısmet olmadı. Girsede relaks takılır suluğundan çayını çorbasını içer devam eder :) @Cyclinq

Aynen öyle daha önce bu parkurlara birden fazla turları var.
@Uğur S.

Süper!
Müthiş saygı duydum, daha çok kendiyle yarışan, çok anlamlı bir projede yer alan bir arkadaşmış. Kendisini transcontinental de görmeli ve heyecanla izlemeliyiz.
İnsanüstü bir şey gerçekten...
Ben boyun ağrısı ve sele ağrısı nasıl katlanamazken insanlar neler başarıyor?

Yanlız çay çok ilginç geldi, normalde vücuttan su atılmasını sağlar. Çok tüketildiğinde Daha çok susuzluk hissi verir. Demek ki Birol bey çayı çok seviyor

Birol Çakır'a aşağı yukarı aynı güzergahları kullandığımız için strava kayıtlarında rastlamıştım. tabi aynı yaştaki birinin olağanüstü performansının dikkat çekmemesi mümkün değildi. işin doğrusu benim bisiklet geçmişim çok fazla değil ve geçmiş yıllarda pek de sağlıklı yaşadığım söylenemez o yüzden kendimle kıyaslamak gereksiz. diğer yandan beni geç çoğu kişiye de fark atacak kapasitesi var. dürüst olmak gerekirse bu kayıtların doğru olup olmadığı konusunda şüpheye düştüm tabi. 44 yaşında profesyonel olmayan birinin 200-300 kilometre mesafelerde profesyonellere yakın ortalamalar çıkarmasını ister istemez sorguluyorsun. bizzat tanımadığım ve spor geçmişini bilmediğim biri hakkında kesin konuşmak da istemem. belki spor geçmişi çok iyi belki de genetik ve fizyolojik olarak avantajlı bir yapısı var. bunları bilemem. bize düşen kendisini tebrik etmek.
tek olumsuz gördüğüm nokta ise vücudunu gereksiz zorlaması. hatta ramazan ayında bile 100-200 kilometre turlar yaptığını da bilirim. kendisi sınırlarını bildiğini zorlanmadığını söylemişti. eh bize de o zaman tebrik etmek düşer. :)

Geri