Scudo Sports

22 Eylül Salı - Belgrad Ormanı

burada yağmur yağıyor yerler ıslak şuan
gece yağarsa bizde gelemeyiz

Scudo
@Mehmet Akif MALKOÇ

4 5 kişiyle kalırsa iyidir sabah kalkınca yağmur olursa bende çıkmayacağım 06:30 da foruma bakın arkadaşlar ben öyle yapacağım yağmur olursa foruma yazar uykuya devam ederim :D

Valla yağmur yağsada bebek sahilinde koşacağım..Kayma derdim yok :D ayağımdakiler yol lastiği değil :p

la bu akşam tura çıkıldı mı? haber edilseydi. bende gelecektim. yarını yalan etmeyin yarın akşama tur fotolarınızı bekliyoruz. ;)

EVT ARKADASLAR YARIN SABAH 6,30 DA BİR FORUMA GİRİP BAKARSANIZ SON DURUMA SEvİNİRİZ...

gelmeycek olan söylerse seviniriz...

boşuna zaman kaybedip beklememiş oluruz...
herkese iyi geceler yarın sabah görüşmek üzere...:)

selamunaleyküm arkadaşlar

ses vermediğime bakmayın kardeşim şeker hastası
mehmet akifin kaza yaptıgı gun sekerı 710 a cıktı hastaneye yatırdık
dolayısıyla refakatcılık yapıyorum bır kac gundur
o yuzden gıremedım foruma
zaten oyle olmasa mehmet akıfın kaza yaptıgı turda bende olacaktım

ama ALLAH c.c. bır keder vermezse sabah bende gelıyorum
arkayı toplama ısı yıne bana kaldı galıba :)
nasıp boyleymıs neyse onemlı degıl
serdar kardesım sabah goptan senden baska kımse yoksa sen de dırekt halıce ın eger bu saatten sonra bır cevap yazmazsan halıce gıttıgını dusunecegım
ve ben de sultancıftlıgınden gop meydana gıtmem o zaman
cunku 6 30 da evden cıkmıs olmam gerekıyor
bu da 6 da kalk hemen hazırlan hemen cık demek
bısıkletı genel bı kontrol etmem gerek ufak tefek ayar ıhtıyacı olabılır bırde tabıı uyku ıhtıyacım var yarım saat yarım saattır benım ıcın kac gundur uykusuz gezıyorum...
benımde nıyetım metrısden 2 kopru yolundan salıp assagıya hasdal kısla onunde katılmak gruba bır sorun olmazsa

yagmur olursa bende gelmem cunku yogun ve yorucu bır hafta benı beklıyor
ıslanıp hasta olma rıskıne gırmem benım herseyımı aksatır
ınsallah hava ıyı olur

bu arada tel numaram 0 506 544 20 53

herkese hayırlı geceler

gelemezsem muhakkak telefon acarım
hepınıze hayırlı geceler...

istiyorsanız sabah saat 5:30 hava raporu verebilirim mevkiye en yakın kişi olduğumdan size yardımcı olabilirim bari geçen gün aldığım sıcak sıcak simit ve poğaçalar boşa gitmez :)sabah foruma girip saat 6 gibi bakarsanız sizin için iyi olur hayırlı geceler...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ölmezTürk
evet arkadaşlar ozaman kışla önünde 3 kişi olacaz ahmet kardeşimde galiba orda olacak denilen gibi yamur olmassa osmanla bende orda olacam 6 30 da internete bakıcam sorun olursa yazışırız ben telsizleride aldım bilginiz olsunn ama alma derseniz almam öndegidenle arkadaki toplama yapacak arkadaşla irtibat için

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ölmezTürk
@haceli yılmaz

aslında telsız cokda onemlı degıl telefon ısımızı gorur
herkesı tanımıyorum ama
(gecen sefer gelenler tanır serkan yok bu turda :D )
galıba kondusyonu cok kotu olan yok

eger bır arıza olmazsa cıddı kopukluklar olmaz tahmın edıyorum
olursada onde gıdecek arkadaslardan bırıne telefon acarız

bosuna agırlık yapma ıstersen...

ok ozaman almıyorum telefon ormanda cekmiyo onun için ben almak istedim ama evet ağarlık konusu doğru benim kondüsyonum düşük ama okadarda kötü değil neyse alışcaz artık ite kaka becercez bu işi

merhaba ahmet abı bızde sultancıftlığınden 2 arkadas gelıyoruz habıblerden pırıncı oradan da kemerın oraya varmayı planıyoruduk metrısın ordan nasıl gıdeceksın olmazsa senle gelelım yada sen bıze eslık etmek ıstersen habıblerden de gıdebılırız.

bu arada yıyeceklerden kımse bahsetmemıs

herkes farklı bır seyler getırırse cok guzel olur

gecen sefer kı belgrat turu kahvaltısı bence o gunun en guzel tarafıydı

herkes mumkunse kahvaltılık domates peynır zeytın dolma salatalık poğaca borek evde ne varsa bıseyler getırırse daha guzel oluyor...

@plamen

metrısın oradan 2. kopru yoluna cıkıp 2 kopruye gıder gıbı emnıyet serıdınden 20 dakıka pedal cevırıp hasdal kıslasına cıkmayı planlıyorum

pırınccı yoluda 2. farklı bır secenek ama bence bu yolu kullanırsak
stablıze yola gırmemıs oluruz ve aynı zamanda gruba daha erken katılmıs oluruz
ben gokkusagı marketın arka tarafında oturuyorum
eger tamam dersenız gokkusagı marketın onunde bulusalım sabah 7 30 da oradan pedallar yarım saat surmeden hasdala varmıs oluruz

telım yazılı zaten amam yınede bır daha yazayım 0 506 544 20 53

arkadaşlar aslında durabilirmiyiz yada gide bilirmiyiz bilmiyorum göktürkte bahceler var bahcıvanlar aslında dalından domates biber falan ordan alabiliriz ama cok gec kalırız sanırsam yada ormandan alsak diyorum en azından toprak kokulu bişeyler gecer boğazımızdan

ben yatıyorum herkese hayırlı geceler
plamen arkadasım benımle gelmek ıstersenız
sabah bana 7 30 olmadan cagrı at
gercı her halukarda ben 7 30 da gokkusagı marketlerın onunden gecerım oradaysanız sızıde alır beraber gıderız

arkadasa ulasamadım kesın durum yarın sabah bellı olur haber verırım.

@Ahmet ölmezTürk

aleyküm selam ahmet abi çok büyük geçmiş olsun ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN dediğin gibi sen olmazsan arkayı kim toplar abim:D inşaalah mübarek yağmur yağmazda akarız abi belgarta zaten cengiz abide yok bülent abi de yok senin olman gerçekten iyi olur gurup için öz güven gerçi rahat arkada kimsenin kalacağını sanmıyorm ama yinede olabilir tabi:D neyse abim bende biraz kestiriyim eğer gidersek uykumu alayım görüşmek üzere abim

eğer yağmur yağmazsa bizde sedat;ben ve 2 arkadaşla beraber eyüp feshaneye doğru gidicez büyük bi ihtimalle goptan gelenler saat7:30 gibi orda olursunuz serdarla pehlivan dostm sende benim telim var telefonlaşırız sabaha inşaallah görüşmek üzere herkeze iyi geceler...

@Ahmet ölmezTürk

evet abi haklısın kimse yemekten bahsetmemiş:D dediğin gibi herkez sırt çantasına yüklensin abi evde ne varsa :D bende öyle yapıcam ALLAH NE VERDİYSE :D artık gidelim şu belgartta yaaa:winkenlux zabanan:D görüşürüz

selamün aleyküm,ben şuan kemerde çalışıyorum.hava süper maaşallah sakın kimse gelmemezlik etmesin.kemerde buluşmak üzere.birde yiyeceklerini geleceğiniz yerlerden alın derim çünkü bu taraflar pahalı haberiniz olsun :)

Geri