Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

D smart Blu Tv-net yayınları 1 ay boyunca ücretsiz deneme seçeneği sunuyor arkadaşlar. Ben zaten üyesi olduğum için evde olmadığım zamanlarda gayet sorunsuz bir şekilde programlarını ve Eurosport dahil bazı kanallarını canlı izleyebiliyorum. Samsung akıllı Tv lerde de aplikasyonu mevcut. Normal fiyatı ise aylık 6.90 TL, taahhütsüz olarak üyelikte yapabilirsiniz ilerleyen aylarda.
Sağlam reklam oldu dimi :D neyse sadece nacizane tavsiye, sevdiğim bir platform..

Scudo
@Uptown Cyclist dünkünü atmıştım görmediniz sanırım:)

bu da bugünün linki,

link yarış saatinde aktif oluyor bilginiz olsun.

Bugünkü yarışlar şöyle:

1. erkekler 1(sanırım) km zamana karşı
2. Kadınlar scratch(toplu çıkış ilk bitiren kazanıyor-10km) yarışı
3. Erkekler takım takip ( bir aksilik olmassa wigginsi izlicez)

@Kazuya
Tıkladım 4 saat içinde aktif olacağını söyledi.Tam yarış anlarında olması bomba olmuş.Çok teşekkür ederim [emoji72]

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Takım takip yarışı başladı.

@Oğuzhan Y. ne yarıştı ya.. son 250m de ingiltere öndeydi, avustralya 2sn ile kazandı, ne oldu anlamadım ama ayağa falan kalktım, baya iyiydi.

@Kazuya çok iyi yarıştı gerçekten ama Britanya baskı altında ezildi biraz, son 3-4 turda değişmelerde hata yaptılar 3 kişi kaldıklarında Wiggo öne geldi ve gerideki takımını öne taşıdı ama son turda onun arkasındaki adam bitiş çizgisine yetişmedi o yüzden öyle oldu fark :( Avustralya çok iyiydi ama ya neredeyse rekoru kıracaklardı...

• Beğen
@ haklısın, diğerleri wiggins kadar istemedi sanki. Bu arada ilk gruptan ayrılan kim di? spiker ed clancy gruba ayak uydurabilecek mi falan deyip duruyordu merakettim?

@Kazuya ilk ayrılan Dibben'mış ama bitişte yetişemeyen Clancy olmuş :(

• Beğen
@taner07 üzüldüm ya:( çok büyük sakatlık geçirdi gerçi

Yarın günlerden Strade Bianche... Biraz sürpriz gibi olacak ama Esteban Chaves der giderim. :islik: (At fava - bekle)

http://www.velocity216.com/wp-content/uploads/2016/03/kapak_strade-1-994x440.jpg

Detaylar:
(link)

@evrenozbilen
Daha önce verilen canlı linkten izleyebilir miyim bunu ben acaba? Ve bu kaçta acaba?

@evrenozbilen abi Estaban katılsaydı yarışa bari ya, çok büyük patladın o ne öyle :komik::komik:

@evrenozbilen o liste 23 şubat tarihinde paylaşılmış, tahmini isimlerden oluşuyor ki saçma sapan isimler yazılmış :D Buradan bakabilirsiniz, yanında yeşil olan onaylanmış kadrolar (link) :harika::harika:

@taner07

Gönlümün birincisi Esteban. :koptum: Harbi iyi patlamışım. Ama ben sitenin yalancısıyım ki cyclingnews.com'dan bahsediyoruz.

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Paris-Nice de bu hafta sonu başlıyor, 1 haftalık önemli bir tur olduğu (Contador katılıyor da ondan) için ve fantezi ligi oyunu olduğu için ayrı başlık açtım. Buyurunuz; Paris-Nice 2016

Geri