Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

@taner07 Landa'nın zamana karşıda gelişim göstermesini bekliyorum, fakat prolog galibi falan olmasın kendisinden rica ediyorum:D

Scudo
@Kazuya 1. Cavendish 2. Merckx 3. Gilbert 4. Sagan :komik::komik: Gilbert biraz sıkıntılı o Cadel de olabilir :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@taner07 senden kaçıcağını düşünmemiştim zaten, helal:) 3 numarayı ben de bilemedim valla

@Kazuya Emrah hocam resimler çok güzel teşekkürler, Cavendish'in resmi özellikle çok hoşuma gitti:)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Özgür R ben teşekkür ederim, GCN basmış, ordan arakladım sizler için:)
benim de favorum cav oldu, resimden fırlıcakmış gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geçen sene İtalya Yol Şampiyonası'nda adı hiç duyulmamış bir adam az kalsın Nibali'yi yeniyordu; şimdi aklıma geldi baktım da yarıştan sonra dopingli olduğu ortaya çıkmış ve 2023'e kadar ceza yemiş :koptum::koptum: Ah bu İtalyanlar :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Sezon başından itibaren zamana karşılarda gösterdiği performansla dikkatleri üstüne çeken Thibaut Pinot, bugün yapılan Criterium Turu'nun prolog etabında kariyerinin ilk bireysel zamana karşı etabını kazandı :harika::harika: Çok büyük isimler olmasa da Copel, Brandle, Peraud, Navardauskas gibi iyi zamana karşıcıları geride bırakmayı başardı :koptum::koptum: Elbette kimse büyük turlarda zamana karşı etaplarını kazanmasını beklemiyor ama en azından artık 2 dakika ve üzeri farklar yemekten kurtulacaktır :komik::komik:

http://www.cyclismactu.net/photo/news/57469_pinot_sir_3.jpg

@Recep-Şahin ''bir şey olmaz'' dan kastınızın ne olduğuna bağlı o :komik::komik: Adam 24 yaşındayken Fransa Turu'nu podyumda bitirdi bile :koptum::koptum:

@taner07 bir şey olmaz Contador, Froome, Quintana, Valverde, Porte, Nibali, Aru vs'nin olduğu bir TDF'de kürsü yapması imkansız. Ha ne zaman bunların 3-4'ü emekli olur ancak o zaman.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Pinot hatırlarsanız geçen sene çok şanssızlık yaşadı. Taşlı yollarda lastik patlattı,Col d'Allos inişinde kaza yaptı,Zellanda 1.30 Zaman kaybetti üstüne geçen sene zamana karşısı da kötüydü.

Devamlılık açısından bir Froome,Contador,Quintana olmayabilir ama bir Valverde ve Aru'ya eş güçte olduğunu düşünüyorum ki takımının da güçsüz olduğunu unutmayalım. Alexander Geniez,Le Bon çekiyor Pinot'u :komik:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
@Recep-Şahin 2014'de Valverde'nin önünde bitirmişti :harika::harika: Ayrıca Porte'un daha kariyerinde bir podyum bile yok :komik::komik: Froome, Quintana, Nibali ve Contador zaten son 10 yılın en iyi genel klasmancıları bu adamlarla eş seviyede olmasını beklemek doğru olmaz ama ileride ben en az bir büyük tur kazanabileceğini düşünüyorum, hele şu çalışma azmiyle daha da arttı ona olan inancım :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Recep-Şahin
@taner07 zamana karşısını geliştirmiş bir de şöyle Nibali, Valverde, Cancellara, Sagan gibileriyle yokuş inebildiğini de görürsem o zaman tamam bu iş olur derim. Ayrıca FDJ Sebastian Reichambach'ı aldı yokuş domestiği bence çok iyi bir ikinci adam olur. Bakalım bu seneki performansı belirleyici olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Yetenek olarak diğerlerinden aşağı kaldığını düşünmüyorum. Zamana karşıda Coppel'i falan geçecek duruma geldiyse bence 2-3 yıl içinde turu kazanabilir. Daha düne kadar Bardet ile birlikte zamana karşısıyla dalga geçiliyordu.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
Bugün Criterium Turu'nun kraliçe etabı var ve zirvede bitecek; Pinot, Peraud, Villermoz, Geniez, Reichenbach, Rolland, Navardauskas, Fedrigo, Bennett, Voeckler, Feillue, Bagot gibi adamlar etap için muhtemel adaylar. Onun dışında Alpecin'in yeni 95li genel klasman umudu Hollandalı Sam Oomen de bugün göstereceği performansla ne kadar iyi olduğunu göstermeye çalışacaktır :harika::harika: Benim adamım Latour da izlenmesi gereken biri, inşallah bugün podyum yapacaz :koptum::koptum:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Geri