Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Endülüs Turu'nu canlı veriyorlardı ama bugün Bundesliga ve kış sporları ve salon atletizm verdiler, Uman Turu'nun zaten gece kısa özetini veriyorlardı; birazdan yayınlarlar onu. Ama yayıncısı olduğun yarışın kraliçe etabını vermemek gerçekten çok ayıp bir hareket...

Bu arada Giant Alpecin, Omlup Het Niuvsblat'tan çekildiklerini açıklamış; kazalardan dolayı kadro çıkarmakta zorlandıklarını söylemişler ama; 27 kişilik kadronuz var kardeşim, 20'si sakat olsa yine 7 kişilik takım gönderilir oraya...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Scudo
Çok güzel bir Wiggo röportajı olmuş. Beni en çok etkilediği performanslarından biri olan 2012 Londra Olimpiyatları'ndaki zamana karşıda 50 dakikada ortalama 472 watt ortalama güç üretmiş, gerçekten inanılmaz ya :ssrtcbya::ssrtcbya:

@taner07 Bence takım doğru olanı yaptı,bir yarış için tüm takvimlerini,planlarını bozmak zorunda değiller,zaten çok zor durumdalar. Takımın Giro-Vuelta yada başka küçük yarış planları var,klasikler zaten artık zor. Hangi 7 kişiyi göndecekler? Tour a gidip etap almak için beklemeleri bile daha mantıklı.
Eurosport Almanya Ligini alması ortalığı çok karıştırdı,kış sporları mecbur azalıyor ama Fransız olan kanal kendi sporlarına çok önem veriyor. Berkem Ceylan geçen senenin aynısı takvim var dedi ama daha dosdoğru yarış izleyemedik,verdikleri yayınların bile yarışlar bitmeden kestiler. Her sene aynı olay şubat ayı yayın olarak sancıyla geçiyor,yarın ki yarışın yayını yok sadece pazar günü olan Kuurne-Brussel-Kuurne'nin yayını var.

GREG VAN AVERMAETTTTTT!!!!

Çok güzel bir yarış oldu. Eurosport bizi bu yarışı pikselli izletmeye mahkum ettin. :kötü:

@Oğuzhan Y. çok yavaş başlamıştı, ilk 5 dakika 40'ı bile geçemedi gerçekten korkmuştum ama zaten planlı bir şeymiş bu belli ki :) Son yarım saattir 48 ve üzeri ile gidiyor inanılmaz gerçekten, büyük ihtimal 400 watt civarı bir güç uyguluyor :komik::komik::harika::harika:

Kurne-Brüksel yarışını bugün Eurosport gösterecekmiş; sprintle bitmesi muhtemel bir yarış ve böylelikle Cavendish-Kristoff-Viviani-Bouhani-Sagan-Demare-Nizzolo-Ewan gibi adamları birbirine karşı görme şansımız olacak :harika::harika:

Sürpriz; Hutarovich podyum yaparsa şaşırmayın :D

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@taner07 cavendish yok sanirim, yani anlamadigim bi sekilde dimensons data komple yok?
(link)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Kazuya Öyleymiş ben farketmemişim; hadi Cavendish Rio'ya hazırlanıyor az yarışa katılıyor diyelim de Dimension Data neden takım olarak katılmadı onu çözemedim...

• Beğen
@taner07

Çok geç uyandı Peloton. Katusha ve Kofidis hangi kafayı yaşıyor merak ediyorum :)

• Beğen
Stuvyen çok güçlü gitti gerçekten. Arkadaş dana gibi, klasikçi bile olsa bir bisikletçide pek sık görmediğimiz bir üst vücudu var.

Sagan garibim bir tane adamı gelip önde tempo yapmadı. Sarper Abi otobüsün önünde hepsini dövse haklı dedi ki bence çok iyi dedi. Aynısı tabi Katusha için de geçerli ama onlar 1-2dk geldi en azından.

İşte (liderleri saymayın) utanç tablosu :D

https://i.hizliresim.com/WknBoE.png

Böyle yarışlarda cesaretli kişilerin kazanmasını seviyorum takım arkadaşlarının arkasına saklanan sprinterleri sevmiyorum, fakat Greipel ve Boonen hariç,çünkü sprinter dahi olsalar korkmadan atak yapabiliyorlar. Flanders ta yine görürüz Greipel ataklarını.

Neyse ku haftaya Paris-Roubaix'den sonra en sevdiğim ikinci yarış olan Strade-Bianche var. Artık Cancellara reisin son yarışlarını izlemek büyük zevkli olacak.

Geri