Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Yarış gerçekten güzeldi. kaçanın kazanması, hem de genç isim olunca çok iyi oluyor.
Bu arada yarış sonunda sarper günsal şöyle bir olay yaşadı:

SG:evet jasper şuan annesiyle sarılıyor, çok güzel çok dugusal anlar..
(birden öpüşmeye başladılar)
SG: Çüşşş evet annesi değil sevgilisiymiş:))

Scudo
Poppelin çok emeği var ana gurubun farkı kapatmasını engelledi,Jasper öne pek gelmedi yanlış mı izledim anlamadım, sunucular mı karıştırdı ben mi bilemedim( daha kaçmadan çok güçlü deyip durdular)

• Beğen
Tepkiler: taner07
arkadaşlar, yarın dünya pist şampiyonası başlıyor. yarışlar eurosportta yayınlanacak mı bilmiyorum.

(link)

Buarada, bunu izlemeden, izlemeyenler varsa hemen şu filmi izlesin:)

(link)

@Zafer KAPLAN ben tesekkur ederim ne demek;)
@taner07 tam zamani valla. Hatunlarinki bitti simdi babalar gelcek. Wiggins cav le birlikte dunya rekorunu kirabikiriz demis

Buarada, benim gibi yeni yeni pist yarisi izleyen varsa, sarper gunsal guzel bir yazi yazmis. Haydi iyi seyirler

(link)

Pist yarışlarını pek sevmiyorum nedense. Seyirciler aktif olmadığı için bana çekici gelmiyor açıkçası dön dolaş aynı yer sonuçta.

Dutch Corner yok ki izleyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Tolga Çelebi ben de ilk defa izliyorum canli. Aslinda soyle de bir olay var, dutch corner toplasan 5dk, 1 kisiyi max 2sn gorebiliuorsunu( deli gibi pesinden kosanlari saymiyorum;))
Burda hep onundeler, aksiyon fazla.
Benim hosuma gitti nediyim;)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Onur Ali İmren

Müthiş olurdu ama ben gelemiyorum :(

Pazar günü kıyamet kopacak. Katılanlar kim acaba yarışa ?

@taner07

Degenkolb belki bu adamla baş edebilecek tek adamdı ama oda yok bu sene :)

@taner07 o nazarı hep birlikte değdirdik sanırım, ben de benim yüzümden oldu diye üzülmüştüm:)

Digiturk kapattırdık da biz o yüzden yok eurosport.Canlı falan izlemek için yarışları ne önerirsiniz arkadaşlar site olarak? Buraya birisi izlediğini link atsa da herkes faydalansa [emoji72]

Geri