Poppelin çok emeği var ana gurubun farkı kapatmasını engelledi,Jasper öne pek gelmedi yanlış mı izledim anlamadım, sunucular mı karıştırdı ben mi bilemedim( daha kaçmadan çok güçlü deyip durdular)
@Zafer KAPLAN ben tesekkur ederim ne demek @taner07 tam zamani valla. Hatunlarinki bitti simdi babalar gelcek. Wiggins cav le birlikte dunya rekorunu kirabikiriz demis
Buarada, benim gibi yeni yeni pist yarisi izleyen varsa, sarper gunsal guzel bir yazi yazmis. Haydi iyi seyirler
@Tolga Çelebi ben de ilk defa izliyorum canli. Aslinda soyle de bir olay var, dutch corner toplasan 5dk, 1 kisiyi max 2sn gorebiliuorsunu( deli gibi pesinden kosanlari saymiyorum)
Burda hep onundeler, aksiyon fazla.
Benim hosuma gitti nediyim
Ayyyy az önce kadın takım sprint yarışında Rusya çıktı, ''ulan ne güzel kadın be'' dedim ve kadın kaza yaptı, sanırım nazar değdirdim şuan vicdan azabı çekiyorum
Digiturk kapattırdık da biz o yüzden yok eurosport.Canlı falan izlemek için yarışları ne önerirsiniz arkadaşlar site olarak? Buraya birisi izlediğini link atsa da herkes faydalansa [emoji72]