Scudo Sports

2015-2016 Kış Sezonu Yol Yarışları Haberler, Röportajlar, Transferler vs..

Scudo
Strada bianche cok cok guzel yaris oldu arkadaslar. Sonucu soylemeyeyim ama sonu fight club gibi oldu;) baya sasirtici

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Yarın Paris-Nice başlıyor, yayın 14:30'da :harika::harika: Strade'nin verdiği gazla direk enerjimizi oraya aktarıyoruz hep birlikte arkadaşlar hımmmmm :komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Cavnedish ve Wiggins erkekler madison da altın madalyayı aldılar dün. Gerçekten çok heyecanlı yarıştır. Özeti burda ama tamamını izlemenizi tavsiye ederim çok gaz:)

Madison nedir diyenler için sarper günsalın azından güzel ve kısa bir anlatım:
MADISON (E: 50km) : Adını New York Madison Square Garden’da 1890’larda koşulan yarışlardan alır. Sporcular aşırı yoruldukları için günde 12 saatten fazla yarışmaları yasaklanınca girişimciler 24 saat yarışlarını devam ettirmek için 2 sporculu takım yarışını icat etmişler. Her takım iki kişidir ama sadece bir tanesi yarışır, diğeri -yukarıda bahsedilen mavi çizginin üstünde- sırasını bekler. Takım arkadaşları birbirini iterek veya sapanla fırlatarak (kolundan tutup ileri itmek) yer değişirler. Her 20 turda bir puan için sprint yapılır (5,3,2,1 puan). Son turda puanlar çifttir. En çok puan alan takım yarışı kazanır. Ayrıca yarış bittiğinde bir takım tüm diğer takımlara tur bindirmişse puanlara bakılmaksızın yarışı kazanır. Özellikle TV’den seyretmesi oldukça karışık bir yarıştır.

Çarşamba günü Tireno Adriatico da başlıyor, parkuru inceledim müthiş gerçekten, katılan isimler de zaten muazzam, çift kaşarlı tost gibi :komik::komik: Sagan, Nibali, Valverde, Cancellara, Tony Martin, Van Garderen, Avermaet, Pozzovivo, Uran, Cavendish, Boasen Hagen, Stybar, Pinot, Ulissi, Tiesj Benoot, A.Yates, Chavez, Caleb Ewan, Gaviria, Purito, Kwiatkowski, Poels, Viviani, Nizzolo, Mollema ve kesin unuttuğum daha bir sürü adam, ulan yoruldum yazarken be :ssrtcbya::ssrtcbya:

@taner07

Sanırım Eurosport sadece 6. ve 7. etabı yayınlayacak büyük kayıp.

@sabitkamera Eurosport ne b.k yediğini bilmiyor bu sıralar, buradakiler bizimle alakası yok Fransa merkezin tercihleri diyor, Fransızlar olaya çok Fransız kalıyorlar bu sıralar...

@taner07
Fransa'da Belçika televizyonu Sporza yayınlıyor yarışı o yüzden Fransa'da Eurosport yayınlamıyor. Ama İngiltere'de Eurosport tüm etapları yayınlıyor.

@sabitkamera tamam da 6 ve 7.etabı Sporza yayınlamıyor mu?

@taner07
Yayınlıyor,ben de onu diyorum zaten işlerine gelmiyor. Yoksa yayınlarlar Türkiye'de de. Bundesliga, Ekstraklasa gibi ligleri aldıktan sonra bisikleti pek umursamıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Milan-San Remo 2003; Paolo Bettini ve Luca Paolini beraber kaçıyorlar ve son km içerisindeki bir dönüşte polis motorsikletleri önlerini kesiyor :eek::eek::eek:

upload_2016-3-17_22-51-52.png

• Beğen
Tepkiler: Murat A
velogames ıcın lıg acıldımı arkadaslar

Geri