Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bu gün cem ve ozan aydosta raporları verin arkadaşlar,,,

evet kesin geleceklerin listesi.

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- emir
6- adem sönmez
7- adem dualı
8- aziz,,,
9- ekrem,,,,

....arkadaşlar
cem şentin ve ergün beyi kollayacağız nerde rampa bitimlerinde bekleme olacak onları kendi hallerine bırakamayız ...evet amaç iki insanın kollanmasıdır bu arada muhammed ve umuttan ses yok,,,

evet hasanın durumu cumaya bakıyor hasan gelsede en arkada olacak ve ağır tempo yapması lazım .............elinde olmayan nedenler ötürü kalp uyarı yaptı,,,

evet per.cuma .ct bu üç gün rampa ağırlık yaparak yeni gelecek arkadaşlar olabilir ama daha önceden antremanları yoksa aynen serilirler bu antremanda 130 km lerden bahsediyoruz, 100 artı üstüne çıkanlar burda olabilir ...evet listedeki arkadaşların hepsi ön hazırlıklarını yapmışlardır yalnız hocamızda gelecek ama burak arkadaşımın hocası biraz ara vermiş bisiklete ama onu kollayacağız cem şentin kilo aldı bu kötü, bir kilo gerçi geçen pazar cem şentin yoruldu ,belgrad dönüşü cem şentini bu pazar 1000 misli zor olay bekliyor ama onu kollayacağız,,,,

evet 20 km lik ağır offroadda paso rampa vardır .............ama 20 km değildir bu antreman tam 100 artı üstü bi km ye patlayacak yani 130 km ye denk olacak.............

Scudo
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/3_int.jpg

Partly sunny with a shower in the area

High Temperature
20°C

RealFeel®
23°C

Winds
N 11

Maximum UV
4

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
2 Hours

Hours of Rain
2 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear

Low Temperature
14°C

RealFeel®
13°C

Winds
ENE 13

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

2 saatlik yağmur çiseleme bu bizim şansımız çünki yağmur 0.25 mm dir bir cm bile değil o vakit iş zor olurdu sağanak yok ısı 23 derece serin bi hava olur oraları dağ başları,,,,,,akşam yağmur yok saat saat cumartesi akşamı kaçta yağacağına bakacağım buraya yazarım en erken saatte yağarsa bizim için iyi olur .......

alternatif........ yağışı sevmeyen arkadaşlar, cumartesi hava daha süper ısı 18 derece ve yağmur yok listenin tamamı cumartesi gelebilirse cumartesi bu antreman olur ,,,,,,,

Cumartesi bana uyar ama 10 kişinin tamamına uyması zor görünüyor.

@Ekrem Erten

ekrem uyarsa iyi olur ...... ısı çok iyi 18 derece ...ve yağmur bütün gün yok......arazide ağır olmayacak gerçi........pazar ise 0.25 mm yağacak ve offroadda çamur olmaz ama zemin gene ıslak olacak bu da kayma riskini beraberinde getirir tecrübesizler var aramızda aynen yeri öperler...

Bana cumartesi uyar abi, bu arada cemle gittik bugün, 20 dakka önce vardım eve.Aydosun yokuştan çok offroad yolları vardı hafif eğimli ,aydosa gelene kadar dik çıkışlar vardı camiye geldikten sonra soldan girdik ağır offroad ve tatlı yokuşları olan bi yola girdik. Toplam 55 km yaptım

@Ozan Güner

güzel ozan ,,,,, şimdi cumartesi bakalım kaç kişiye uygun ,,bir kişiye bile uygun olmaz ise pazara kurtdoğmuştayız...

7.15'te evden çıkıp, 7.45'te Bostancı'da oldum ve Ozan'ı arayarak nerede olduğunu sordum. Ozan'la 8.03'te buluştum ve hemen yola koyulduk. Başıbüyük-Büyükbakkalköy (Narcity'ye giden yol) sapağında bir trafik vardı ki sormayın. Ondan sonra Kayışdağı'nda su molası verdik ama Ozan çeşmedeki suyu beğenmedi ve bakkaldan su aldı. Ondan sonra Aydos sapağına geldik ve dik yokuşları aşıp Aydos Camii'nin hemen öncesindeki çeşmeden su tazeledik. Ozan bu kez suyu beğendi. Ondan sonra caminin solundaki yoldan girip ağır şartlardaki ve tatlı yokuşlara sahip yolda offroad yaptık. Daha sonra dönüşe geçtik ve Soğanlık sapağında fotoğraf çektirdikten sonra ayrıldık. Ondan sonra Soğanlık'ın merkezine girmeden Cevizli Köprüsü'ne inen yola saptım ve köprüye inişte en yüksek hızım olan 54.26 km/s'e ulaştıktan sonra eve 12.05'te vardım. Toplamda 58.34 km yaptım. Bu arada Cumartesi bana uyar Kudret Abi.

alo alo cem şentin,,,,,
şimdi seni kollayacağız dedik zati cebini alacan, hasanın gelmemesi durumunda telsiz yok o vakit ne olacak seni cepten arayacağız offroadda çalışma olacağından insanlar pek arkaya bakmayacaklar ve ben onları durduramayacağım çünki aslında bi gerçek varsa ki acı bi gerçek tabi rampada durmak demek arkayı beklemek demek bekleyen için ters olay demektir bu nedenle burda bekleme benim tarafımdan olacak ama gençler asla beklemeyecek ........onları kendi hallerine bırakacağım özellikle avrupa yakası gençler takımının koçu burak ekibi ile devam edecek ve yolun bitiminde bekleyecek zati olayı baştan söyleyeceğim nerde duracaklarını tam yol ayrımında asfalt yol ile kurtdoğmuş stabilize yolun birleştiği yer ,arkada burak ın hocası zor durumda kalabilir keza sen, sizi ben kollayacağım ama ben antreman yapamayacağım çünki sizi kollayacağım ,o vakitte benim bu pazar yatmam olacak gerçi önemli değil zati ben çok çalıştım, bu durumu bıçkıderede telafi ederim evet cemo seni ben kontrol edeceğim gerek gidişte ve gerekse dönüşte .....

@Cem Şentin

evet aynı anda mesaj geldi .....ve son mesajını gördüm güzel sen kontrolümdesin bu pazar yada cumartesi ama cumartesi olması için herkezin o.k demesi lazım , anadolu yaka tam tekmil o.k derse cumartesi gideceğiz....

cumartesi uygun diyenler saat 08.30 bostancı adalar iskele önü,,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan
4- ekrem
5- adem sönmez,,,

gerekçe,,,,2 saat yağmur yağmur 0.25 mm dir offroad alan ıslanacak kayma riski herkez için vardır bende dahil bu iş yılların tecrübesine bakmaz

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Doktorumla görüştüm korkulacak birşey yok dedi. Terliyken rüzgar yediğim için üşütme var. Yine dikkatli olmak lazım ara sıra beni yokluyor bu kalp ritim bozukluğu havalar serinledimi yine ortaya çıkıyor. Yarın belli olacak pazar günü gelip gelemeyeceğim büyük ihtimal gelebilirim.

@Hasan Bahri Toros
Gel abi ya, bisiklet sağlığın dostudur olmaz birşey.Bu arada o öksürme bende de üşütmeden olmuş alerji değilmiş, ertesi gün sabah çıktım bisikletle bi güzel terledim hiçbirşeyim kalmadı

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@Ozan Güner

Ozan dikkat etmek gerekir. Üzerinde ter soğutunca adamı hasta ediyor. Göğüs ağrısı soğuk algınlığı başlıyor pazar günü üzerimde iyiki yelek vardı dönüşte rüzgar neydi öyle :) Bisiklete devam tabii

@Kudret Kurtcebe

Nerdeyse her turumda yanıma cebimi alırım, ne olur ne olmaz durumları için. Ancak sizde cep var mı, bilmiyorum.

@Hasan Bahri Toros

hasan tekrar geçmiş olsun yalnız durum şu yağmur var 2 saat fazla sayılır ,,,,
hasan dinlenme yapman senin menfatine bence beklemede kal derim ,,,,,
akşam ısı düşüyor 14 derece hasan terli terli olmaz bence ,,,,

@Cem Şentin

cemo benim cep yok ama önde sen olacan ben arkada durum bu ben antreman yapmayacağım seni çalıştıracağım ona göre ...

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

2- burak- koç
3- yılmaz
4- osman
6- emir
8- adem dualı
9- aziz,,,

burak avrupa yaka gençler takımı sorumlusu ve adamların yukardaki listedeki gençler ,,,umuttan umut yok herhal,,,

evet cumartesi sizlere uygunmu burak ve ekibi,,,,

cumartesi uygun diyenler saat 08.30 bostancı adalar iskele önü,,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan
4- ekrem
5- adem sönmez,,,

gerekçe,,,,2 saat yağmur yağmur 0.25 mm dir offroad alan ıslanacak kayma riski herkez için vardır bende dahil bu iş yılların tecrübesine bakmaz

evet muhammedden ses yok hala,,,,

@ömür gür

1 veya 2 ekimde biz daha sert bi zeminde oldukça zor olan bi yerde antreman yapacağız bu nedenle zannetmiyorum,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri