Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Hasan Bahri Toros

hala izmirdeyim hasan.çıkamadım buradan.göç eden leylekler geri döndü ben dönemiyorum.burada pedal basıyorum tek başıma.geçmiş olsun bu arada.ne o yaşlanıyorsun galiba :p .fazla zorlama yırtarsın yan bağları sonra :D :D :D

Scudo
ahhhh hasan ahhh beni dinlemedin......beş kilo yük altta ümit m48 a-2 tankı ile durmadan 14 km rampa çık kartepe yolları cehennemin adı,,,

Kudret abi cumartesi ve pazar ayrı ayrı 2 tane mi tur var?

Kudret abi cumartesi veya pazar benim için farketmez. Yalnız senin tabirinle gençler olarak bi kendi aramızda bu konuyu tartışıcaz ve akşama doğru cevabını veririz sanırım. Aziz hasta olduğu için gelemiyecek dedim o kadar terliyken çok soğuk su içme diye dinletemedim :) . Muhammet de gelmiyecekmiş sanırım Burakla telefonda konuşması arasında sordum öyle dedi.

@Lütfü Ekşioğlu

Lütfü bu sorunu görmezden geliyoruz. :) Pazar günü yağış olduğu için isterseniz cumartesi yaparız demiş Kudret abi. Konuya yorum atmadan önce okumanı öneririm. :)

@Lütfü Ekşioğlu

lütfü nerden çıkarıyorsun şimdi iki antremanmı olurmuş ,,pazar yağmur var 2 saat o arazide zor olur iş cumartesiye kaydırıyorum ....

@OSMAN BATUHAN KUÇAK

o.k osman bence bu işi cumartesi yapalım çünki pazar 2 saat yağmur hepimizi bozar...

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

2- burak- koç
3- yılmaz
4- osman
6- emir
8- adem dualı

burak avrupa yaka gençler takımı sorumlusu ve adamların yukardaki listedeki gençler ,,,umuttan umut yok herhal,,,

evet cumartesi sizlere uygunmu burak ve ekibi,,,,
evet sonuçu aranızda konuşun,,,

cumartesi uygun diyenler saat 08.30 bostancı adalar iskele önü,,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan
4- ekrem
5- adem sönmez,,,

gerekçe,,,,2 saat yağmur yağmur 0.25 mm dir offroad alan ıslanacak kayma riski herkez için vardır bende dahil ,bu iş yılların tecrübesine bakmaz

cumartesi çalışıyorum pazar olan her tura katılırım demiştim :D
cumartesi yapılırsa bu tur banada iyi kazık atılmış olur :D:D

@Emir Tetiklitop

tamam emir,,, pazar,,,, zati bi kişi olmaz derse olmayacaktı, evet yağmura rağmen gideceğiz arkadaşlar, 2 saat yağmur var kaçmak yok ona göre yağmurun mm si 0.25 ama, 2 saat yağacak ve toprak kaydıracak, onun için herkez offroadda inişte dikkat edecek acele eden hızla viraja giren toplayamaz aynen uçar ....

son durum pazar,,,,,,,,,,,,,,,,emir cumartesi gelemiyor onun için pazar ...........

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

1- burak- koç
2- yılmaz
3- osman
4- emir
5- adem dualı
6- ekrem
7- adem sönmez,,

anadolu yaka,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan

evet hasan gelebilir yalnız arkada olması gerekecek ve temposunu offroadda yavaş yapacak 20 km kurtdoğmuş tersten alınacak bi sürü rampa,,,

evet 2 saat yağmur var offroad yağmuru yiyecek ona göre hazır olun aşağı inişlerde kaydırma riski dişlide olabilir özellikle virajlarda işimiz zordu daha zor olacak....evet bunu göğüsleyeceğiz ...cem şentin ve ergün bey benim maiyetimde olacak arkadaşlar..

kudret abi bende cumartesi olsun isterim ama cumartesi benimde başka işler var pazar kesin yağmur mu gözüküyor abi

Yaw sudan korksak banyo yapmazdık hanımevladı olmayın beyler :D Bu işte biraz macera da olsun yağmur berekettir bosverın

@Kudret Kurtcebe

Bilemedim Kudret abi...Ne bilim siz yaparsınız Sezon kapanmadan önce son patlamafdalan filan neyse boş verin mantıksız soruydu :D

@burak durel

burak yağmur var malesef 0.25 mm fazla değil bir cm olsa o vakit çamurdan adamlar oluruz offroadda, şimdi öyle bi durum yok ama gene çamur olacağız ..fazla değil belli olmaz ,bu accu hava durumu bazen tutmuyor ..son durum cumartesi akşamı belli olur ısı yüksek 23 derece üşümeyiz, ama gece soğuk 14 ,,,bu durum hasanı gene ilgilendiriyor, çünki terleme sonrası soğuk yerse hasan direk kalbine vuracak onun için hasan durumunu tekrar gözden geçirmeli...

@Lütfü Ekşioğlu

alemsin lütfü iki adet ağır antreman aynı yerde kesin ölürüz bende dahil hastane de yatarız artık,,,

:) :) :)

:D bakalım inşallah yağmaz yağmur işimiz ras gider..

abi yağmur olayı bizi c.tesine sürükleyecekse mecbur yılmazın da dedigi gibi c.tesi yaparız...

@burak durel

burak ama emir gelemez o bura için bekliyor bi hafta onun için pazar olacak ben pek zannetmiyorum öyle çok fazla yağacağını atmosfer olayları iki günde bir değişim göstermekte ...

hiç fark etmez tamamdır her ikisinede varım ister pazar ister c.tesi olsun..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri