Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@burak durel

iyi de ben cumartesi yapariz demedim ki :) cumartesi daha uygun dedim bana iki gunde uyar yagmur camur fark etmez.

• Beğen
Tepkiler: burak durel
Scudo
avrupa yakadan gelecek ler ekrem abi adem abi benle iletişime geçin sizin iletişim bilgileriniz yok bende pazar sabah saat 06:30 da vapura binecez

@burak durel

burak ben ekreme verdim senin cebi özelden ama o trenle gitmeyecekmiş pedallayacak ve gelecek bostancıya tahminimce adem sönmez sizle gelir ,,

:46: :46: :46: :46: :46:

son durum kurtdoğmuş ölüm yolu,,,

2 ekim pazar saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..

kafadan çatlakların antremanı,,,

:7: :7: :7: :7: :7:

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

1- burak- koç
2- yılmaz
3- osman
4- emir
5- adem dualı
6- ekrem
7- adem sönmez,,

anadolu yaka,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan

evet hasan gelebilir yalnız arkada olması gerekecek ve temposunu offroadda yavaş yapacak 20 km kurtdoğmuş tersten alınacak bi sürü rampa,,,

evet 2 saat yağmur var offroad yağmuru yiyecek ona göre hazır olun aşağı inişlerde kaydırma riski dişlide olabilir özellikle virajlarda işimiz zordu daha zor olacak....evet bunu göğüsleyeceğiz ...cem şentin ve ergün bey benim maiyetimde olacak arkadaşlar..

son 2 gün diyelim....

ya ben sırt çantası alsam :D fazla ağır olmaz suluk kafesi falan alıcam spd pedal ayakkabı falan bel çantam eksik kalsa :d

tamam abi,, 2 tane matara kafesi koydum birine pet şişe birine matara.. bide bel çantası tamamdır bu iş,,

@Emir Tetiklitop

spd ayakabımı ne yapıyorsun emir sende aynen hasan gibi olacan genç yaşta kalp ritm bozukluğu o çanta ağır olduğu vakit kayışları kalbe tazzik yapıyor rampada, o çanta ile antreman olmaz, şimdiden kaybettin, seni ben kollayacağım anlaşıldı çanta ile gelirsen bu antreman senin için tam bir işkence olacak ısı 23 derece valla öyle bi terleyecenki bu sefer suyun yetmeyecek ve susuz kalacaksın orada su yok ora ölüm yolu onun için çanta yüzünden orada ölme derim...

@burak durel

çanta demek ölüm demek aşırı yorulma su kaybı demek çanta yok alan kaybeder..emir baştan mağlup oldu bile, kendi kaybeder ...

@Kudret Kurtcebe

Tmm gereksinimlerimi minumum a indirmeye çalısıcam boylelıkle çantadan kurtulmus olurum yanıma sadece para ve yedek iç lastik alıcam
telefon cüzdan pompa yok
suyum için matara kafesi alayım
spd pedal ve ayakkabı bana yardımcı olur diye düşünüyorum

Birde resimleri inceleyin

(link)

Malzemeler:2 Yumurta,İncir,Kestane Balı,Üzüm Pekmezi,Fındık Ezmesi
Not:Tadı iğrenç
Uyarı:1 Bardaktan fazlası evin duvarlarına zarar verebilir xD

• Beğen
Tepkiler: Uğur Demirtaş
genç dostlarım antremanda arkada ,sırtta çanta olmaz biz pikniğe gitmiyoruz,,,,,,,,,,,,,,,
cem şentinde almayacak bel çanta alacaksınız çok fazla büyük olmasın ,,,,,,,,,,,,,taş delen su dolum tesisinden dönerken aynı yolu tersten almak demek az yük olacak demek yoksa arkasında çanta olanları aynen geriden toplarım evet baştan söylüyorum bu antremana gelenlerin arkasında çanta olursa alayı dönüşte rampalarda elinde çıkar ve bu durum onlar için iyi bi durum değildir ve antremanda başarısız sayılırlar ,,,

@Emir Tetiklitop

emir bel çantası 5 lira yahu sence değermi şimdi....orta boy büyük bile değil alıştır kendini buna sonra bisiklet forma alacan arkasında bi sürü cep var oraya koyacan herşeyini ...malzeme meselesi spd al yalnız hemen antremana bunlar ile gelirsen düşme yaparsın onlara alışmak için bi 15-20 gün lazım klasik pedalla gel...bekle spd için, senin menfatine ...evet pompa şart gerçi onuda yarın öbürsügün hallet ..bisiklete monte olur ,,,

ben spd pedala geçtim inşallah düşme yapmam bu akşam denedim bi problem çıkmadı ,,,

@burak durel

burak son iki gün çalışma yap spd ile ,özellikle ,sakın olaki sola verme dururken vücut ağırlığını ,tüm düşüşler bu yüzden olur ve offroadda aman aman dikkat et yani gerçi hiç istemiyorum spd kullanmanızı,,, antremanda klasikler ile gelmenizi öneriririm ,,nitekim bu offroad çok zor onun için bence klasik pedalla gel spd beklesin ona alışmam lazım en az 15-20 gün sürer,,,,,,,,,,,,,,

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif
:46: :46: :46: :46: :46:

son durum kurtdoğmuş ölüm yolu,,,

2 ekim pazar saat 08.30 bostancı adalar iskele önü..

kafadan çatlakların antremanı,,,

:7: :7: :7: :7: :7:

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

1- burak- koç
2- yılmaz
3- osman
4- emir
5- adem dualı
6- ekrem
7- adem sönmez,,

anadolu yaka,,

1- kudret
2- cem şentin
3- ozan

evet hasan gelebilir yalnız arkada olması gerekecek ve temposunu offroadda yavaş yapacak 20 km kurtdoğmuş tersten alınacak bi sürü rampa,,,

evet 2 saat yağmur var offroad yağmuru yiyecek ona göre hazır olun aşağı inişlerde kaydırma riski dişlide olabilir özellikle virajlarda işimiz zordu daha zor olacak....evet bunu göğüsleyeceğiz ...cem şentin ve ergün bey benim maiyetimde olacak arkadaşlar..

@burak durelBen alalı 1 aydan fazla oldu , Belgrad turunda kasabın orda durduğumuzda,sağdan rüzgar esti sola verdirdi ağırlığımı ,sol ayağım hala takılı olduğu için çıkartamadım düştüm. Birşey olmadı ama demek istediğim en ufak bir rüzgar bile etki edebiliyor öyle kolay alışılan birşey değil spd pedal , zaten yeni aldıysan en az 6 ay yaylarını en gevşek ayarda kullanıcaksın. Olurda yolda giderken zincir atar ayakların pedalda kitli , pedalda boşa dönüyor,e pedal boşa dönünce bisiklette yavaşlıyor en fazla 2 saniyen var bisiklet durmadan önce ayağından çıkarman için, aklına gelmicek kitli olup düşeceğin tam durma anı gelince aklına gelecek o zamana kadarda iş işten geçmiş olacak düşeceksin yere bisikletle beraber.Başıma gelenleri anlatıyorum kurtdoğmuş gibi bi offroad a daha yeni aldıysan spd pedallarla gelmen çok tehlikeli

• Beğen
Tepkiler: burak durel
abi durun içim,i karartmayın :D düşmem birşey olmaz :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri