Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

her halikarda varsın gene a da ve koç hasan ile daha kolay yol olacak hasan için önemli,,,,,
o tavşanlı yolu yerine yalovadan orhangazi ve kuzeyden iznik yapar aynı yolu alır daha az rampa olur ...........

Scudo
evet bu antremanda ağır antremanda gençleri ele alacağım öncelikle....

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,
10- ekrem,,,,

benim kontrolümde olacaklar .

....arkadaşlar
cem şentin ve ergün beyi kollayacağız nerde rampa bitimlerinde bekleme olacak onları kendi hallerine bırakmayız ...evet amaç iki insanın kollanmasıdır bu arada ferruh ve muhammed arkadaştan ses yok,,,

evet hasanın durumu cumaya bakıyor hasan gelsede en arkada olacak ve ağır tempo yapması lazım .............elinde olmayan nedenler ötürü kalp uyarı yaptı,,,

evet per.cuma .ct bu üç gün rampa ağırlık yaparak yeni gelecek arkadaşlar olabilir ama daha önceden antremanları yoksa aynen serilirler bu antremanda 130 km lerden bahsediyoruz, 100 artı üstüne çıkanlar burda olabilir ...evet listedeki arkadaşların hepsi ön hazırlıklarını yapmışlardır yalnız hocamızda gelecek ama burak arkadaşımın hocası biraz ara vermiş bisiklete ama onu kollayacağız cem şentin kilo aldı bu kötü, bir kilo gerçi geçen pazar cem şentin yoruldu ,belgrad dönüşü cem şentini bu pazar 1000 misli zor olay bekliyor ama onu kollayacağız,,,,

evet 20 km lik ağır offroadda paso rampa vardır .............ama 20 km değildir bu antreman tam 100 artı üstü bi km ye patlayacak yani 130 km ye denk olacak.............

Cem geliyor musun yarın Aydos'a ? Birde Kudret Abi bana bi rota çıkartabilir misin aydos için ? Daha önce gitmediğim için şimdi yanlış yerlere girmeyelim kaybolmayalım

@Ozan Güner

aydos camiye gidecen ,,,,,,
uğur mumcuya gitmeden sümbül sokağı bul soracan artık,,,,,,,,ordan hiç sapmadan yolu takip et yürek kayalar sok ...ve atatürk cad..seni direk aydos camiye götürür cami tarafına girmek için toprak yola giriyorsun ora stabilize ve ordan başlar, git gidebiliğin kadar ora epey karışık ama sonuçta bulursun merak etme aydosta çok yer var ben her yola dalıyordum orda, sonunda cami merkez oluyordu girdiğim yerden çıkıyordum pusulan varsa iyi olur .................cbs ler çok pahalı ..............

Abi çok karışık kayışdağının o taraflar ya, pusulada yok.Bakalım cem geliyor mu bi cevap versin o gelmesse tek gidicem.

@Ozan Güner

ozan sen cemi bırak tek takıl zati cem tek takılıyor biliyorsun ,,,,,,,,,,,

http://img402.imageshack.us/img402/8959/p1020438h.jpg

avrupa yaka gençler bisiklet takım sorumlusu,,,,

evet burak avrupa gençlerini örgütleyecek antremanlar için ........başarılar burak............

@Ozan Güner

Geleceğim Ozan. Ama çok hızlı gitmemek lazım. Çünkü böyle yaparsak, rampa çıkarken bize gereken gücün önemli bir bölümünü harcarız ki bu da iyi olmaz. Cuma günü başka bir üniversitede kaynak araştırması yapacağım.

@Cem Şentin

cemo başlangıçta rampaları yavaş alın turun sonuna doğru koparın olayı ,,,baştan pili harcamak sondan serilmeye döner,,, benden söylemesi..

@Kudret Kurtcebe

O sapağı biliyorum. Yakacık'ın içine gelmeden evvel Mehmet Akif Ersoy Camii yolumuzun sağında belirecek. Onun 100 m ilerisinde sola dönen yokuşu kastediyorsunuz sanırım. Ancak oraya dönerken gerek Yakacık'a devam eden, gerekse Uğur Mumcu ve Samandıra'ya giden araçlara dikkat etmek gerekecek. O yokuş epey zorlayıcı olduğundan en yavaş tempoda çıkmak yararımıza olur. Bu arada oradan 134 kodlu Kartal-Aydos-Hilal Konutları-Sultanbeyli İETT otobüsü geçiyor ve oradan düz devam edersek Sultanbeyli İETT otobüs garajının olduğu Eşref Bitlis Caddesine çıkılıyor ki 2 Ekim'de oradan Aydos'a çıkacağız.

avrupa yaka gençler takımı,,,,,,,,,,,,,

2- burak
3- yılmaz
4- osman
6- emir
8- adem dualı
9- aziz,,,

burak anadolu yaka gençler takımı sorumlusu ve adamların yukardaki listedeki gençler ,,,umuttan umut yok herhal,,,

anadolu yaka gençler takımından sadece ozan var o da koç olacak gençlerin başına tabi anadolu yakadan malesef genç yok...

@Cem ŞentinTamam Cem sabah saat 8 de bostancı adalar iskelesi önünde buluşalım. 0543-257-43-00 numaram gerekirse burdan ulaşırsın.Hız konusunda sıkıntı olmaz yavaş başlarız.Artırabildiğimiz kadar arttırırız.

@Ozan Güner

anadolu yaka gençlerin koçu sensin ozan ama genç yok malesef aslında 18 yaş sınırlaması koymak istiyordum ama 16 yaşı uygun gördüm 14 olmaz,,,

@Kudret KurtcebeTeşekkürler Kudret Abi.16 ideal evet,katılan olacaktır illâki o zamana kadar kendimi geliştirmiş olurum.Bu arada bu gençlerin üst yaş sınırı ne ? 20 ? 25 ?

@Ozan Güner

şimdi üst yaş 20 in üstünde olanlar ayrı tabi...20 altından bahsediyorum
16-20 arası olanlar ,,,,anadolu yakada bu gençleri örgütlemece antremanlarda ,avrupa yaka sorumlusu gençlerde 16-20 burakta olacak, evet bi kere olaya başladık gerisi gelecek ,ne varsa gençlerde var deyip işe koyulalım derim .......

@Kudret KurtcebeYaş aralığı kısa olduğu için çok kişi olacağını sanmıyorum ama bakalım ne kadar çok kişi olursa ben o kadar memnun olurum, daha önce başka platformlardan liderlik tecrübem var ama bisiklet konusunda hala gelişme aşamasındayım artık beraber tecrübe edineceğiz bende gencim nede olsa :)

@Ozan Güner

sen öyle kendini ufak görme sakın bıçkıdere gibi olaya soyundun az buz değil daha anadolu yakada kaç adet genç var acaba,altında bisiklet ile oraya gitmemiş bile ...

tamamdır abi,,

kudret abi ben gelemiyorum işyerinde sayımlar tutmuyor cumadan itibaren 16 saat çalışmalarımız olacak herkese başarılar dilerim inşallah başka sefere pedallarız

@FERRUH GÜRYALIN

evet kesin geleceklerin listesi.

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- emir
6- adem sönmez
7- adem dualı
8- aziz,,,
9- ekrem,,,,

....arkadaşlar
cem şentin ve ergün beyi kollayacağız nerde rampa bitimlerinde bekleme olacak onları kendi hallerine bırakamayız ...evet amaç iki insanın kollanmasıdır bu arada muhammed arkadaştan ses yok,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri