Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@burak durel

o.k burak....

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif antreman prosedürü....
benim kontrolümde olanlar

1- cem şentin
2- bahadır bey
3- ergün bey

saha komseri hasandır tüm raporları telsiz ile hasandan alacağım...kurtdoğmuşu tersten aldığımızda yolun tam bittiği yerde ki ora zati başlangıç yeri olarak baştan söylenecektir orda grup toplanacak tüm ekip gelecek ve raporu hasan bana verecek ben artçı olarak en arkada o sakat yolda düşme olayı olursa arkadaşlara anında yardımcı olacağım bi nevi moral desteği sunacağım ....

evet saha komseri hasanın kontrolünde olanlar

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,

10- ferruh ??????
11- muhammed?????

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...

bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,

en gerekli......iç lastik pompa -kask--------
katılan arkadaşlar daha önce kaskları ile turlara gelmişlerdir ..............bu antremanda kaskları ile katılacaklar aksi takdirde almayacağım önemle duyurulur sorumluluk almam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

evet kuru üzüm kuru kayısı kuru incir manavlardan muz götürmece........su, yollarda çeşme vardır ..............
sırt çanta almayın .................

Scudo
@Ozan Güner

Tur Perşembe olursa daha uygun olur. Çünkü yarın tezimle ilgili (Dün enstitüden tez önerimin kabul edildiğini öğrendim) kaynak araştırması yapmak için karşıya gideceğim. Ayrıca birazdan geri kazanım idmanı yapmak için çıkacağım.

@Cem Şentin

hele şükür bu iyi haber tez olayı evet idman gerek cem pazara hücum derim ,,,,

:in: :in: :in:

Ben de Avrupa yakadan katılmayı düşünüyorum. Var mı bu taraftan başka giden ?

@Ekrem Erten

ekrem arkadaş saat 07.00 de beşiktaşta olacaksın ,grup gençlerden kuruludur ve koç hasandır onlar ile beraber geleceksin bu antremanın amacı iznik i kısa zamanda almaktır hedef orasıdır orda hız yapılacak orda bekleme olmayacak biz bunun için kurtdoğmuşta ter dökeceğiz ...şimdi bu antremanda ağır olacak bunun için şu son kalan 4 günde rampa ağırlıklı çalışmalar yaparsan iyi olur listeye dahil olanlar yapmıştır ve çalışmıştır ,,

@Kudret Kurtcebe

Antrenmanlıyım Kudret abi merak etme, rampa çıkmayı ve arazi sürüşünü sevdiğim için geliyorum zaten :)

Beşiktaş'tan Kadıköy'e ilk vapur 7.45'te görünüyor, Bostancı'ya 8.00'da varamayız. Bence 7.00 vapuruyla Karaköy'den çıkmak daha mantıklı.

@Ekrem Erten

o.k ekrem kaskı unutma ayrıca ben saat 08.30 a kadar bostancı adalar iskele önünde bekleyeceğim acele etmeyin ..o saate kadar gelirsiniz zati...

1- cem şentin
2- bahadır bey
3- ergün bey

saha komseri hasandır tüm raporları telsiz ile hasandan alacağım...kurtdoğmuşu tersten aldığımızda yolun tam bittiği yerde ki ora zati başlangıç yeri olarak baştan söylenecektir orda grup toplanacak tüm ekip gelecek ve raporu hasan bana verecek ben artçı olarak en arkada o sakat yolda düşme olayı olursa arkadaşlara anında yardımcı olacağım bi nevi moral desteği sunacağım ....

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,
10- ekrem,,,,

11- ferruh ??????
12- muhammed?????

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...

katılan arkadaşlar daha önce kaskları ile turlara gelmişlerdir ..............bu antremanda kaskları ile katılacaklar aksi takdirde almayacağım önemle duyurulur sorumluluk almam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

evet kuru üzüm kuru kayısı kuru incir manavlardan muz götürmece........su, yollarda çeşme vardır ..............

evet 2 ekim antremanına yeni gelecek olan arkadaşlar konuyu tekrar tekrar anlatıyorum çünki arka sayfaları hiç kimse okumaz ................

evet bu antreman nedir ,,,,,,,,,,,,,

2 ekim kurtdoğmuş,,iznik e hazırlık -1 dir

16 ekim bıçkıdere hazırlık -2 ,,,,,,,

evet ,,,,,yeni gelecek arkadaşlar 4 gün içersinde rampa ağırlıklı çalışma yapmaları kendi menfaetleri icabınadır antreman çok ağır olacaktır ,,,,,,,,,,,,fakat artçı olduğum için arkada kalanları toplayacağım özellikle dönüşte ...ve ana gruptan kopma olmayacak tabi............bu antreman aynı zamanda yardımlaşma ama gezi anlayışı gibi değildir ............iznikte ise durum ise a takımının pişmesidir ,,,,o da burda belli olacaktır sıcağa dayanıklı olmayanlar baştan söylesin yada hastalığı olan yüksek tansiyonu ve ilaç kullananlar ,,

@Cem Şentin
Tamam perşembe olsun o zaman , yarın burdan haberleşelim. Hadi kolay gelsin

kurtdoğmuş offroad yolun tam olarak uzunluğu 10 km dir dönüş ise 10 toplam 20 km dir .......bu 20 km boyunca epey çıkışlar olacak arkadaşlar ,,,,,
bostancıdan kaynarcaya kadar yavaş tempo yapacağız ve hatta pendik kurtdoğmuş sapaktan istanbul bulvarına yavaş tempo ve kurtdoğmuş offroad yolun tam başlangıcında ekip ikiye ayrılacak hasanın kontrolünde olanlar hasanı takip edecek benle olanlar şimdilik 3 kişi.....

evet başladığımız yere geri döneceğiz toprak yolu tersten alacağımız için iş zordur,,,,,,taş delen su dolum tesisinde çıkınlar yeriz, burada belgrad olayı geçerli değildir burada kuru üzüm kuru kayısı kuru incir gibi, hurma badem fındık gibi yiyecekleri yiyeceğiz ....

evet antreman başka gezi başka bunları karıştırmayacağız .........defalarca yazdım bi daha yazıyorum herkez burda izniğe hazırlanacak ve 16 ekimde gene bıçkıdere etabında izniğe hazırlanacağız ve 30 ekimde pişmiş olarak helva olup tavşanlının o 10-19 eğimlerini yiyeceğiz başkada çare yoktur .......

@Cem Şentin

Dün 20.48'de evden çıktım ve geri kazanım idmanı kapsamında Cevizli-Orhantepe-Maltepe üzerinden sahilyoluna çıkıp oradan Kızıltoprak'a gittim. Oradan Fenerbahçe üzerinden sahilyoluna çıktım. Dışarıda hava serindi ve 37,3 km sonra eve döndüğümde saat 23.03'ü bulmuştu. Eve dönüp tartıldığımda 88.3 kiloydum ve tartıya bakılırsa maalesef 1 kilo almışım. Üstelik sahilden evimin aşağısındaki caddeye çıkarken nefes nefese kaldım. Görünüşe bakılırsa daha fazla antreman yapmam gerekiyor ama tezimi yazmaya başladığımda nasıl ona zaman ayıracağım diye kara kara düşünüyorum.

1- cem şentin
2- bahadır bey
3- ergün bey

1- ozan
2- burak
3- yılmaz
4- osman
5- umut
6- emir
7- adem sönmez
8- adem dualı
9- aziz,,,
10- ekrem,,,,

11- ferruh ??????
12- muhammed?????

@Cem Şentin

cemo kilo neden aldın ben sana demedimmi belgradda sucuk yeme diye .....

:) :) :)

gördünmü sucuk ne yapıyor ......evde annenin yemeklerine dayanamadınmı yoksa .....

evet ağza fermuar çek cemo yoksa nefes nefese kalırsın ,,,

avrupa yakasinin en dik yokuslari nerede abi ? dun tophane cihangir yokusunda bi calisma yaptim ama daha uzunlari lazim bana.

@yilmaz kaynak

yılmaz son 3 gün şu güzegahı takip et,,,

beşiktaşa git ordan bebeğe ordan tırman o cehennem bebek yokuşunu üç gün ve ışıklara ulaş ordan zincirlikuyu esentepeden beşiktaşa in al sana baba rampa bebek rampa kısa ama çokkkkkkkkkkkkkk etkilidir, adamı iyi yapar ora aynen duvar ora,,, eğim orda 20 dir .....

bahadır bey bunları yazmak istemezdim ama durum malesef sizin için çok zor ve hatta imkansız,,,erkanın gelmesinide istemedim ...bence siz bi adet mtb alana kadar burdan yani kurtdoğmuştan uzak kalın o yol asla yol bisikletine uygun değildir 20 km toplam tamamı rampa taşlar irili ufaklı ve kumlu yol ................
ince kum kaydırır ince tekeri,,, bu nedenle çok düşündüm sizin katılmanızı sakıncalı görüyorum .....

evet 2 ekim antremanına yeni gelecek olan arkadaşlar konuyu tekrar tekrar anlatıyorum çünki arka sayfaları hiç kimse okumaz ................

evet bu antreman nedir ,,,,,,,,,,,,,

2 ekim kurtdoğmuş,,iznik e hazırlık -1 dir

16 ekim bıçkıdere hazırlık -2 ,,,,,,,

evet ,,,,,yeni gelecek arkadaşlar 4 gün içersinde rampa ağırlıklı çalışma yapmaları kendi menfaetleri icabınadır antreman çok ağır olacaktır ,,,,,,,,,,,,fakat artçı olduğum için arkada kalanları toplayacağım özellikle dönüşte ...ve ana gruptan kopma olmayacak tabi............bu antreman aynı zamanda yardımlaşma ama gezi anlayışı gibi değildir ............iznikte ise durum ise a takımının pişmesidir ,,,,o da burda belli olacaktır sıcağa dayanıklı olmayanlar baştan söylesin yada hastalığı olan yüksek tansiyonu ve ilaç kullananlar ,,

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif
kurtdoğmuş offroad yolun tam olarak uzunluğu 10 km dir dönüş ise 10 toplam 20 km dir .......bu 20 km boyunca epey çıkışlar olacak arkadaşlar ,,,,,
bostancıdan kaynarcaya kadar yavaş tempo yapacağız ve hatta pendik kurtdoğmuş sapaktan istanbul bulvarına yavaş tempo ve kurtdoğmuş offroad yolun tam başlangıcında ekip ikiye ayrılacak hasanın kontrolünde olanlar hasanı takip edecek benle olanlar şimdilik 3 kişi.....

evet başladığımız yere geri döneceğiz toprak yolu tersten alacağımız için iş zordur,,,,,,taş delen su dolum tesisinde çıkınlar yeriz, burada belgrad olayı geçerli değildir burada kuru üzüm kuru kayısı kuru incir gibi, hurma badem fındık gibi yiyecekleri yiyeceğiz ....

evet antreman başka gezi başka bunları karıştırmayacağız .........defalarca yazdım bi daha yazıyorum herkez burda izniğe hazırlanacak ve 16 ekimde gene bıçkıdere etabında izniğe hazırlanacağız ve 30 ekimde pişmiş olarak helva olup tavşanlının o 10-19 eğimlerini yiyeceğiz başkada çare yoktur .......

@Kudret Kurtcebe

Evet doğru karar olmuş; ben MTB alana kadar toprak yolları denemesem daha iyi, on yıllık bisikletçi değilim ki tecrübeme güveneyim.

Paraya kıyıp bir MTB alacağım, zaman yakındır. Önce ailemi ikna edeyim bu tam delilik çünkü bende iki bisiklet olacak, eşimde ve çocukta da bir bisiklet etti 4. Sülaleye baksak 1 tane bile yok. Alıştırma dönemi lazım, yoksa gözüm kara, gider alırım bir tane orta halli MTB.

@Kudret Kurtcebe

Belgrad'da yediğim sucuk değil, annemin evde yaptığı börek kilo almama neden oldu Kudret Abi. Artık ağza fermuar çekme tavsiyenize uymam gerekiyor.

@Cem Şentin

cemo zati ben tahmin ettim önüne konanı yeme biraz iradeli ol zor olsada , yoksa anlamı yok, anladığım kadarıyle senin bünye şişmanlamaya müsait ben babama çekmişim babam hep hareketsiz idi yediği etlerin böreklerin haddi hesabı yoktu adam gene kilo almaz idi bazıları öyle ,yesede kilo almaz ..ama tabi çok yemek yiyip, etler sucuklar köfteler yerindede oturuyorsan başka hastalıklar gelir .....nitekim bi arkadaşım babası bu yüzden öldü abur cubur yemekten adam emekli kafayı yemek ile bozmuş idi karaciğeri iflas ettirdi sucuk yer ,üstüne sosis ,onun üstüne çikolata yer böyle bi adam tabi ölür.....allah rahmet eylesin, insanlar kendilerine yapıyor kimi çok yiyerek ölüyor kimi beslenememekten ölüyor ortası normal beslenme düzeni...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri